hadi gözün aydın hayatım darısı kpss ye onuda atlatırsan hayırlısı ile birde sonuçlar güzel olursa deymeyin keyfine.stres benide çok tetikler hayatım üzüldüğüm sinirlendiğim zamanlarda hep bişeyler yemek isterim. artık havalar düzeliyor. bozuk moralimizi düzeltmemiz için önemli bir nedenimiz var yoksa bu gidişlr o bile yetmicek. kaydirigubbakcemile3 tekrar kolay gelsin ve başarılar canım,kendine çooook dikkat et.mrb arkadaşlar uzuuuunnnn bir aradan sonra size yazabiliyorum ne güzel :) sınavlarım bitti dün üzerimden büyük bi yük kalktı nasıl geçti derseniz pek de umduğum gibi değildi ama olsun şimdilik kurtuldum kpss ye yoğunlaşmam gerekiyo 2 hafta onu çok boşladım toparlamam lazım girip yazılanları okuyodum ama yazacak kadar kalamadım herkesler iyi gördüğüm kadarıyla kilolar da veriliyo artık bahar ayı girdiğinden beri yerimseniben darısı başıma tabi ben de bugün başladım diyete ama tartıda berbat bi rakam gördüm almış olmama da hiç şaşırmadım inanın kızlar ders çalışırken çikolata yemediğim tek bir gün bile olmadı eyvahedigeldismile anladım ki cidden stres kilonun en büyük nedeniymiş neyse silkelenme zamanı geldi tam gaz devam bugün yarım saat yürüdüm hava süper dışarda fazla kalamadım yarın tekrar yürüyeceğim umarım faydasını görürüm..
inşallah sorun olmaz canımcım :Saruboceq:amanınn kk ya sınırlama getirmemişler yani şuan için face gireyim dedim oraya giremedim bide burayıtekrar denedim girdimm ohhhh ohhh burası yine bana kaldı çok mutluyummm inşallah yaniniiii biraz korkuyorum ama yarında girersem problem yok demektireyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
diyetisyeni iptal ettim( çnk eşimle beraber randevu almıştık onun toplantısı varmış beraber gidelim dedi ,dytsyn çok yoğunmuş belki cuma randevu verebilirmiş (
dosbacığım evet kkya gelmemiş msnde çalışıyor ama kontrollü hehee yazdıklarımın hepsini okuyabiliyolar iştesen daha iyi bilirsin bu işleri ama kkya çok sevindim face giremiyecemm artık kimse bana tebrikler bilmem kaçıncı hayranımmışsın muamelesi yapamayacak
mrb arkadaşlar uzuuuunnnn bir aradan sonra size yazabiliyorum ne güzel :) sınavlarım bitti dün üzerimden büyük bi yük kalktı nasıl geçti derseniz pek de umduğum gibi değildi ama olsun şimdilik kurtuldum kpss ye yoğunlaşmam gerekiyo 2 hafta onu çok boşladım toparlamam lazım girip yazılanları okuyodum ama yazacak kadar kalamadım herkesler iyi gördüğüm kadarıyla kilolar da veriliyo artık bahar ayı girdiğinden beri yerimseniben darısı başıma tabi ben de bugün başladım diyete ama tartıda berbat bi rakam gördüm almış olmama da hiç şaşırmadım inanın kızlar ders çalışırken çikolata yemediğim tek bir gün bile olmadı eyvahedigeldismile anladım ki cidden stres kilonun en büyük nedeniymiş neyse silkelenme zamanı geldi tam gaz devam bugün yarım saat yürüdüm hava süper dışarda fazla kalamadım yarın tekrar yürüyeceğim umarım faydasını görürüm..
diyetisyeni iptal ettim( çnk eşimle beraber randevu almıştık onun toplantısı varmış beraber gidelim dedi ,dytsyn çok yoğunmuş belki cuma randevu verebilirmiş (
ben geldim
öğle ile akşamı birleştirdim :))
eşimle dışarda yedik o tekrar işe döndü, yediklerimde hiç sorun yoktu ama şu tatlı olmasaydı(
ızgara yedim ama eşim çok ısrar etti tatlı da yedim...kendini suçlu hissetmeyecekmiş çok zeki dimi :))neyse bende kendime ceza verdim eve kadar yürüdüm ... 1.15 dk yürüdüm ama yokuş olduğu için çok tempolu değildi açıkcası...
akşama yemek yok meyve ile geçiştiririm
kızlar giremedim eşim geldi öğlen sonuda izin vermişler evdeydik akşam sonu dışarı cıktık parktan gelemedik ela hanımdan ağladı girmicem diyee neyse eve girdik yemek felan anca oldu yediklerime gelince
öğlen kahvalltı gibiydi domates, salata ,patates kızartması az ama,2 tane küçük sosiis 2 ekmek dilim
türk kahvesii
akşam patlıcan oturtma 3 kaşık pilav 3 kaşık 1 kepce çorba 1 dilim ekmekk
kızlar madensuyu zararlımı yararlımı içmei düşünüyom birazdan
yarım saat temposuz yürüyüş
iyi aksamlar Arkadaslar.Uzun zamandir giremiyorum.1 HAFTADIR MEMLEKETEYIM GELDIK HE,MEN DE HASTA OLDUK pc de almayi unuttuk nette giremiyorum.Artik 1 ay sonra donecez eger takiminda yer varsa tekrar katilmak isityorum.Hrepinizi cok ozledim zamancok yavas geciyor burda biraz sikildim.Artik eve donmek istiyorum.Ilk firsatta tekrar yazmaya calisacam.Kendinize cok iyi bakin.
kızlar giremedim eşim geldi öğlen sonuda izin vermişler evdeydik akşam sonu dışarı cıktık parktan gelemedik ela hanımdan ağladı girmicem diyee neyse eve girdik yemek felan anca oldu yediklerime gelince
öğlen kahvalltı gibiydi domates, salata ,patates kızartması az ama,2 tane küçük sosiis 2 ekmek dilim
türk kahvesii
akşam patlıcan oturtma 3 kaşık pilav 3 kaşık 1 kepce çorba 1 dilim ekmekk
kızlar madensuyu zararlımı yararlımı içmei düşünüyom birazdan
yarım saat temposuz yürüyüş
iyi aksamlar Arkadaslar.Uzun zamandir giremiyorum.1 HAFTADIR MEMLEKETEYIM GELDIK HE,MEN DE HASTA OLDUK pc de almayi unuttuk nette giremiyorum.Artik 1 ay sonra donecez eger takiminda yer varsa tekrar katilmak isityorum.Hrepinizi cok ozledim zamancok yavas geciyor burda biraz sikildim.Artik eve donmek istiyorum.Ilk firsatta tekrar yazmaya calisacam.Kendinize cok iyi bakin.
kızlar yanlışlıkla akşam makarna yedim yememem gerekiyormuş ve tuzlu bisküvi iki tanesi 1 dilim ekmeğe eşitmiş galiba beceremiyecem bu işi geçen haftadan bu yana 1 kilo almış görünüyorum
Kızlar merhaba. Bugün tam tamına 2 saat yürüdüm. Elimden geldiğince hızlı ve tempolu. Ama çok yoruldum yaa. Bacaklarım böyle zonk zonk attı.
Bir de yürürken dizkapağımı kırmadan adım atmaya çalışıyorum. Dizkapağından değil de kalçadan atmaya çalışıyorum adımları. Baldırlarda kas yapmayayım, kalçalar erisin diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?