Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
45 dk kadar yürüdüm
1 dondurma bende yedim
akşam sadece haşlanmış sebze ve 1 dilim ekmek salata yedim
şimdi yeşil çay içeceğim
Selamlar hava cok guzeldi beypazarina gittik.bizde yuruduk gdzdik guzeldi ama bugun yediklerime hiiiicccc dikkat etmedim mesela sabah sucuklu yumurta yedim aksam gibi de pide yani fire verdim ama yarin basliyorum dikkat etmeye
1 top dondurma ( vanılyalı olan) ara ogune sayıyordu benım dıyetısyenım.. gercı yenı dunyada ara ogununden sonra ki ara öğün olmus :))
ben bugun soylemıyeyım hiç piknikler malum
ama yınede cok dıkkat ettım yesıllık domates salatalık kozlenmıs sebze vardı onlardan yemeye calıstım (saglıklı beslenmeye calısmıyor olsam asla elımı surmezdım onlara :)) ) cay ıcerken pasta borek vs vardı tatlıya cok ıcım gıttı azıcık alsam mı almasam mı dıye cekıstım durdum sonra amaaan dedım zaten bılmedıgım tat deıl zayıflayıp hayatın tatmadıgım tadına bakmak ıstedım :) ve vaz gectım :)
ara öğünlerim elmaydı bugun yemek ısını bıtırdım yesıl cay ıcıcem bıde suyu az ıctım su ıccem artık bol bol
pikniktede top oynadık ıp atladım keşfe cıktık etrafı falan ama spor gıbı olmadı hıc ter atmadım cunku
yarın guzel bı gun gecırmek ıstıyorum yarınıma hazırlık yapmam lazım midemi rahatlatayım sımdı belki bi soda da guzel olur :)
45 dk kadar yürüdüm
1 dondurma bende yedim
şimdi yeşil çay içeceğim
Ne güzel yazmışsın canım, hayatın tadına bakmak lazım :)))) Çok hoşuma gitti. Hep kendime hatırlatacağım :)))))
Hakikaten iki ara öğün arka arkaya oldu canım. Ama ben de akşam yemeğimi geç yedim, yatmadan önce ara öğün yapmayacağım. Kendimi bu şekilde aklamak istiyorum :))))))))
Hehehehe, bugün dondurma günüymüş :))))) Yürüyüşün nasıldı dosbikim, özlemişsindir :)) Bacağın sorun çıkardı mı?
bacağım iiydi nac canım
çok rahat yürüdüm çok mutlu oldum ama zorlamadım
sen çok ii yürümüşsün
bilmem seni de tebrik ederim tatlıya hayır demişsin
Canlarım, akşam yemeğimi biraz geç yedim gibi oldu :))))
4 kaşık bezelye, 1 dilim ekmek, salata ve ayran. Başka ara öğün yok artık :)))))
Kızlar, bugün hava çok güzeldi, çamaşırlarımı yıkadım, ütüledim bile. Çünkü çabuk kurudular :)))))
Yarın bir arkadaşımız İzmirden düğün için gelecek, çok sevindim. O'nu çok severim :)))
vücut kitle endeksinde beni geçemedi ki geçemedi ki kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yazılanları okumadan önce alıntı yapmıştım sıkma canını taylorcum ben de gerçek olmasını dilerdim ama bir anda bu kadar fark olması da sağlıksız olurdu o yüzden sen sağlıklı şekilde her hafta az da olsa veriyorsun sevinmelisin canım yerimseniben
tartının markası neydi canım benim tartım da bazen dengesiz şeyler gösteriyor belli markaların ki hep böle oluyormuş sanırım o yüzden soruyorum
Kızlar, bir saat kadar önce öğle yemeğimi yedim. Öğlen et yiyecektim ama 3 tane tekirdağ köfte kalmış buzlukta. Tavukları çözdürmek de zaman alacaktı. Bundan ötürü 3 tekirdağ köfte, 3 kaşık bezelye, 1 dilim ekmek, ayran ve salata vardı menüde. Birazdan yürüyüşe çıkacağız. Kendinize iyi bakın :))))))))))))))
Çıktın mı şekerim yürüşe? Biz yaptık, 2 saate yakın yürüdük, ara öğün olarak da 6 yeni dünya yedim, sonra da kaçamak yaptım (((( bir top dondurma yedim (((( çok üzgünüm
inşallah yaa bıktım artık şişko olmaktan
zaten kımsede tam olarak zayıflıyabılecegıme ınanmıyor
ama ben inanıyorum olacak inşallah :gitme:
benımkide rekor olmalı
