Süper yürümüşsün canım. Ben dizkapağı ile bi şey bilmiyorum. Dizkapağından kırarsak baldırlar mı kaslanıyor?
teşekkürler canım ya inanın sizlerde hep aklımdasınız ama gerçekten giremiyorumMerhabalar kızlarrr, Checim, bugün seni düşündüm. mesaj atayım diye içimden geçirdim. Nasılsın cnaım? Kızın nasıl?
slm 13. takımın en hayırsız üyesi geldi inanın bugün bile doktordaydık fccxxxxxxxxxxxxx bunlarıda idil yazdı sizler nasılsınız rtık döneceğim aranıza galiba yada ayrılırım takımdan çünkü böyle içime sinmiyor of yine ağlıyor ya çok yaramaz
çokkkkk
Sabah: 2 d. ekmek, 2 d. peynir, salatalık, domates
Ara: 1 porsiyon kivi
Öğle: 4 porsiyon köfte, 1 d. ekmek, salata
Ara: 2 d. ekmek, 1 d. peynir,
Akşam: 12 kaşık kabak yemeği, 1 d. ekmek, salata, yarım b. yoğurt
Ara: 1 elma
Spor: 2 saat (ara vermeden) olabildiğince hızlı ve tempolu yürüdüm :lepi:
teşekkürler canım ya inanın sizlerde hep aklımdasınız ama gerçekten giremiyorum
idil de iyi bugün 2 gündür kolbastı oynuyor muhteşem şekilde hemde o küçücük haliyle
bana gelince
2 hafta kadar önce bir pantolonumu denemiştim hiç birleşmiyordu
bugün giydim tam oldu hemde hamilelikten öncede giyemiyordum ozamanlara olmuyordu
kilomda pek fark olmasada kıyafetlerimde var
afiyetolsun dosbacım,yokuş yürümende daha fazla kalori yaktığını düşünüyorum,yanılıyormuyum hayatım. bence fazlasıyla telafi etmişsin gibi.ben geldim
öğle ile akşamı birleştirdim :))
eşimle dışarda yedik o tekrar işe döndü, yediklerimde hiç sorun yoktu ama şu tatlı olmasaydı(
ızgara yedim ama eşim çok ısrar etti tatlı da yedim...kendini suçlu hissetmeyecekmiş çok zeki dimi :))neyse bende kendime ceza verdim eve kadar yürüdüm ... 1.15 dk yürüdüm ama yokuş olduğu için çok tempolu değildi açıkcası...
akşama yemek yok meyve ile geçiştiririm
canım dinlenebildinmi bari, aynı sıkıntıyı tekrar yaşamazsın umarım. yeniden geçmişolsun. :teselli:Kızlar, çok teşekkür ederim. Evde bi çok şey yaptım. Sınavlarımın bir kısmını bitirdim. Evi topladım vee alese çalıştım. Bi ara özel öğrencim geldi, gitti. Birazdan da çorba içeceğim ama eşimi bekliyorum :))
canım öğünlerin bence güzel olmuş.afiyet olsun. maden suyu emin olmamakla birlikte zararı yok diye biliyorum.kızlar giremedim eşim geldi öğlen sonuda izin vermişler evdeydik akşam sonu dışarı cıktık parktan gelemedik ela hanımdan ağladı girmicem diyee neyse eve girdik yemek felan anca oldu yediklerime gelince
öğlen kahvalltı gibiydi domates, salata ,patates kızartması az ama,2 tane küçük sosiis 2 ekmek dilim
türk kahvesii
akşam patlıcan oturtma 3 kaşık pilav 3 kaşık 1 kepce çorba 1 dilim ekmekk
kızlar madensuyu zararlımı yararlımı içmei düşünüyom birazdan
yarım saat temposuz yürüyüş
canım özledim seni.1 ay çokmuş,ama göz açıp kapatıncaya geçer. keyfini çıkarmaya bak hayatım,bol bol resim çektir,güzel yerlerin resminide çek burada bakarız. çok ama çok geçmişolsun, herkese çok selam söyle balım. Allah a emanet olun,hayırlısı ile yuvanıza dönün inşallah.iyi aksamlar Arkadaslar.Uzun zamandir giremiyorum.1 HAFTADIR MEMLEKETEYIM GELDIK HE,MEN DE HASTA OLDUK pc de almayi unuttuk nette giremiyorum.Artik 1 ay sonra donecez eger takiminda yer varsa tekrar katilmak isityorum.Hrepinizi cok ozledim zamancok yavas geciyor burda biraz sikildim.Artik eve donmek istiyorum.Ilk firsatta tekrar yazmaya calisacam.Kendinize cok iyi bakin.
canım gerçekten spor konusunda çok azimli ve harikasın.seni gıptayla takip ediyorum ve kırkbinkere maşallah diyorum,yalnız ne olur kendini çok zorlama kaslara ve liflere zarar verebilrsin,gerçi sen dahaiyi biliyorsundur ama lütfen dikkat et canım. :teselli:Kızlar merhaba. Bugün tam tamına 2 saat yürüdüm. Elimden geldiğince hızlı ve tempolu. Ama çok yoruldum yaa. Bacaklarım böyle zonk zonk attı.
