Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugün dengelersen sorun olmaz herhalde canım :))))

Kızlar az önce tartıya çıktım. Düne göre 1 kilo fazlayım. Geçen haftadan beri dikkat ediyorum. Kaçamaklarım yok, neden böyle oldu acaba? Hayal kırıklığına uğradım. Dünkü kiloyu beklerken tartıda kaç gördüm..

tuzlu yıyor msn bılmıyorum ama belkı vucudun o yuzden su tutmustur yada regl olacaksan ondandır. yoksa dikkat edıyorsun hep

Son düzenleme:
tuzlu yıyor msn bılmıyorum ama belkı vucudun o yuzden su tutmustur yada regl olacaksan ondandır. yokda dikkat edıyorsun hep

İnşallah kilo almamışımdır da sadece sudur. Çok da fazla tuzlu yemem aslında. Regl'ime de daha var.
Az önce ara yemeğimi yedim. 6 tane yeni dünya. Öğlen de fasülye var :)

İnşallah kilo almamışımdır da sadece sudur. Çok da fazla tuzlu yemem aslında. Regl'ime de daha var.
Az önce ara yemeğimi yedim. 6 tane yeni dünya. Öğlen de fasülye var :)

1 gunde 1 kilo cok yense anca alınır ki bizler cok yemıyoruz :)) afiyet olsun :)

ben daha kahvaltı bile yapmadım
hatta yenı kalktım
tatılı ıyı abarttım yanii kaydirigubbakcemile3
neyse p.tesi ye kadar hersey ondan sonra hergun 7 de uyanmak zorundayım tekrar...

ama kalkıp tartıldıgımda cook mutlu oldum cunku 88 i gordum :)

Tebrik ediyorum canım, 400 gr daha vermişsin :)

nac canım hemen yeşil çay iç
ben geçen gün 3 kg ödemi yeşil çay ile attım :))
bilmem tebrik ederim canım
elacım bugün dengelersin
ben öğle yemeğimi hala hazırlayamadım çnk ne yiyeceğimi bilmiyorum (

Dosbikim, şu ana kadar da 1 litre su içtim. Umarım tartıdaki fazlalık kilo değildir. Yoksa çok üzülürüm

canım mümkün değil... sadece ödemdir yoksa ben istanbuldan geldiğimde tam 3 kg fazla çıktım ama yeşil çayı günde 3 fincan içtim 2 günde normale döndüm sen yarın sabaha normale dönersin çnk kaçamaksız besleniyorsun

merhaba kızlarrr ben de 3 gündür tartıda aynı çıkıyorum hemen kilo vermem mi durdu acaba bugün yeşil çay maydonoz suyu gibi bir şeyler hazırlıycam artık sabah kahvaltım klasikti öğle yemeğinde ne yesem diye düşünüyorum gidip bişeyler hazırlamaya üşeniyorum doğrusu mirmirmirmir

hayır canım karar veremedim aslında canım bişey yemek istemiyor
su içmek iyi geldi... aç kalmaman gerektiğini biliyorum ama hafif bişeyler yerim artık

Afiyet olsun canım :)) Ben de az önce 7 kaşık taze fasülye, 1 dilim ekmek yedim, yanında ayran. Salata yapmadım, ojelerim çıkmasın diye :))))

Şimdi ben ufak ufak kuaföre gidiyorum. Bir daha gelemeyebilirim.
İyi pazarlar :))))

Geçici olarak durmuştur canım. Moralini bozma :)

sanada afiyet olsun canım
süslen bakalım akşama :))
bu arada tatil sana çok geldi bugün cumartesi :))

canım eğer daha önce verdiysen 3 gün durması normal
benimki bazen 1 hafta bile duruduğu oluyo (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…