Aslında gene de tam dua etmek lazım canım. Bence sen gene dualarını değiştirme. Ya da ek yap: sağlıklı bi şekilde zayıflayayım, kıyafetlerim bol gelsin diye falan. Her şeyin başı sağlık canım. Onu kaybettiğimizde değerini anlıyoruz. Sen moralini bozma, çok iyi gidiyorsun. Bu iş olacak
Canım sakın ama sakın bozma lütfen. Çok güzel gidiyorsun. Diyetin ilk haftasında kilo veremeyen çok oluyor. Sonra birden gidiyor. Bazen benim de öyle olduğu oluyor. Aynı şeyleri yapmama rağmen bir hafta 100 gr. öteki hafta birden 1 kilodan fazla gittiği oluyor. Ama bir öğün et bir öğün sadece sebze yemenin faydası da olur bence. Bir de bu hafta daha dğzenlü yürüyebilirsin belki. Bir de en önemlisi tartıdan çok santim olarak da bak canım. İncelmiş olabilirsin bence.
Ayy canım ben de inanamayı çok istiyordum ama olmadı yaaNeyse 4 kilo birden vereceğime her hafta birer kilo verip 4 haftada 4 kilo vermeye de razıyım. Ama bir haftada 4 kilo olsa güzel olurdu yaa.
Ben şimdi çıkıyorum kızlar. Öpüyorum, görüşürüz.
bende son kez bı baktım cıkıyorum :)
dua konusunda bende tıtız davranmaya calısıyorum bı kac tanıdıgım var zayıflamak ugruna hastalık sahıbı oldular Allah vermesın.. zayıflamak ıstememın bıle oncelıklı sebebi saglık kı cogumuzunda emınım oyledır.. Rabbım hepımıze saglıklı sıhhatlı cıtı pıtı bayanlar olmayı nasıb etsin inşallaaah :)
gorusmek uzree.. :)
Sen gitsene ormana:))))) Hava güzel:))))))
nachdigall bende aranıza katılmak istiyorum. yazdıklarını anlayamadım. ne yapmam gerkiyor. banada yardımcı olurmusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?