Bir de yürürken dizkapağımı kırmadan adım atmaya çalışıyorum. Dizkapağından değil de kalçadan atmaya çalışıyorum adımları. Baldırlarda kas yapmayayım, kalçalar erisin diye.
öyle hemen pes etmek yok melzeyitim,sen ne zorlukları göğüslemiş nelere karşı dik durmuş innsansın. Allah aşkına bir diyet ve 1 kilomu seni vazgeçirecek. lütfen devam et ve benide çek peşinden. çok samimiyim.kızlar yanlışlıkla akşam makarna yedim yememem gerekiyormuş ve tuzlu bisküvi iki tanesi 1 dilim ekmeğe eşitmiş galiba beceremiyecem bu işi geçen haftadan bu yana 1 kilo almış görünüyorum
:lepi:kızlar bu hafta polis teşkilatının 165.yılı ve biz kutlamaya başladık ve hepinizden hediyeler ve tebrikleri bekliyorum adresimi biliyorsunuz zatendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:lepi::lepi:a.s.a.s.a.s.a.s.
günaydın kızlar nasılsınız ben erkenden kalktım işim cok yarın misafir gelecek çocuk olunca temizlik buğün yapcam bide akşamdan pastamla kurabiyemi yapcam yarına ttlular kalır diye düşündüm dün gece halı sildim biri kurumuş diğerini şimdi dışarı asacağımmm silerken baya efor harcamışımdır ellerim açılmışşş kahvaltı yapmadım bakılımm yaparım arada uğrarım kızlar
bu arada kızlar dün akşam eve gidince 1 konserve mısır ve 5 ad biber kızartması yedim1 dilim ekmekle. aslında yemek istemedim ama gerçekten çok acıkmıştım kızlar ve gözüm dönmüştü sanki, mafoldumben yatmadan öncede 1 ad muz yedim.
bu sabah kahvaltıda 1 elma,1 pk peynirli çubuk kraker yedim.250 ml su ,1 bardak çay içtim.
:lepi:kızlar bu hafta polis teşkilatının 165.yılı ve biz kutlamaya başladık ve hepinizden hediyeler ve tebrikleri bekliyorum adresimi biliyorsunuz zatendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:lepi::lepi:a.s.a.s.a.s.a.s.
ay kendime geldim yemek yedim gözüm açıldı
çoban salata tandır eti ve pidesi yine diyet ilstem eksik kaldı onuda akşm tamamlayacam
ara olarak ayran ve çokoprensin 4/1 ini yediimm az ama kan verdim diye verdiller onuda arkadaşlarımla paylaştım hepsini yemeyim diye
mrb arkadaşlar
dosbacım, adcım, nachtigallcim ve taylorcum çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için umarım benim için asıl önemli olan kpss den sonra da buraya müjdeli haberlerle gelirim dün diyete başladım daha doğrusu diyet demeyelim de yediklerimi azaltmaya başladım birden aç kalınca gözüm dönüyo daha çok yiyorum bi de iştahım yok nedense yani karnım acıkıyo ama hiç bişeyi yiyesim gelmiyo çok tuhaf şu ana kadar da 1 litre suyumu içtim yatana kadar 2,5 a tamamlarım yeşil çayımı da içerim birazdan ders başına oturunca hepinizi öpüyorum akşam tekrar girmeye çalışıcam görüşürüz...
selam kızlar neler yapıyorsunuz ben pek giremiyorm nete.misafirler tabi.yazayım şimdi neler yediğimi:kahvaltı 1 dilim ekmek 3 zeytin lor peyniri 2 - 3 çay kaşığı bal biraz tereyağ ve çay.arada 1 elma sonra bulgurlu kabak ve bezelye yarım dilim ekmekle.sonra mısır gevreği yedim sütle 1 kayısı 1 bisküvi (nedense doymuyorum bu ara) az öncede 4 çatal peynir tatlısı yedim.teyzem getirmiş canım çekti.birazdan da yemek yiyeceğim patlıcan yoğurt ve salata.offff eskisi gibi değilim.bu misafir düzeni bozuyor.bebiş de rahatsız bu arada sürekli öksürük balgam o da canımı sıkıyor uyku da yok zaten.spor da sabah 40 dk..pilates ve 300 mekik.yürüyecektim ama kaldı maalesef.bakalım akşam yapabilirsem süper olur.MOTİVASYONA İHTİYACIM VARRRRRRRRR.S.O.S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?