Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Nachtigallcım selam. Seni gördüm hemen sorayım. Kabak yemeğini susuz nasıl yapıyorsun canım anlatır mısın?

Ayy çıkmam gerek yazmışsın şimdi okudum canım. Neyse, başka sefere artık.

dosbacım fotoğraf makinen hayırlı olsun. Hava da güzelmiş oh ne güzel.

Nachtigallcım şu ana kadar çok güzel beslenmişsin. Sonunu da getirsin, bugünü kaçamaksız kapatırsın uımarım canım.

kızlar aksam yemeğim
kuskus cnm istedi yaptım 5 kaşık yedim 1 bardak ayran kocaman bir kase salata
dayanamadım dondurma yedim bu arada yarım saat yürüdüm bebek arabasıyla

ben geldiiiimmmm
öğle yemeğim 3 diyet bisk. ve 2 yk patlıcan yemeği
ara 1 kaysı :))
akşam 1 kase tarhana çorbası 4yk patlıcan yoğurtlu semiz otu ve 1 dilim kepek ekmek
yatana kadar 2 porsiyon meyve yerim

kimsecikler yok sanırım ben türk kahvesi içtim inş erken yatarım kacamak yapmadan gerçi dondurma yedim ama daha ne olsun((((((((

Nachtigallcım selam. Seni gördüm hemen sorayım. Kabak yemeğini susuz nasıl yapıyorsun canım anlatır mısın?

Canım, önce kabağı ufak ufak doğruyorum. Salatalık doğrar gibi 4 çeyrek yapıyorum.Sonrao soğanı kuşbaşı doğruyorum, kavuruyorum. Soğan yerine biber falan da koyabilirsin. Sonra ya domates rendeliyorum ya da salçayı ekliyorum. Sonra da kabağı ilave ediyorum. Kısık ateşte pişiriyorum. 45 dk falan pişiyor. Bazen kıymalı da yapıyorum. Kıymayı sebzelerden sadece kabağa yakıştırıyorum :))
Canım, biraz geç oldu ama umarım işine yarar :))

Kumpir yedim canım (( Ama mayonezi çok çok azdı.

kızlar aksam yemeğim
kuskus cnm istedi yaptım 5 kaşık yedim 1 bardak ayran kocaman bir kase salata
dayanamadım dondurma yedim bu arada yarım saat yürüdüm bebek arabasıyla

Afiyet olsun canım :))

2 lt su içtim yatana kadar 2.5 olur
kaçamak yapmadan yatmak istiyorum

Tebrikler dosbik. Çok güzel su içmişsin :)

kimse yok yine bakıyorum cıkıyorum gelen giden yok

Eloşcum, eve geldim ve hemen dağ gibi olmuş sınav kağıtlarımı okumaya başladım. Hiç giremedim (( Kağıtların azaldığı da yok. Nasıl biriktirmişim ben öyle ((

slm kızlar nacsenden başka kimsecik gelmemiş sabhatan bu yana bende baktım çıktım kimse yok
kahvaltım klasil 1 buçuk dilim ekmek 1 domates peynir 4 zeytinn
nescafe içtim
öğlen 2 kepce tarhana corbası
yeşil cay içeceğim birazdan
cam silcem bide yemek yapayım eşimde yokk ıspanak yapayım yeter cnm yemekte istemiyoo

Elacım, sen daha yeni cam silmemişmiydin?
Çok da güzel beslenmişsin :)
Ben de öğleye doğru bir avuç yaban mersini yedim. Öğlen de 7 kaşık kıymalı kabak.
Pazara gittik, yaz geliyor ya, sebzelerde, meyvelerde canlılık var :)

cnm ben 5 günde 5 kilo diyetine başlıyorum perşembe çarsamba misafir gelcek olmaz dedim

selam kızlar umarım herkezler iyidir. bugün malum tatl günü v e birazcık geç uyandık sat 9 da. kahvaltıyı saat 10 gibi yaptım valla biraz kaçırdım açıkçası. az önce yeşil çay içtim,birazdan tekrar içmeyi düşünüyorum.bu akşam arkadaşa bebek görmeye gideceğiz. tam belli değil ama %70 gideriz sanırım. neyse tekrar uğramaya çalışırım hepinizi öpüyorum.

2 lt su içtim yatana kadar 2.5 olur
kaçamak yapmadan yatmak istiyorum

Çok güzel su içmeye başladın dosbacım, tebrikler

Çok teşekkürler canım. Ben kabakları büyük büyük yapıyordum. Yarın senin dediğin gibi yapacağım. Soğan kuşbaşı derken zar gibi mi yapıyorsun canım yoksa büyük büyük mü?

Canlarım 3/4 simitle bir melemen yedim. Pazarları sabah keyfi yapmayı seviyorum :)

Canım 3 dilim ekmekle domates, biber, yumurta yemişsin. Bence pazar günü için gayet iyi olmuş. Afiyet olsun.

cnm ben 5 günde 5 kilo diyetine başlıyorum perşembe çarsamba misafir gelcek olmaz dedim

Canım aman dikkatli ol. Gerçi sadece 5 günlükmüş. Başın falan dönerse menüne sağlıklı birşeyler ekle mutlaka.

Afiyet olsun canım. Yarınki beslenmenle veya sporla telafi edersin nasılsa. İyi gezmeler.

Sağol cnaım, yürüyüş yaptım 40 dk. İyi oldu

Çok teşekkürler canım. Ben kabakları büyük büyük yapıyordum. Yarın senin dediğin gibi yapacağım. Soğan kuşbaşı derken zar gibi mi yapıyorsun canım yoksa büyük büyük mü?

Zar gibi denebilir canım. Kabaklar da ufak ya, aradan kocaman kocaman belli olmasın diye :))) tabi, senin de damak zevkine göre sen boyunu ayarlarsın :))))

selaaammmm
pazar kaçamakları yapılmış bakıyorum da :))
ben dün kaçamak yapmadığım halde kilo almış görünüyorum (
ben sabah kaçamak yapmadım klasik kahvaltımı yaptım 1 lt su içtim
şimdi öğle yemeği hazırlıyorum aylardır pirinç pilavı yemiyorum canım çok çekti
fazla yemeyeceğim ama yarın diyetisyene gitme ihtimalim var bu nedenle bugün yemeye karar verdim
sizler nasılsınız??

Randevu almıştınız değil mi canım, hatırladım :))) Pilavın ölçüsünü kaçırmadığın sürece bi şey olacağını sanmam canım. Afiyet olsun :)))
Umarım tartıya yansıyan kilo sadece ödemdir.
Ben de çilek mi yesem çağla badem mi diye düşünüyorum :)))))) Yürüyüşümü yaptım. Umarım bu hafta sıkı sık yürüyüş yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…