• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

:sinifsinif:kimse yokmu arkadaşlar

Zeynepcim, canım, eğer takımlara katılmak istiyorsanöncelikle cuma yarışmalarına katılmak isteyenle topiğine yazıyorsun. Kendini tanıtıyorsun, hedef kilonu yazıyorsun. Takımlar ihtiyaç duydukça bu topikten çağrıda bulunuyorlar :)))
Maalesef bizim takım şu an için tam. Tabi, istersen bizimle paylaşımda bulunabilirsin ama listeye alamıyoruz maalesef. Zaten önemli olan da dayanışma :)) Ama illa ki bir takımda olayım istersen de aşağıdaki linke tıklarsın, ihtiyacı olan bir takım seni davet edecektir :))

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ayiflama-yarismasina-katilmak-isteyenler.html

Ellerine sağlık taylorcım :))))
Derya yok artık, gelmez :)))
Ben de bildirimlerimizi paylaşım alanına verdim. Rastgele :)))))

Sağol canım. O zaman 8+7, 15 kişi sayılırız. İnşallah listede olmayan arkadaşlar da bir an önce dönerler de hep beraber zayıflarız.

Rastgele canım :)))))

fazla kilolu olmuşum :((

dosbacım en zayıf 3. kişisin canım. Ayrıca bence senin kemiklerin ağır basıyordur. Hiç de fazla kilolu değilsin. Süper görünüyorsun. İlla kategoriye bakarsan da 1.1 kilo sonra yine normaldesin canım.

ayyy saolun canlarım ama bana moral vermeyin yoksa ipin ucu kaçıyooooo
öğle yemeğim
1kase çorba
3 köfte
bol bol salata (elam sirkeli)
ekmek yemedim
kendimi çok ii hissediyorum haftaya beni bekleyinnnnnn :)) hehehe

Günaydın Baharıımmm, nasılsın canım?

teşekkür ederim geç oldu yazmam ama iyiyim :) sen nasılsın

günaydıııınnnn
üzgünüm kızlar kilom tam 69.0 :((
böyle takıma dönmek istemiyordum ama olmadı
kahvaltımı yapayım geleceğim görüşürüz

üzülme canım sen benim tartıda gördüğüm rakamı bilsen şükrederdin çok şükür ki aldıklarım gidiyo yavaş yavaş sıkma canını başarıcaz

Ya kızlar çok acayip birşey oldu. 4 kez tartıldım 62.2 kilo çıkıyorum.

yazılanları okumadan önce alıntı yapmıştım sıkma canını taylorcum ben de gerçek olmasını dilerdim ama bir anda bu kadar fark olması da sağlıksız olurdu o yüzden sen sağlıklı şekilde her hafta az da olsa veriyorsun sevinmelisin canım yerimseniben

Kızlar eczane aaradım yaa. 23 Nisan diye kapalılar. Bir tane nöbetçi buldum çok şükür. Kıyafetlerle 65.6 kilo geldim. Kıyafetleri yarım kilo falandır. Kot vardı üstümde. Kızlar çok üzüldüm yaa. Evdeki salak tartı yüzünden çok umutlanmıştım.

Eve gelirken yeni bir tartı aldım. Şimdi ölçüldüm 65.2 kiloyum. Bundan sonra bu tartıyla ölçüleceğim. O yüzden bu kilomu dikkate alalım. Geçen hafta 66.3 kiloymuşum. 1.1 kilo vermiş oldum. Normalde bu sonuca sevinirdim ama bugün hiç sevinemedim maalesef.

Bu arada benim salak olan tartıya göre şu an 62.6 kiloyum. Arada hicbir sey de yemedim. Atıcam onu.

tartının markası neydi canım benim tartım da bazen dengesiz şeyler gösteriyor belli markaların ki hep böle oluyormuş sanırım o yüzden soruyorum

istanbula gıdecektık baska seyler cıktı malesef gıdemedık :(

guzel bı ormana gıdıp pıknık yapalım dedık. bol bool kosup oynıyayım barı pazara kadar belkı 400 gr ıda verıp haftada1 kg vermıs olurum :)

yazamaya bılırım bugun pek fazla. sımdı hazırlık yapmamız lazım

akşam gorusuruz...

