Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

afiyet olsun canlarım. bende şimdi yicem oğle yemeğimi
tavuk şinitsel 1 parça az pilav ve yoğurt.

nachtcim süper gerçekten yemeğinde sporunda süper olmuş bende nasipse haftaya spora başlıyorum.hafta sonu spor ayakkabı alacağım. aslında bu hafta başlardım ama yağmur falan olunca kaldı. iş çıkışı evime kadar yürüyeceğim nasip olursa. bahar geldi artık.günlerde uzadı.
gönlüm cennete gitmek istiyor ama günahlarım el vermiyor demiş büyüklerimiz bende öyleyim neler istiyorum ama nasip bakalım.

che doğum günü kutlu olsun prensesinin pastada harika olmuş ayrıca gerçekten çok zayıfsın fotoğrafta

nice yıllara cnm darısı başımıza bizmde 2 ay kaldı bakalımm

che kızının doğum günü kutlu olsun
bu arada sen gayet iisin canım hiç kilon yok

hepinize çok teşekkürler dediğim gibi biz im ailecek kemiklerimiz çok ağır 66 kilo olduğuma kimse inanmıyor en fazla 60 diyor lar size bide bi ara kilolu bir resmimi yollayım
gelelim yediklerime sabah klasik kahvaltı yaptım arada 1 çay ve 1 kurabiye yedim

canım ççikilata istiyorrrrrrrr imdaaaaattttttt şöyle nutella kavonozunun dibine düşsemmmmmmmmm hımmmmmmmmm çok canım istiyor:a015::a015::a015::a015::a015:

chegue cim merhaba canım.sanırım doğumgünü vardı kaçırdım.geçmişi okuyamıyorum fırsat bulup. mutlu yıllar prensese o zaman. sizlerle birlikte sağlıklı huzurlu mutlu yaşları olsun inşallah. resimlere bende bakmak isterim.

cheguecim,canım resimleri gördüm çok tatlısınız maşallah size.
bende oğlumun ilk doğum gününde telaştan doğru dürüst fotoğraf çektiremedim. onunla şöyle sarmaş dolaş resimlerim olsun isterdim. olmadı malesef ama kötü olan şuki 2. doğum günündede doğru dürüst resmimiz yok sana tavsiyem 2. doğumgününde muhakkak fotoğrafla uğraşacak birini bulmandır aklıma gelmedi ama gelseydi kesinlikle fotoğrafçı çağırırdım. bakalım kısmet 3.ye inşallah.
bu arada deryacım sanada duyrulur 2 ay kaldı diyorsun, istersen fotoğraf olayını şimdiden ayarla hayatım.

Canım, sen azimlisin, yapacağına eminim :)))

canım ççikilata istiyorrrrrrrr imdaaaaattttttt şöyle nutella kavonozunun dibine düşsemmmmmmmmm hımmmmmmmmm çok canım istiyor:a015::a015::a015::a015::a015:

Çikolatalı etiform ye hayatım :) Bak düşürdün aklıma şimdi...

ah nerde bende o azim nachticim nerdeee. ama dur bakalım havalar düzeliyor ya bişeyler olacak inşallah yaz temizliğime kadar vakit verdim kendime o zamana kadar bişeyler yaparım inşallah. işyerimin yakınındaki zayıflama merkezini arkadaşım beğenmemiş soğuttu beni gitmedim bende,ama aklım kalmadı değil.içim ısınınca tekrar düşünürüm. :))

Adcım, herkesin kriterleri farklıdır. Bence sen git, kendin görüş. Belki farklı düşünebilirsin :)

Yarımpaket albeni yedim ((

:teytey: :lepi: :dance:

kız ne üzülüyorsun hayatım.yarım paket albeni bişey yapmaz,uzmanlar bile ne diyor herşeyden yiyin ama az ve sık yiyin,anacım biz tutamıyoruz kendimizi herşeyden ama önümüze ne geldiyse yiyoruz. kaydirigubbakcemile3 sen yarısını yemişsin daha ne istiyorsun.

Canım, bu sabah tartıda kendimi 61,2 gördüm. Sağlama yapmak için iki kere çıktım. Heyecanlandım. Tekrar zayıflayabileceğim ümidi doğdu içime. İstiyorum ki haftaya cumaya 60 civarı olayım. Kilo hedefimi de düşürdüm. Yapabileceğim hedefler koymak istiyorum. 58 de karar kıldım. 58 e ulaşayım, kendimi iyi hissedersem devam ederim

Adcım, herkesin kriterleri farklıdır. Bence sen git, kendin görüş. Belki farklı düşünebilirsin :)

bu yazıyı görmemiştim canım.
haklısın bende öyle düşündüm ama başkaları bişey söyleyince birden insan soğuyuveriyor yinede gitmek istiyorum cumartesi fırsat bulursam giderim.

Canlarım, akşam yemeğinde 6 tane tekirdağ köfte yedim. Tuhaf bi şey oldu. Yanında ekmek, ayran falan yok. Matematik çalışıyorum, hiç bi zaman hoşlanmadım. Şimdi de hoşlanmıyorum. Köfteleri cips niyetine yedim işte (((
İlerleyen saatlarde acıkırsam ayran falan içerim ya da meyve falan yerim.

kızlar ben geldim dışardaydık gezdik geldik dışarda yemek yedik yine kaçırdım yaaa
öğlen yemeği 1 kabak dolması
ara bisküvi tatlısı 1 dilim yeşil cay
akşam yemeği adana kebap ,çiğ köfte,salata
cnm nescafe istiyoo 1 bardak içerim belki
kızlar yeşil cay sallama alıyodum buğün caykurun yeşil cayını aldım nasıl yapacağım ne kadar koyc

Sabah: 2 d. ekmek, 2 d. peynir, salatalık
Ara: -
Öğle: 3 porsiyon köfte, 1 d.ekmek, salata, 1 b. süt
Ara: 2 d. ekmek, 1 d. peynir
Akşam: 1 d. ekmek, yarım d. peynir
Ara: -

Yemek hatalarım: 2 arada yemedim. Akşam yemeğinde de 2 porsiyon protein yemem gerekirken, yarım porsiyon yedim, salata ve yarım bardak süt de eksik.

Spor: 45 dakika olabildiğince tempolu yürüdüm.

Sabah: 2 d. ekmek, 2 d. peynir, salatalık
Ara: 1 elma
Öğle: 3 porsiyon köfte, 1 d. peynir, 1 d. ekmek, salata
Ara: 2 d. ekmek, 1 d. peynir
Akşam: 12 kaşık pırasa yemeği, yarım b. yoğurt (pırasada pirinç çoktu, ekmek yemedim)
Ara: 1 elma

Listem değişti. Ana öğünlerden birinde 4 porsiyon protein, ötekinde 12 kaşık sebze yemeği var. Meyve ve yoğurt/süt azaldı. Ekmek miktarı aynı. Bugün listeme neredeyse tam uydum. Tek eksiğim akşam yemeğinde salata yememiş olmam.

Spor: 1 saat tempolu spor (cross-trainer ve koşu bandı), 200 tane mekik (25X4, 30X2, 40X1), 10 dakika bisiklet :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…