Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

45 dk kadar yürüdüm
1 dondurma bende yedim
akşam sadece haşlanmış sebze ve 1 dilim ekmek salata yedim
şimdi yeşil çay içeceğim

Selamlar hava cok guzeldi beypazarina gittik.bizde yuruduk gdzdik guzeldi ama bugun yediklerime hiiiicccc dikkat etmedim mesela sabah sucuklu yumurta yedim aksam gibi de pide yani fire verdim ama yarin basliyorum dikkat etmeye

Günün çok güzel geçmiş de beslenmen pek iç açıcı olmamış şekerim :)))))))
Neyse, bugün 23 Nisan, ama yarına mazeret yok... Yaz geliyor :)))))

Ne güzel yazmışsın canım, hayatın tadına bakmak lazım :)))) Çok hoşuma gitti. Hep kendime hatırlatacağım :)))))
Hakikaten iki ara öğün arka arkaya oldu canım. Ama ben de akşam yemeğimi geç yedim, yatmadan önce ara öğün yapmayacağım. Kendimi bu şekilde aklamak istiyorum :))))))))

45 dk kadar yürüdüm
1 dondurma bende yedim
şimdi yeşil çay içeceğim

Hehehehe, bugün dondurma günüymüş :))))) Yürüyüşün nasıldı dosbikim, özlemişsindir :)) Bacağın sorun çıkardı mı?

Canlarım, akşam yemeğimi biraz geç yedim gibi oldu :))))
4 kaşık bezelye, 1 dilim ekmek, salata ve ayran. Başka ara öğün yok artık :)))))
Kızlar, bugün hava çok güzeldi, çamaşırlarımı yıkadım, ütüledim bile. Çünkü çabuk kurudular :)))))
Yarın bir arkadaşımız İzmirden düğün için gelecek, çok sevindim. O'nu çok severim :)))

bacağım iiydi nac canım
çok rahat yürüdüm çok mutlu oldum ama zorlamadım
sen çok ii yürümüşsün
bilmem seni de tebrik ederim tatlıya hayır demişsin

tesekkur ederim benımde hosuma gıttı sımdı bende kullanayım hayatın tadına bakcam dıye :)

bacağım iiydi nac canım
çok rahat yürüdüm çok mutlu oldum ama zorlamadım
sen çok ii yürümüşsün
bilmem seni de tebrik ederim tatlıya hayır demişsin

sevındım ayagının daha ıyı olmasına :)
ayrıca gercekten buyuk bır mucadele oldu ama kazandıım opuyorumnanaktan

havaların boyle halını sevıyorum ne cok sıcak ne cok soguk tam gezmelık :))

bu gece erken yatcam
cuma gunu ingilizceden kursta kur gecme sınavım var yarından ıtıbaren duzgunce oturup bı tekrar yapmaya baslıycam inşallah :)
yarın gorusmek uzre..
iyi geceleeer :))

vücut kitle endeksinde beni geçemedi ki geçemedi ki kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:)))))))))))) Geçemedim hakkaten canım. Sen kilo vermediğin halde geçemedim. Ama o tartı bozuk olmasaydı da hakkaten 4 küsür kilo vermiş olsaydım bak o zaman çok süper geçerdim :))))

Hesapladım şimdi. Haftaya yine kilo vermezsen ben de 1 kilo verirsem o zaman kıl payı geçiyorum :))) O yüzden sen de salma kendini. Kaplumbağa gibi yavaş yavaş gelip geçerim sonra boshayallersmile

Çok sağol canım. Doğru söylüyorsun. Bir haftada o kadar kilo versem yüzüm de çökerdi herhalde. Tartının markası "touch me" diye birşeydi. Marketten almıştım sanırım. Bir daha almam o markadan.

Çıktın mı şekerim yürüşe? Biz yaptık, 2 saate yakın yürüdük, ara öğün olarak da 6 yeni dünya yedim, sonra da kaçamak yaptım (((( bir top dondurma yedim (((( çok üzgünüm

Canım dondurma dışında çok iyi beslenmişsin. O da bir top olduğu için, sütlü tatlı olduğu için, ve de 2 saatyürüdüğün için çok kötü olmamış bence.

inşallah yaa bıktım artık şişko olmaktan

zaten kımsede tam olarak zayıflıyabılecegıme ınanmıyor
ama ben inanıyorum olacak inşallah :gitme:

benımkide rekor olmalı

Yok canım rekor değil. Ama olsa ne olacak ki sanki.

Aman kimse inanmasın. Zayıflamak için tek kişinin inanması yetiyor, yani bizim. E biz de inandığımıza göre en güzel biçimde başaracağız :)

Canım ben çok stresli bir dönemimde çok yiyip hiç hareket etmeden kilo aldım. Sen neden aldın? Seninki de stresten mi? Bir de tiroid hormonundan vs. de oluyor. Onlara hiç baktırttı mı diyetisyenin?

Selamlar hava cok guzeldi beypazarina gittik.bizde yuruduk gdzdik guzeldi ama bugun yediklerime hiiiicccc dikkat etmedim mesela sabah sucuklu yumurta yedim aksam gibi de pide yani fire verdim ama yarin basliyorum dikkat etmeye

Pide hem protein hem de çok miktarda karbonhidrat olmuş sanırım. Ama sucuklu yumurta ana öğünlerden birinin proteinine sayılabilir. Yanında domates falan da yediysen bence o kadar zararlı değil. Tatlı kadar değil mesela. Zaten yarın tekrar dikkat etmeye başlayacakmışsın.

