Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

slm 13. takımın en hayırsız üyesi geldi inanın bugün bile doktordaydık fccxxxxxxxxxxxxx bunlarıda idil yazdı sizler nasılsınız rtık döneceğim aranıza galiba yada ayrılırım takımdan çünkü böyle içime sinmiyor of yine ağlıyor ya çok yaramaz
çokkkkk

Süper yürümüşsün canım. Ben dizkapağı ile bi şey bilmiyorum. Dizkapağından kırarsak baldırlar mı kaslanıyor?

Canım kalçaları eritmek için kalçadan atmak gerekiyor diye okumuştum. Dizkapağından atınca baldır kaslanıyor diye birşey okumadım ama öyle atınca baldırdaki kaslar daha çok çalışıyor gibi geldi. Gerçi ne kadar yürüyoruz ki, yarışlara hazırlananlarda falan kas oluyordur. Ama bugün 2 saat yürüyünce biraz daha dikkat edesim geldi :)

Sabah: 2 d. ekmek, 2 d. peynir, salatalık, domates
Ara: 1 porsiyon kivi
Öğle: 4 porsiyon köfte, 1 d. ekmek, salata
Ara: 2 d. ekmek, 1 d. peynir,
Akşam: 12 kaşık kabak yemeği, 1 d. ekmek, salata, yarım b. yoğurt
Ara: 1 elma

Spor: 2 saat (ara vermeden) olabildiğince hızlı ve tempolu yürüdüm :lepi:

Merhabalar kızlarrr, Checim, bugün seni düşündüm. mesaj atayım diye içimden geçirdim. Nasılsın cnaım? Kızın nasıl?
teşekkürler canım ya inanın sizlerde hep aklımdasınız ama gerçekten giremiyorum
idil de iyi bugün 2 gündür kolbastı oynuyor muhteşem şekilde hemde o küçücük haliyle
bana gelince
2 hafta kadar önce bir pantolonumu denemiştim hiç birleşmiyordu
bugün giydim tam oldu hemde hamilelikten öncede giyemiyordum ozamanlara olmuyordu
kilomda pek fark olmasada kıyafetlerimde var

Geçmiş olsun cnaım. Kızın sağlığına kavuşsun da önemli olan bu :))

Gene tertemiz bir gün geçirmişsin canım. Seni hiç kaçamak yapmadan rejimde görmek utanmamı sağlıyor :)))

Kızın kolbastı oynadığına göre iyileşmiş gibi geldi bana :)) Pantolonlarına girebilmene çok sevindim canım. Bu durumda diyete kaldığın yerden devam etmelisin :)))))))))))

Bugün boğazım düne göre daha kötü. Şimdi kahve içiyorum, bütün gece bi şey içmeyince belki boğazım kurumuştur. Şimdi meyveli yoğurt yiyorum. Bakalım ne olacak?

günaydın kızlar nasılsınız ben erkenden kalktım işim cok yarın misafir gelecek çocuk olunca temizlik buğün yapcam bide akşamdan pastamla kurabiyemi yapcam yarına ttlular kalır diye düşündüm dün gece halı sildim biri kurumuş diğerini şimdi dışarı asacağımmm silerken baya efor harcamışımdır ellerim açılmışşş kahvaltı yapmadım bakılımm yaparım arada uğrarım kızlar

afiyetolsun dosbacım,yokuş yürümende daha fazla kalori yaktığını düşünüyorum,yanılıyormuyum hayatım. bence fazlasıyla telafi etmişsin gibi.

canım dinlenebildinmi bari, aynı sıkıntıyı tekrar yaşamazsın umarım. yeniden geçmişolsun. :teselli:

canım öğünlerin bence güzel olmuş.afiyet olsun. maden suyu emin olmamakla birlikte zararı yok diye biliyorum.

canım özledim seni.1 ay çokmuş,ama göz açıp kapatıncaya geçer. keyfini çıkarmaya bak hayatım,bol bol resim çektir,güzel yerlerin resminide çek burada bakarız. çok ama çok geçmişolsun, herkese çok selam söyle balım. Allah a emanet olun,hayırlısı ile yuvanıza dönün inşallah.

canım gerçekten spor konusunda çok azimli ve harikasın.seni gıptayla takip ediyorum ve kırkbinkere maşallah diyorum,yalnız ne olur kendini çok zorlama kaslara ve liflere zarar verebilrsin,gerçi sen dahaiyi biliyorsundur ama lütfen dikkat et canım. :teselli:

kızlar yanlışlıkla akşam makarna yedim yememem gerekiyormuş ve tuzlu bisküvi iki tanesi 1 dilim ekmeğe eşitmiş galiba beceremiyecem bu işi geçen haftadan bu yana 1 kilo almış görünüyorum
öyle hemen pes etmek yok melzeyitim,sen ne zorlukları göğüslemiş nelere karşı dik durmuş innsansın. Allah aşkına bir diyet ve 1 kilomu seni vazgeçirecek. lütfen devam et ve benide çek peşinden. çok samimiyim.

bu arada kızlar dün akşam eve gidince 1 konserve mısır ve 5 ad biber kızartması yedim1 dilim ekmekle. aslında yemek istemedim ama gerçekten çok acıkmıştım kızlar ve gözüm dönmüştü sanki, mafoldumben yatmadan öncede 1 ad muz yedim.
bu sabah kahvaltıda 1 elma,1 pk peynirli çubuk kraker yedim.250 ml su ,1 bardak çay içtim.

