Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Umarım iyi gelir canım yasaklı falan hiçbir şey söylemedi bana açıkçası ve metabolizma hızlandıracak çay tarifleri falan da verdi hatta.makarna var menumde düşün

Benim menülerde de var makarna Dün mesela öğle yemeğinde 3 kaşık makarna vardı.

Bizim il her şeyde en sonlarda yapar küçük il olmamıza rağmen.kirmizi durumdayız bir de haritada

Biz de turuncuyuz hiç sorma. İnşallah yakında kırmızıya dönmeyiz diye dua ediyorum. Saçma oldu bu tedbirler zaten. Ben turuncu ildeyim. Bugün sarı bir ile gittim. Seyahat yasağı olmadığı sürece illerin renginin hiç önemi yok bence.

Diyetisyenin bana söylediği de o oldu hatta ara uzadıkça gelen her yiyeceği yağa dönüştürmeye çalışıyor metabolizmamiz dedi gayet mantıklı. 3 gündür öğün sayımı ve miktarlarını artırdım kendiliğinden gitmeye başladı kilolar

Benim menülerde de var makarna Dün mesela öğle yemeğinde 3 kaşık makarna vardı.
Aynen aynen bulgur pilavıyla dönüşümlü hatta. Yarından itibaren başlıyorum nasipse hatta bu süreçte sadece yürüyüş ya da Leslie yapmayı düşünüyorum. Ölçülerimi de alayım fark var mı bakacagim

Yarın sabah inşallah hep birlikte çok güzel sonuçlar alırız kızlar

İyi geceler

Unutmayın 11:30 dan önce bildirimlerimizi tamamlıyoruz.

Zehirli ottan çorba mı biz mercimeğe devam edelim en iyisi evet çok ilgimi çekti tibet egzersizi. Kayınvalidem gidince bakıp yapıcam unutursam hatırlatır mısın

Hayrını gör, musmutlu kullan yeni telefonunu şekerim

Oooo Allah yardımcın olsun... Epey çokmuş işin..
Merak etme halledersin yeterki panikten uzak ol

Merhaba. 04.03.2021 perşembe menüsü
Sabah 11.00
3tane çeri domates, 4tane siyah 2tane yeşilzeytin, süzme peynir, 2ekmek dilimi kadar çörek

Öğle
Sadece su su su
Akşam 16.45
1y.k. Domates soslu kızartma, 3tane lahana sarması, 2y.k.yoğurtlu bakla, 1tane peynirli börek.
Su su su su su su

3.5litre su ve 20dk yürüyüş

Sabah mantar sote nasıl yedin kıız bence gayet başarılı.

Merhaba kizlar
Kahvalti 10
Yarim tereyagli yumurta 1dilim peynir 3 zeytin
Ara öğün 13.30
3 pankek 1 avuc cekirdek
15.30 3 kasik mercimek corba
Aksam 18.00
Cacikli Arap köftesi 1tabak dolusu
Su 1.5 lt yapmaya calisicam
Ekmeksiz bir gün mutlu uyumaya sebeptir. Tebrikleeerr

Iıııı perşembe menüsünü yazmasam olur muu
Zaten saat gece 12:00 yi geçti.. Araba balkabağı olduarabacı da faree
E ben de külkedisine döndüğüme göree yatayım gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…