600 gram da güzel canım hadi bakalım ver 400 gramı da :)

taylor canım sen moralini bozma bu takım için ben yeterim moral bozmaya :))
neyse kızlar bu kadar duygu sömürüsü yeter kendime eziyet etmeyi bırakıyorum ve yürüyüş bandına çıkıyorum görüşürüz

alkisalkisalkis

bende son kez bı baktım cıkıyorum :)

dua konusunda bende tıtız davranmaya calısıyorum bı kac tanıdıgım var zayıflamak ugruna hastalık sahıbı oldular Allah vermesın.. zayıflamak ıstememın bıle oncelıklı sebebi saglık kı cogumuzunda emınım oyledır.. Rabbım hepımıze saglıklı sıhhatlı cıtı pıtı bayanlar olmayı nasıb etsin inşallaaah :)

gorusmek uzree.. :)

amiiiinnnnnnn

ayyy saolun canlarım ama bana moral vermeyin yoksa ipin ucu kaçıyooooo
öğle yemeğim
1kase çorba
3 köfte
bol bol salata (elam sirkeli)
ekmek yemedim
kendimi çok ii hissediyorum haftaya beni bekleyinnnnnn :)) hehehe

Dosbik, bu hafta kilo veremezsen sana domatess. Hııııı (bu kızma sesi)

Kızlar, bir saat kadar önce öğle yemeğimi yedim. Öğlen et yiyecektim ama 3 tane tekirdağ köfte kalmış buzlukta. Tavukları çözdürmek de zaman alacaktı. Bundan ötürü 3 tekirdağ köfte, 3 kaşık bezelye, 1 dilim ekmek, ayran ve salata vardı menüde. Birazdan yürüyüşe çıkacağız. Kendinize iyi bakın :))))))))))))))

kızlar bu kilolar gidecek hiç canınızı sıkmayın ben kasımda 87-88 kilo arasında geliyordum kesinlikle veremeyecem demiştim ama şua anda 70 kiloyum 5 ayda 17 kilo verdim allaha şükür
sadece birbirimize destek olalım neden veremeyelimki bizler iradeli insanlarız bunu asla aklımızdan çıkarmayalım

inşallah yaa bıktım artık şişko olmaktan :(

zaten kımsede tam olarak zayıflıyabılecegıme ınanmıyor
ama ben inanıyorum olacak inşallah :gitme:

1 ela 22.4
2 Nachtingall 24.1
3 dosba 25.3
4 nur 25.4
5 taylor 25.8
6 ethos 26.2
7 melzeyit 28.2
8 bilmem 32.1

18.5'tan az olursa: Zayıf
18.5-24.9 arası: Normal
25-29.9 arası: Fazla kilolu
30-39.9 arası: Obez
40'tan büyük: Morbid Obez

Ela'nin vücut kitle endeksi 22.4 şu ana kadar gördüğümüz en düşük rakam. Yeni rekorumuz bu. Tebrikler :nazar:

benımkide rekor olmalı :P

Selamlar hava cok guzeldi beypazarina gittik.bizde yuruduk gdzdik guzeldi ama bugun yediklerime hiiiicccc dikkat etmedim mesela sabah sucuklu yumurta yedim aksam gibi de pide yani fire verdim ama yarin basliyorum dikkat etmeye

Çıktın mı şekerim yürüşe? Biz yaptık, 2 saate yakın yürüdük, ara öğün olarak da 6 yeni dünya yedim, sonra da kaçamak yaptım (((( bir top dondurma yedim (((( çok üzgünüm

1 top dondurma ( vanılyalı olan) ara ogune sayıyordu benım dıyetısyenım.. gercı yenı dunyada ara ogununden sonra ki ara öğün olmus :))

ben bugun soylemıyeyım hiç piknikler malum :P

ama yınede cok dıkkat ettım yesıllık domates salatalık kozlenmıs sebze vardı onlardan yemeye calıstım (saglıklı beslenmeye calısmıyor olsam asla elımı surmezdım onlara :)) ) cay ıcerken pasta borek vs vardı tatlıya cok ıcım gıttı azıcık alsam mı almasam mı dıye cekıstım durdum sonra amaaan dedım zaten bılmedıgım tat deıl zayıflayıp hayatın tatmadıgım tadına bakmak ıstedım :) ve vaz gectım :)
ara öğünlerim elmaydı bugun yemek ısını bıtırdım yesıl cay ıcıcem bıde suyu az ıctım su ıccem artık bol bol
pikniktede top oynadık ıp atladım keşfe cıktık etrafı falan ama spor gıbı olmadı hıc ter atmadım cunku :(

yarın guzel bı gun gecırmek ıstıyorum yarınıma hazırlık yapmam lazım midemi rahatlatayım sımdı belki bi soda da guzel olur :)

Selamlar hava cok guzeldi beypazarina gittik.bizde yuruduk gdzdik guzeldi ama bugun yediklerime hiiiicccc dikkat etmedim mesela sabah sucuklu yumurta yedim aksam gibi de pide yani fire verdim ama yarin basliyorum dikkat etmeye

bızde bugun cok kararsız kalmıstık beypazarına mı gıtsek yoksa kızılcahamam ı dıye ama en son yolda kızılcahamama dogru gıderken bagluma gıttık kaydirigubbakcemile3
gercekten hava cok guzeldı bugun :)) ama işte boyle guzel havada guzel guzel cıkıncada fire verıyor daha dıkkat etmek lazım :(

Back