Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugun canım hiç birşey yapmak istemiyor sürekli uyuyasım var
annemde canım yaa camasır ütü yemek uğrasıyor ütü yapmamı istemişti cadılık ettim yok dedım :1no2: en iyisi gideyim yardım edeyim yoksa gecmez bugun
birsürü ütü yaptııım :))
annemde mutlu oldu tabi. :)
Yok canım rekor değil. Ama olsa ne olacak ki sanki.
Aman kimse inanmasın. Zayıflamak için tek kişinin inanması yetiyor, yani bizim. E biz de inandığımıza göre en güzel biçimde başaracağız :)
Canım ben çok stresli bir dönemimde çok yiyip hiç hareket etmeden kilo aldım. Sen neden aldın? Seninki de stresten mi? Bir de tiroid hormonundan vs. de oluyor. Onlara hiç baktırttı mı diyetisyenin?
Ya canım seni çok takdir ediyorum. Hepimiz evde ne yemek piştiği, evde ne yemek olduğuyla ilgili kontrole sahibiz. Senin kontrolün dışında pastalar börekler türüyor evde. Çok zor olmalı. Ben evde olunca dayanamadığım için eve hiç sokmuyorum. Olursa yiyorum. Diğer arkadaşlar da mesela bir yere yemeğe gittiklerinde bu tür şeyler olursa yiyebiliyorlar. Sen maşallah çok güzel irade gösteriyorsun. Çok takdir ediyorum. Maşallah Ama böyle dedim diye de bozma lütfen, sen olması gerektiği gibi yapıyorsun. Hatta daha da güzel yaparsın inşallah.
Sınavında şimdiden başarılar diliyorum. Çok kolay gelsin.
darısı başıma
ii akşamlar kızlar
bugün karıştırdım (
öğle çok iiydi diyete uygun
sonra yürüyüşe çıktım 2 saat yürüdüm 1 saati çok tempolu
eşimle buluştum 1 çiğköfte dürüm aldım ama yarısını zor yedim
üzerine minicik 1 dondurma
şimdi evdeyim kaçamak sayılmaz sanırım
karışık bişi oldu ama ne oldu bende anlamadım
bilmiyorum bu arada haftasonları topic sessiz olur genelde :))
ii akşamlar kızlar
bugün karıştırdım (
öğle çok iiydi diyete uygun
sonra yürüyüşe çıktım 2 saat yürüdüm 1 saati çok tempolu
eşimle buluştum 1 çiğköfte dürüm aldım ama yarısını zor yedim
üzerine minicik 1 dondurma
şimdi evdeyim kaçamak sayılmaz sanırım
karışık bişi oldu ama ne oldu bende anlamadım
bilmiyorum bu arada haftasonları topic sessiz olur genelde :))
elacım sende eşinin yokluğunda diyetine daha ii uyarsın bu hafta hepimiz için ii olur umarım
yok canım acıkacak gibi değilim değişik bi tokluk hissi var
bilmem çok güzel beslenmişsin
kaysı çekirdeğini de diyetinde ceviz varsa ona sayarsın canım
zaten diyette illaki kuruyemiş veriyorlar ama çok az olmak şartıyla
evet vardı cevız hakkım iyi bari ona saymak ıyı olcak sevındım sımdı :)
yarın için plan yapmaya calısıyorum evde oturmak ıstemıyorum artık cok sıkıldım neysekı bıtıyor tatılım okulu ozledım cok ılgınc
okul özlenmez mi :)) bol bol hareket o kadar enerji :))
yarın da hafif yürüyüş yapabilirsin yada arkadaşlarınla çıkabilirsin tabii kaçamaksız :))