Ya canım seni çok takdir ediyorum. Hepimiz evde ne yemek piştiği, evde ne yemek olduğuyla ilgili kontrole sahibiz. Senin kontrolün dışında pastalar börekler türüyor evde. Çok zor olmalı. Ben evde olunca dayanamadığım için eve hiç sokmuyorum. Olursa yiyorum. Diğer arkadaşlar da mesela bir yere yemeğe gittiklerinde bu tür şeyler olursa yiyebiliyorlar. Sen maşallah çok güzel irade gösteriyorsun. Çok takdir ediyorum. Maşallah Ama böyle dedim diye de bozma lütfen, sen olması gerektiği gibi yapıyorsun. Hatta daha da güzel yaparsın inşallah.

45 dk kadar yürüdüm
1 dondurma bende yedim
şimdi yeşil çay içeceğim

Afiyet olsun canım. Yürüyüş için de tebrikler.

bu gece erken yatcam
cuma gunu ingilizceden kursta kur gecme sınavım var yarından ıtıbaren duzgunce oturup bı tekrar yapmaya baslıycam inşallah :)
yarın gorusmek uzre..
iyi geceleeer :))

Sınavında şimdiden başarılar diliyorum. Çok kolay gelsin.

Son düzenleme:
Sabah: 2 d. ekmek, 1 d. peynir, 5 yeşil zeytin, domates, salatalık
Ara: 1 b. ayran
Öğle: Barbunya, 1 d. ekmek, salata, 1 bardak süt
Ara: 2 d. ekmek, 1 d. peynir
Akşam: 2 porsiyon tavuk, 1 d. ekmek, salata, yarım b. süt
Ara: 2 porsiyon kivi

Spor:
5 dakika bisiklet (ısınma için)
Esneme hareketleri
300 mekik (100 X 2, 50 X 2)
50'şer tane sağa ve sola yanları eritmek için hareket (bel için)
50'şer tane kalça hareketi (bacağı kaldırıp indirip kalçayı sıkıştırmak en sonunda da bacağı 15 saniye havada bekletmek)
Aletlerde düşük ağırlıkta bacaklarımın iç ve dış taraflarını 100'er kez çalıştırdım
45 dakika koşu bandında hızlı ve tempolu yürüyüş
Esneme hareketleri

:lepi: :lepi: :lepi:

Canımi hem çok güzel beslenmişsin hem de çok güzel spor yapmışsın. Tebrikler :))))
Sana bi şey soracağım. Neden yemeklerde süt içiyorsun, ayran içmiyorsun? Belli bir sebebi var mı yoksa lezzet mi? Merak ettim de:kedi: Ben yemeklerde ayran içilir diye bir tanımlama yapmışım kafamda:))))

Kızlar, tatildeyim ya. Bir şımardım, bir şımardım....
Gene menemen yedim. Yanında 2 dilim ekmek. Ama peynir falan yemiyorum. Gerçi bugün çok çok az yedim ama... Umarım hata yapmıyorum.

Canım ayrana bayılıyorum. Yapabilsem hep ayran içerim. Şöyle oluyor. Yemeği hazırlarken bir bakıyorum bir önceki yemekle arada 3-4 saat geçmiş, karnım çok acıkmış. Bu da yasak. Yemeğe daha 10-15 dakika falan var, salatayı yapıyorum, hemen diyorum ayranımı içeyim bari, o beni tutar. Ama ayran buzdolabında buz gibi. Süt minik paketlerde oda sıcaklığında. Boğazım ağrımasın diye ben de süt içiyorum hemen. Ayran buz gibi yemekle içebiliyorum ama yemek olmadan sadece ayran içince boğazım ağrır. Yaz gelsin, havalar iyice ısınsın, onu da yapabileceğim tabii. Ama yemekle içmiyorum sütü, 10-15 dakika önce içiyorum. Her defasında da üzülüyorum ayran hakkım gitti diye.

Bugün yemek saatlerini önceden güzelce ayarlayacağım, hep ayran içeceğim inşallah :)

Kızlar, tatildeyim ya. Bir şımardım, bir şımardım....
Gene menemen yedim. Yanında 2 dilim ekmek. Ama peynir falan yemiyorum. Gerçi bugün çok çok az yedim ama... Umarım hata yapmıyorum.

Canım menemen de ne var ki, domates, biber, yağ, yumurta. Yağ sıvı yağsa ve azsa bence sorun olmaz.

Canım benim, ben de ayranı soğuk içemiyorum, gaz yapıyor :)))
Menemene yağı az koyuyorum. Yarın da menemen yesem bi şey olur mu sence?

günaydııııınnnnnnn a.s.
bugün yumurta günü ilan ettim kahvaltımı yapayım geliyorum
melemen demişsiniz Allah tan yumurtayı haşladım yoksa bende yapardım :))
afiyet olsun nac

Ben de şimdi fasülye yapacağım. Öğlen onu yemeyi düşünüyorum. Malum akşam düğün var ya... Et yemem gerekebilir.
Ben de belki evin cıvarlarında bi yürüyüşe çıkabilirim :))))

günaydınnn
nasılsınız kızlar ben dün gezdimm yedim iştimm güzel bir gündü ama akşama kadar migrenim tuttu ve sabaha kadar zor durdummm
yediklerime gelince kahvaltıya gittik güzeldi ama fazla yedimm herhaldee
öğlen corba salata
akşam pizza küçüklerindennn
buğün dengelicem inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…