Nachtigallcım selam. Seni gördüm hemen sorayım. Kabak yemeğini susuz nasıl yapıyorsun canım anlatır mısın?
dosbacım fotoğraf makinen hayırlı olsun. Hava da güzelmiş oh ne güzel.
Nachtigallcım şu ana kadar çok güzel beslenmişsin. Sonunu da getirsin, bugünü kaçamaksız kapatırsın uımarım canım.
kızlar aksam yemeğim
kuskus cnm istedi yaptım 5 kaşık yedim 1 bardak ayran kocaman bir kase salata
dayanamadım dondurma yedim bu arada yarım saat yürüdüm bebek arabasıyla
2 lt su içtim yatana kadar 2.5 olur
kaçamak yapmadan yatmak istiyorum
kimse yok yine bakıyorum cıkıyorum gelen giden yok
slm kızlar nacsenden başka kimsecik gelmemiş sabhatan bu yana bende baktım çıktım kimse yok
kahvaltım klasil 1 buçuk dilim ekmek 1 domates peynir 4 zeytinn
nescafe içtim
öğlen 2 kepce tarhana corbası
yeşil cay içeceğim birazdan
cam silcem bide yemek yapayım eşimde yokk ıspanak yapayım yeter cnm yemekte istemiyoo
2 lt su içtim yatana kadar 2.5 olur
kaçamak yapmadan yatmak istiyorum
Canım, önce kabağı ufak ufak doğruyorum. Salatalık doğrar gibi 4 çeyrek yapıyorum.Sonrao soğanı kuşbaşı doğruyorum, kavuruyorum. Soğan yerine biber falan da koyabilirsin. Sonra ya domates rendeliyorum ya da salçayı ekliyorum. Sonra da kabağı ilave ediyorum. Kısık ateşte pişiriyorum. 45 dk falan pişiyor. Bazen kıymalı da yapıyorum. Kıymayı sebzelerden sadece kabağa yakıştırıyorum :))
Canım, biraz geç oldu ama umarım işine yarar :))
Canlarım 3/4 simitle bir melemen yedim. Pazarları sabah keyfi yapmayı seviyorum :)
cnm ben 5 günde 5 kilo diyetine başlıyorum perşembe çarsamba misafir gelcek olmaz dedim
selam kızlar umarım herkezler iyidir. bugün malum tatl günü v e birazcık geç uyandık sat 9 da. kahvaltıyı saat 10 gibi yaptım valla biraz kaçırdım açıkçası. az önce yeşil çay içtim,birazdan tekrar içmeyi düşünüyorum.bu akşam arkadaşa bebek görmeye gideceğiz. tam belli değil ama %70 gideriz sanırım. neyse tekrar uğramaya çalışırım hepinizi öpüyorum.
nasılsın nac
Çok teşekkürler canım. Ben kabakları büyük büyük yapıyordum. Yarın senin dediğin gibi yapacağım. Soğan kuşbaşı derken zar gibi mi yapıyorsun canım yoksa büyük büyük mü?
selaaammmm
pazar kaçamakları yapılmış bakıyorum da :))
ben dün kaçamak yapmadığım halde kilo almış görünüyorum(
ben sabah kaçamak yapmadım klasik kahvaltımı yaptım 1 lt su içtim
şimdi öğle yemeği hazırlıyorum aylardır pirinç pilavı yemiyorum canım çok çekti
fazla yemeyeceğim ama yarın diyetisyene gitme ihtimalim var bu nedenle bugün yemeye karar verdim
sizler nasılsınız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?