:lepi:kızlar bu hafta polis teşkilatının 165.yılı ve biz kutlamaya başladık ve hepinizden hediyeler ve tebrikleri bekliyorum adresimi biliyorsunuz zatendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:lepi::lepi:a.s.a.s.a.s.a.s.

tebrikler cnmm a.s.

ay kendime geldim yemek yedim gözüm açıldı
çoban salata tandır eti ve pidesi yine diyet ilstem eksik kaldı onuda akşm tamamlayacam
ara olarak ayran ve çokoprensin 4/1 ini yediimm az ama kan verdim diye verdiller onuda arkadaşlarımla paylaştım hepsini yemeyim diye

mrb arkadaşlar
dosbacım, adcım, nachtigallcim ve taylorcum çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için umarım benim için asıl önemli olan kpss den sonra da buraya müjdeli haberlerle gelirim dün diyete başladım daha doğrusu diyet demeyelim de yediklerimi azaltmaya başladım birden aç kalınca gözüm dönüyo daha çok yiyorum bi de iştahım yok nedense yani karnım acıkıyo ama hiç bişeyi yiyesim gelmiyo çok tuhaf şu ana kadar da 1 litre suyumu içtim yatana kadar 2,5 a tamamlarım yeşil çayımı da içerim birazdan ders başına oturunca hepinizi öpüyorum akşam tekrar girmeye çalışıcam görüşürüz...

Melzeyitim, öncelikle teşkilatınızın yıl dönümünü kutluyorum. Daha uzun yıllar sağlıkla ve huzurla çalışman dileği ile :)))) dedikten sonra kızlar, yanıtlarıma başlıyorum :))))

Eloş, valla çok hamaratsın canım. Fazla yorma kendini. Yapacağın hamurişlerini de inşallah kaçırmazsın. Kolay geldin canım.

Canım, çok şey yememişsin ki. Belki mısırı daha az yiyebilirdin. Ama çok da önemli değil :)

Tebriklerim en üstte :)))))))))))

Ayyy, canım çokoprens istedi şimdi :))

Baharım, alnının akıyla işlerinin üstesinden gelirsin inşallah. Canım, dediğin gibi rejimi bu dönemde çok abartma canım. Meyveni, sebzeni, proteinini eksik etme. Öpüyorum canım seni :)

Kızlar, özellikle melzeyitim, aşağıdasın bir sorum var: yanıt bekliyorum. Az önce eve geldim. Sabahtan içemediğim kahvem vardı, az önce başıma giktim. Malum soğumuştu ve boğazıma çok iyi geldi, ferahladım valla. Bu sonuçtan yola çıkarak bir dondurma yesem nasıl olur diyorum. Acil yanıtt

selam kızlar neler yapıyorsunuz ben pek giremiyorm nete.misafirler tabi.yazayım şimdi neler yediğimi:kahvaltı 1 dilim ekmek 3 zeytin lor peyniri 2 - 3 çay kaşığı bal biraz tereyağ ve çay.arada 1 elma sonra bulgurlu kabak ve bezelye yarım dilim ekmekle.sonra mısır gevreği yedim sütle 1 kayısı 1 bisküvi (nedense doymuyorum bu ara) az öncede 4 çatal peynir tatlısı yedim.teyzem getirmiş canım çekti.birazdan da yemek yiyeceğim patlıcan yoğurt ve salata.offff eskisi gibi değilim.bu misafir düzeni bozuyor.bebiş de rahatsız bu arada sürekli öksürük balgam o da canımı sıkıyor uyku da yok zaten.spor da sabah 40 dk..pilates ve 300 mekik.yürüyecektim ama kaldı maalesef.bakalım akşam yapabilirsem süper olur.MOTıVASYONA ıHTıYACIM VARRRRRRRRR.S.O.S

Misafirlerin gitmedi mi daha ethoscum? Yediklerine baktım da aslında çok fazl yememişsin. Peynir tatlısı kaçamak olmuş. Tabi yemeklerinin porsiyonlarını da bilmek lazım. Şekerim, sen daha sık foruma gir, biz seni motive ederiz :)))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…