herkes nerdeee :hulya:
ben geldiim öğle yemeğim malesef tostt 2 dilim ekmek kadar
akşamda 4 nugett pilav bidee
buğün öğleden sonra uyumuşum kızımla evdeydikbişey yapmadıkk
yarın gezeriz inş çünkü eşim yok hafta içi ve sonuu
ii akşamlar kızlar
bugün karıştırdım(
öğle çok iiydi diyete uygun
sonra yürüyüşe çıktım 2 saat yürüdüm 1 saati çok tempolu
eşimle buluştum 1 çiğköfte dürüm aldım ama yarısını zor yedim
üzerine minicik 1 dondurma
şimdi evdeyim kaçamak sayılmaz sanırım
karışık bişi oldu ama ne oldu bende anlamadım
bilmiyorum bu arada haftasonları topic sessiz olur genelde :))
bugun hıc enerjıye dair bırsey yoktu ustumde yaa her yaptıgımı zar zor yaptım kaydirigubbakcemile3
yarın ıcın olmazsa kız kardesım ankarada olacak belkı bırlıkte kızılaya gıderız. arkadaslarla bulusmak.. şişko şişko işin acıgı onlarla bulusmak hıc ıstemıyorum
kendı basıma yuruyuse cıkarım olmazsada.. sımdıden kendımı enerjık bı gune hazırlıyayımda yarın oyle olsun :))
yemek dışında kacamağım olmadı olmaz inşş
bilmem cnm kendini öyle kısıtlama
günaydın kızlar kötü bir gece gecenin ardından sabah oldu dün çok sık idrara çıkmıştım 5 dk gibi gece 1 gibi sağ tarafımda felaket bi ağrı 2 saat felan anca uyudum sabah 6 gibi acile gitimm idrar tahlili yaptılar enfeksiyon varmış taş yada kum döktüğümden süphelendiler iğne vurdular şimdi daha iyiyim ilaç verdi salıya kadar gecmezse tekrar gitcemm benim aklımada ip atlamıştım ya sanırım o etkiledi eşimde öyle dedi harekettte belli olurmuş 3 gündür yağundumm pek bi koşturmaca bide ip tetikledi sanırımm inşallah gecer eşimde yok hafta içi naparım diye şimdiden düşünüyomm(( bol bol su iç dedi
elacım geçmiş olsun canım bu ara dikkat et kendine
nac canım düğünün ii gemesine sevindim umduğumdan az yemişsin
melemen mence masum zaten hep peynir yiyoruz arada değişiklik vücut açısından da ii bence :))
fotoları bekliyoruuuuuzzzz
ben de şimdi kahvaltımı yapayım geleceğim
benimki klasik peynir ekmek zeytin domates...
kahvaltıda çilek yemeye alıştım netten baktım hatalı bi davranış değilmiş ama bugün yemeyeceğim ara öğün yapmak daha mantıklı gelio :)
teşekürler kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için
nac nereye yükledin cnmm resimm bende merak ettim
nac canım harikasın
gerçekten senin diyetlik bi tarafın yok hayatım
ben kendimden utandım valla
artık dikkat ediyorum yediklerime ama bugün spora tam gaz devam
bu arada samimiyetin ve içinin güzelliği yüzüne yansımış...çok tatlısın... seninle bir gün en azından 1 çay içmek isterim
günaydın kızlar kötü bir gece gecenin ardından sabah oldu dün çok sık idrara çıkmıştım 5 dk gibi gece 1 gibi sağ tarafımda felaket bi ağrı 2 saat felan anca uyudum sabah 6 gibi acile gitimm idrar tahlili yaptılar enfeksiyon varmış taş yada kum döktüğümden süphelendiler iğne vurdular şimdi daha iyiyim ilaç verdi salıya kadar gecmezse tekrar gitcemm benim aklımada ip atlamıştım ya sanırım o etkiledi eşimde öyle dedi harekettte belli olurmuş 3 gündür yağundumm pek bi koşturmaca bide ip tetikledi sanırımm inşallah gecer eşimde yok hafta içi naparım diye şimdiden düşünüyomm(( bol bol su iç dedi
Kızlar, tahmin edin, kahvaltıda ne yedim? Doğrusunuz.... Menemen :)))) 2 dilim ekmek ile yedim. Yarın malum okul başlıyor. Tekrar 2 dilim ekmek, peynire dönerim :)))
ben de şimdi kahvaltımı yapayım geleceğim
benimki klasik peynir ekmek zeytin domates...
kahvaltıda çilek yemeye alıştım netten baktım hatalı bi davranış değilmiş ama bugün yemeyeceğim ara öğün yapmak daha mantıklı gelio :)
bu arada 88 geldım yıne bı kac kez 87,7 87,8 oldu ama asıl 88 olmalı :))
haftada 1 kılo hep boyle gıtse keske... yada 1,5 kilo falan :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?