Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bugun canım hiç birşey yapmak istemiyor sürekli uyuyasım var

annemde canım yaa camasır ütü yemek uğrasıyor ütü yapmamı istemişti cadılık ettim yok dedım :1no2: en iyisi gideyim yardım edeyim yoksa gecmez bugun

yardım et cnm anne olmak cok farklı anne olunca daha cok anladım annemin kıymetiniii

kol kasların çalışır :))
annelere yardım etmek lazım.. benimde evden çıkasım yok...aslında ii bi yürüyüş lazım

cocuklugumdan berı hep kilo sorunum oldu ama aşırı derecede olmamıstı hıc yada ben takmamıstım :) ama bu yıl 10 kg dan fazla ustune aldım kilo. sebebide tıpkı dedıgın gibi stres yuzunden oldu okulda 1 sene kaybım oldu ki ders basarısızlıgındanda deil.. zaten bölümümü hiç sevmeyerek okuyorum bıde uzayınca.. bir cok seyı artık dusunmemek daha mantıklı gıbı gelıyor. okulumu bıtırıp baska bölüm tekrar okumak nıyetındeyım bakalım artık :)) hormon testlerını yaptırmıstım zaten eskı dıyetısyenımleyken cok sukur bı sorunum yok sebeb cok yemek kaydirigubbakcemile3

evdeki yieyecekler konusunda da annem dikkat etmeye calısıyor aslında ama 2 kardesım daha var ve kılo sorunları yok :) benim dikkat etmem gerek artık cunku gercek ne ıstedıgımı sımdı cook daha iyi biliyorum. ve yemedıkce mutlu oluyorum :) grupda olmakta çok iyi geliyor motivasyon acısından :))

teşekkür ederim iyi dileklerin içinde :)

Son düzenleme:
kahvaltım:
1 kk peynir
2 dilim ekmek
2 cay kasıgı kadar bal
1 bardak sut. söğüş

ara öğün 1 elma

bırazdan öğle yemegımı yiyecegım

ben geldiim öğle yemeğim malesef tostt 2 dilim ekmek kadar
akşamda 4 nugett pilav bidee
buğün öğleden sonra uyumuşum kızımla evdeydikbişey yapmadıkk
yarın gezeriz inş çünkü eşim yok hafta içi ve sonuu

ii akşamlar kızlar
bugün karıştırdım (
öğle çok iiydi diyete uygun
sonra yürüyüşe çıktım 2 saat yürüdüm 1 saati çok tempolu
eşimle buluştum 1 çiğköfte dürüm aldım ama yarısını zor yedim
üzerine minicik 1 dondurma
şimdi evdeyim kaçamak sayılmaz sanırım
karışık bişi oldu ama ne oldu bende anlamadım
bilmiyorum bu arada haftasonları topic sessiz olur genelde :))

cnm çok karıştırmamışsın ama az yemişsin açıkmazsın inşş
yürüyüşte süper olmuşş bu aradaa
bende yüyücektim kaldıı (

elacım sende eşinin yokluğunda diyetine daha ii uyarsın bu hafta hepimiz için ii olur umarım
yok canım acıkacak gibi değilim değişik bi tokluk hissi var

hıı bugun ki sessizlik anlaşıldı şimdi :))

yuruyus falan cok guzel olmus :)

elacım sende eşinin yokluğunda diyetine daha ii uyarsın bu hafta hepimiz için ii olur umarım
yok canım acıkacak gibi değilim değişik bi tokluk hissi var

çiğ köfte şişirmiştir o zaman :)

öğle yemegım:

3 y.kasıgı patlıcan yemegı
1 kase sebze corbası
1/2 su bardagı yogurt

ara öğün:
1 elma
1 su bardagı süt ama bide bı avuc kadar kayısı cekırdegı yedım

akşam yemegı

3 y.kasıgı patlıcan yemegı
1/2 y.kasıgı bulgur pılavı
2 kepce corba
1 dilim ekmek
salata 1 bardak ayran

aksam cok oldu galıba cunku cok doymus hıssedıyorum kendımı

bilmem çok güzel beslenmişsin
kaysı çekirdeğini de diyetinde ceviz varsa ona sayarsın canım
zaten diyette illaki kuruyemiş veriyorlar ama çok az olmak şartıyla

bilmem çok güzel beslenmişsin
kaysı çekirdeğini de diyetinde ceviz varsa ona sayarsın canım
zaten diyette illaki kuruyemiş veriyorlar ama çok az olmak şartıyla

evet vardı cevız hakkım iyi bari ona saymak ıyı olcak sevındım sımdı :)

yarın için plan yapmaya calısıyorum evde oturmak ıstemıyorum artık cok sıkıldım neysekı bıtıyor tatılım okulu ozledım cok ılgınc

okul özlenmez mi :)) bol bol hareket o kadar enerji :))
yarın da hafif yürüyüş yapabilirsin yada arkadaşlarınla çıkabilirsin tabii kaçamaksız :))

okul özlenmez mi :)) bol bol hareket o kadar enerji :))
yarın da hafif yürüyüş yapabilirsin yada arkadaşlarınla çıkabilirsin tabii kaçamaksız :))

bugun hıc enerjıye dair bırsey yoktu ustumde yaa her yaptıgımı zar zor yaptım kaydirigubbakcemile3
yarın ıcın olmazsa kız kardesım ankarada olacak belkı bırlıkte kızılaya gıderız. arkadaslarla bulusmak.. şişko şişko işin acıgı onlarla bulusmak hıc ıstemıyorum
kendı basıma yuruyuse cıkarım olmazsada.. sımdıden kendımı enerjık bı gune hazırlıyayımda yarın oyle olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…