Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kendini hiç bi zaman kiloların nedeniyle sosyal ortamından soyutlama canım
geçici bi durum
bu arada kardeşinin gelmesine sevindim
ii gezmeler
ii geceler diliyorum

yemek dışında kacamağım olmadı olmaz inşş
bilmem cnm kendini öyle kısıtlama

herkes nerdeee :hulya:

Düğündeee :))))

Nuggetleri kızarttın mı canım yoksa fırında mı?
Bi de talor gibi konuşayım, sebze olmamış canım :)))
Belki eşin evde yokken daha rejime uygun bir yemek düzeni uygularsın. Malum, eşler için de yemek yapıyoruz ve aklımız da o yemeklerde kalıyor :)

Canım, rejimi bozmuş olmamışsın. İçin rahat olsun :))

Kardeşinin geleceğine çok sevindim. İyi vakit geçirin canım ve asla kendini kilolu olduğun için kötü hissetme. Hayat akıp gidiyor, biz de mutlu olmalıyız, bence :))

yemek dışında kacamağım olmadı olmaz inşş
bilmem cnm kendini öyle kısıtlama

Valla, bu saatten sonra olmaz herhalde :))))

Canlarım, düğün çok güzeldi. Düğün dediğime bakmayın, kokteyl, sonrasında da yemek :))) Gelin bebek gibiydi, damat da çok yakışıklıydı.
Gelelim yediklerime....
Oraya gelmesek? Kızlar ya, epey karıştı. Nereden başlasam bilmiyorum. Akşamüstü 5 gibi çok acıktık eşimle. Ben bir tane sebzeli krep yedim, yanında light kola. Sonra yemek geç başladı. 21 cıvarlarında. 1 kaşık çerkes tavuğu, 1 sarma yedim. Sonrasında, kızlar patates kızartması yedim (((((((( Çok üzgünüm....
Şimdi de foto yüklemeye çalışacağım, bakalım becerebilecek miyim :)))

Eşim bu fotoların çözünürlüğünün çok yüksek olduğunu söyledi. Yarın sabah daraltacak, ben de hemen göndereceğim. Dosbikim, nihayet sözümü yerine getireceğim :))))
Kızlar, benim çok uykum var, yatmaya gidiyorum.
Yarın görüşmek üzere..

Kızlar anca girebildim. Çook uykum var. Bugün 45 dk. yürüdüm ama onun dışında da hep hareketliydim. Diyetimi de sorunsuz yaptım. Yarın daha ayrıntılı yazarım, geçmişi de okuyamadım. Tatlı rüyalar.

günaydın kızlar kötü bir gece gecenin ardından sabah oldu dün çok sık idrara çıkmıştım 5 dk gibi gece 1 gibi sağ tarafımda felaket bi ağrı 2 saat felan anca uyudum sabah 6 gibi acile gitimm idrar tahlili yaptılar enfeksiyon varmış taş yada kum döktüğümden süphelendiler iğne vurdular şimdi daha iyiyim ilaç verdi salıya kadar gecmezse tekrar gitcemm benim aklımada ip atlamıştım ya sanırım o etkiledi eşimde öyle dedi harekettte belli olurmuş 3 gündür yağundumm pek bi koşturmaca bide ip tetikledi sanırımm inşallah gecer eşimde yok hafta içi naparım diye şimdiden düşünüyomm(( bol bol su iç dedi

Canım, çok büyük geçmiş olsun. Gerçekten de ip atlamak tetiklemiş olabilir. Bol bol sıvı iç. Çorba iç canım. Geçmiş olsun

Kızlar, tahmin edin, kahvaltıda ne yedim? Doğrusunuz.... Menemen :)))) 2 dilim ekmek ile yedim. Yarın malum okul başlıyor. Tekrar 2 dilim ekmek, peynire dönerim :)))

elacım geçmiş olsun canım bu ara dikkat et kendine
nac canım düğünün ii gemesine sevindim umduğumdan az yemişsin
melemen mence masum zaten hep peynir yiyoruz arada değişiklik vücut açısından da ii bence :))
fotoları bekliyoruuuuuzzzz

ben de şimdi kahvaltımı yapayım geleceğim
benimki klasik peynir ekmek zeytin domates...
kahvaltıda çilek yemeye alıştım netten baktım hatalı bi davranış değilmiş ama bugün yemeyeceğim ara öğün yapmak daha mantıklı gelio :)

Yükledim hayatımmmmm :))))

Afiyet olsun cnaım :)))))

teşekürler kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için
nac nereye yükledin cnmm resimm bende merak ettim

nac canım harikasın
gerçekten senin diyetlik bi tarafın yok hayatım
ben kendimden utandım valla
artık dikkat ediyorum yediklerime ama bugün spora tam gaz devam
bu arada samimiyetin ve içinin güzelliği yüzüne yansımış...çok tatlısın... seninle bir gün en azından 1 çay içmek isterim

Canım benim, ne güzel şeyler yazmışsın :)))) Senin güzelliğin dosbikim :) Ben de seninle buluşmak, sohbet etmek isterim :))))

gecmıs olsun yaa inşallah bırsey cıkmaz ve sancı falanda olmaz canım ya ..

Kızlar, tahmin edin, kahvaltıda ne yedim? Doğrusunuz.... Menemen :)))) 2 dilim ekmek ile yedim. Yarın malum okul başlıyor. Tekrar 2 dilim ekmek, peynire dönerim :)))

afiyet olsun güzel olmus kahvaltı :)

afiyet olsuun :))

bu arada 88 geldım yıne bı kac kez 87,7 87,8 oldu ama asıl 88 olmalı :))
haftada 1 kılo hep boyle gıtse keske... yada 1,5 kilo falan :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…