Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

cokta kılolu sayılmazsın canım bende 65 kıloyum boyum 167 aynı gibiyiz

Canım, sen gerçekten kilolu değilmişsin :)))))) Boyun kilondan fazla .) Ben de tartılarda 50li rakamları gördüğümde çok mutlu olacağım. Geçen yıl yaz başında kilom 59,5 idi. Umarım bu yaz tekrar düşerim :)))

huhuhu günaydınnn sabah 77.8 i gördüm hemde iki kere hohoho neler oluyor hayatta birde şu rüyam gerçek olsaaa ay nasıl sevindim ama akşam aç kaldımm yaa akşamları doymuyorum sebebinide biliyorum aslında gündüz yeme akşam yeee

günaydın
dosba nasılsın cnm sen varsın herhalde
bende 2 dilim ekmakten tost yaptım kahvaltımmm buu

klasik kahvaltımı yaptım 1.5 dilim ekmekle
hava bugün daha ii belki kuaföre yürüyerek giderim :)
işlerimi toparlayayım yarım temizlik var yardımcı gelecek,c.tesi günüm var ( işim yine çok
p.tesi diyetisyene gideceğim sanırım bi 10 gün sonra yine memlekete gideceğim bahar geldi ben yine gezmeye başladım ahhh bi de boğazıma hakim olsam çok ii olcak

günaydın
dosba nasılsın cnm sen varsın herhalde
bende 2 dilim ekmakten tost yaptım kahvaltımmm buu

afiyet olsun canım
iiyim sen nasılsın?? nasıl gidiyor diet??
ben bayağı dağıttım ama kalıcı olmayacak sanırım 2 günde 900 gr gitmiş
3 kilo kadar aldım yerleşmeden hemen kurtulmam lazım

kahvaltımı yaptım yarım litre su içtim
1 bardak yeşil çay
yarım çay bardağı süt 8 tane kkayısı yedim

şimdide yemeğe çıkacamm islim kebabı çorba salata pilav ekme khımmm namnam yerim artık

bende yeşil çayımı içiyorum
öğle yemeğimi hala düşünmedim ama büyük ihtimal tavuk olcak gibi

selam kızlar
umarım iyisinizdir bende iyiyim. bugün buralarda olmaya çalışırım
sabah klasik kahvaltımı yaptım. hatta arada yarım paket bisküvi yedim malesef.
öğleyi henüz düşünmedim saat 1.30 gibi yerim elmada aldım ara olarak elma yicem.akşam yemeğim yanımda ton balığı salatalık 2 dilim çavdar ekmeği.tabi yiyebilirsem geçengünde getirdim ama gelen gidenden yiyemedim. yiyebilirsem çok iyi evde yemem hiç değilse.

afiyet olsun canım
iiyim sen nasılsın?? nasıl gidiyor diet??
ben bayağı dağıttım ama kalıcı olmayacak sanırım 2 günde 900 gr gitmiş
3 kilo kadar aldım yerleşmeden hemen kurtulmam lazım

iyyim cnm kızımla uğraşıyom yürümeye başladı peşinden koşturuyom bende haftasonları dağıtıyom toplayabildiğim kadar topluyom
sende verirsin cnm bak 1 kilo gitmiş nerdeyse havalarda düzeldi engein yok sanırım yürüyüş için ben kızdan çıkamıom akşamda eşim geliyo yemek topla derken akşam oluyo benimde düzene girmem lazım 8 kilom kaldı veririz hep beraber inşş:dance:

iyiyiz cnm inş uyarsın bendebalık sevmiyom hele ton balığı midemi bulandırıyooo

herkese afiyet olsunn bende öğlen yemeğimi yedim
6-7 kaşık makarna 1 dilim ekmek
2 köfte islim kebabı yani
bol salata yağsız yedim birazdan yeşil çayımı içerimm

Sana da afiyet olsun :)
Ben de 35-40 dk yürüyüşümü yaptım. Yağmur hafiften atıştırınca 45 dk ya tamamlamadım.
Şimdi de temizlik yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…