Selamlar hava cok guzeldi beypazarina gittik.bizde yuruduk gdzdik guzeldi ama bugun yediklerime hiiiicccc dikkat etmedim mesela sabah sucuklu yumurta yedim aksam gibi de pide yani fire verdim ama yarin basliyorum dikkat etmeye
1 top dondurma ( vanılyalı olan) ara ogune sayıyordu benım dıyetısyenım.. gercı yenı dunyada ara ogununden sonra ki ara öğün olmus :))
ben bugun soylemıyeyım hiç piknikler malum
ama yınede cok dıkkat ettım yesıllık domates salatalık kozlenmıs sebze vardı onlardan yemeye calıstım (saglıklı beslenmeye calısmıyor olsam asla elımı surmezdım onlara :)) ) cay ıcerken pasta borek vs vardı tatlıya cok ıcım gıttı azıcık alsam mı almasam mı dıye cekıstım durdum sonra amaaan dedım zaten bılmedıgım tat deıl zayıflayıp hayatın tatmadıgım tadına bakmak ıstedım :) ve vaz gectım :)
ara öğünlerim elmaydı bugun yemek ısını bıtırdım yesıl cay ıcıcem bıde suyu az ıctım su ıccem artık bol bol
pikniktede top oynadık ıp atladım keşfe cıktık etrafı falan ama spor gıbı olmadı hıc ter atmadım cunku
yarın guzel bı gun gecırmek ıstıyorum yarınıma hazırlık yapmam lazım midemi rahatlatayım sımdı belki bi soda da guzel olur :)
45 dk kadar yürüdüm
1 dondurma bende yedim
şimdi yeşil çay içeceğim
bu gece erken yatcam
cuma gunu ingilizceden kursta kur gecme sınavım var yarından ıtıbaren duzgunce oturup bı tekrar yapmaya baslıycam inşallah :)
yarın gorusmek uzre..
iyi geceleeer :))
Sabah: 2 d. ekmek, 1 d. peynir, 5 yeşil zeytin, domates, salatalık
Ara: 1 b. ayran
Öğle: Barbunya, 1 d. ekmek, salata, 1 bardak süt
Ara: 2 d. ekmek, 1 d. peynir
Akşam: 2 porsiyon tavuk, 1 d. ekmek, salata, yarım b. süt
Ara: 2 porsiyon kivi
Spor:
5 dakika bisiklet (ısınma için)
Esneme hareketleri
300 mekik (100 X 2, 50 X 2)
50'şer tane sağa ve sola yanları eritmek için hareket (bel için)
50'şer tane kalça hareketi (bacağı kaldırıp indirip kalçayı sıkıştırmak en sonunda da bacağı 15 saniye havada bekletmek)
Aletlerde düşük ağırlıkta bacaklarımın iç ve dış taraflarını 100'er kez çalıştırdım
45 dakika koşu bandında hızlı ve tempolu yürüyüş
Esneme hareketleri
:lepi: :lepi: :lepi:
Canımi hem çok güzel beslenmişsin hem de çok güzel spor yapmışsın. Tebrikler :))))
Sana bi şey soracağım. Neden yemeklerde süt içiyorsun, ayran içmiyorsun? Belli bir sebebi var mı yoksa lezzet mi? Merak ettim de:kedi: Ben yemeklerde ayran içilir diye bir tanımlama yapmışım kafamda:))))
Kızlar, tatildeyim ya. Bir şımardım, bir şımardım....
Gene menemen yedim. Yanında 2 dilim ekmek. Ama peynir falan yemiyorum. Gerçi bugün çok çok az yedim ama... Umarım hata yapmıyorum.
Canım ayrana bayılıyorum. Yapabilsem hep ayran içerim. Şöyle oluyor. Yemeği hazırlarken bir bakıyorum bir önceki yemekle arada 3-4 saat geçmiş, karnım çok acıkmış. Bu da yasak. Yemeğe daha 10-15 dakika falan var, salatayı yapıyorum, hemen diyorum ayranımı içeyim bari, o beni tutar. Ama ayran buzdolabında buz gibi. Süt minik paketlerde oda sıcaklığında. Boğazım ağrımasın diye ben de süt içiyorum hemen. Ayran buz gibi yemekle içebiliyorum ama yemek olmadan sadece ayran içince boğazım ağrır. Yaz gelsin, havalar iyice ısınsın, onu da yapabileceğim tabii. Ama yemekle içmiyorum sütü, 10-15 dakika önce içiyorum. Her defasında da üzülüyorum ayran hakkım gitti diye.
Bugün yemek saatlerini önceden güzelce ayarlayacağım, hep ayran içeceğim inşallah :)
Canım menemen de ne var ki, domates, biber, yağ, yumurta. Yağ sıvı yağsa ve azsa bence sorun olmaz.
Ben de şimdi fasülye yapacağım. Öğlen onu yemeyi düşünüyorum. Malum akşam düğün var ya... Et yemem gerekebilir.
Ben de belki evin cıvarlarında bi yürüyüşe çıkabilirim :))))