Kızlar, boğazım ağrıyor. Zor yutkunuyorumBugün ders arasında doktora gideceğim
klasik kahvaltımı yaptım çayımı içiyorum
tek fark güne su ile başladım
Geçmiş olsun canım. Havalar bir ısınıyor bir soğuyor, ondan olmuştur. Bugün de hava güneşli ama bayağı soğuk. İnşallah hemen toparlanırsın canım.
geçmiş olsun cnm havalardandır dikkat et
Tebrik ediyorum cnaımmmm. Azmin bana ilham veriyor :)))Kızlar bu sabah tartıldım 67.5 kiloyum. Cuma'dan beri sadece 100 gr vermişim ama o kadar sevindim ki. İştahım kapalıyken verdim kiloları, iştahım açıldı şimdi geri alırım diye çok korkuyordum. Çok şükür birkaç gün hiç vermedikten sonra şimdi yine az da olsa kilo vermişim.
Belim de 79.5 cm olmuş. Yetmişle başlayan santimleri gördüm Allah'ıma çok şükür. İnşallah altmışlı başlayan santimleri de görürüm sağlıklı ve güzel bir biçimde.
sabah kahvaltım 1dilim ekmek 1 dilim peynir 1 domates bu kadar
afiyet olsun canımyemeğimi yedimm bir kase çorba iki dilim ekmek salata minik yağlı
sebzeli güveç 5 kaşık pilav yedi msütlacım vardı yiyemedim çok üzüldüm bu hafta sonu kaçırmanın cezası olsun buda(
afiyet olsun canım çok sağlıklı olmuş benimde diyetimde ton balık vardıselam afiyet olsun kızlar.bende ara olsun diye küçük konserve ton balığı ve 5 ad diyet bisküvi yedim. işler yoğun henüz yemeğe gidemedim. gidebilirmiyim bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?