Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar verdiğim kiloların yarısını yağdan yarısını kastan vermişim. Hepsini yağdan versem daha fazla incelecektim.

Diyetisyen hiç demezdi, bu sefer hergün mutlaka bir spor aktivitesi yapmamı şart koştu. Spor salonuna gitmem şart değilmiş. Yarım saat yürüsem bile olurmuş.

Zaten hergün spor salonuna gitmek de çok faydalı değil diye biliyorum. Haftada en fazla 5 kere gidilmeliymiş. ıdeali spor salonuna haftada 3 kere gidip (ama peşpeşe günler değil haftaya yayarak) aradaki 3 günde de yürüyüş, yavaş koşu vs. gibi daha hafif sayılabilecek şeyler yapmakmış. Bir gün de hiçbirşey yapmadan veya çok hafif geçirilirmiş. Bir spor sitesinde öyle okumuştum.

Ben de haftada 3 gün spor salonu, 3 gün tempolu yürüyüş, 1 günde de normal yürüyüş yapmayı düşünüyorum. Ama spor salonuna gidemediğim günlerde de tempolu yürüyeceğim inşallah.

Nachtigallcım, yeni hedefin hayırlı olsun. 2 gündür sağlıklı beselenip hem de spor da yapıyordun, bak hemen etkisini görmüşsün, 500 gr. vermişsin. Maşallah Mutlaka devam et canım. Bugün de albeni dışında yemeklerin de sağlıklı, spor da yapmışsın. Albeni yediğine o kadar üzüldüğün için ilk okuduğumda hani şu 10'lu paketler varya onlardan birinin yarısını yedin sandım. Sonra düşündüm öyle yapmış olsan daha ayrıntılı yazardın. Yarım albeniden birşey olmaz canım. Ama yarın kaçamak yapmasan süper olur tabii. Ne güzel sonuç almaya da başladın.

Kimsecikler yok. Ben de artık yatayım. ıyi geceler kızlar, görüşürüz.

Canım, en kötü kaçamak akşam yemeği kaçamağı maalesef. Dünü telafi etmek lazım. Yoksa, seni üzerler. Bugün vakit bulabilirsen yürüyüş yapabilirsin :))

Diyetisyenin öğün atlamalarına ne diyor şekerim?

Demek ki diyetisyen artık vücudu şaşıttmaya karar vermiş. Biraz daha hızlı kilo verebilirsin canım :)))
Spor yapman da çok iyi olmuş. Ben spor yaptıktan sonra kendimi çok iyi hissediyorum, sen de öyle hissediyorsundur değil mi? Umarım bizler çocuklarımızın hayatlarına sporu sokabiliriz :))

Üzüldüm canım yaa (( Ama olsun, sen o kasları sporla tekrar toparlarsın. Bu sebebple de ne güzel, spora başlıyorsun. Hatta çok güzel sıkılaşıp çok sağlıklı bir görünüm de elde edebilirsin :)

Canım, ben bir kere spor salonuna gitmiştim. Hoca bana gün aşırı gel demişti. Bu da haftada 3 ya da 4 ediyor. Sen yazılacağın spor salonundan daha sağlıklı bilgi alırsın :)

Çok teşekkür ederim canım. Ben de çok sevindim :)) Umarım disiplini bozmam. Yediğin albeni yarım adet yedim :)))))))) Verdiğin moral için çok teşekkür ederim :)))

günaydııııııınnnnnn a.s.
klasik kahvaltımı yaptım canlarım temizlik var evde bugün...
pek giremem sanırım
yada öğleden sonra burda olurum hepinize güzel günler diliyorum

Kızlar, bugün bizim okulda gün var. Müdür yardımcısı kısır yapacak. Çok da güzel yapar. Mecbur kısır yiyeceğim. Başka bi kaçamak yapmasam bari ((((

Günaydın kızlar. Klasik kahvaltımı yaptım. Birazdan elmamı yerim. Dün bayağı çok spor yapmıştım. O yüzden bugün tempolu yürüme günüm olacak.

Nachtigallcım, diyetisyen öğün atlamalarıma çok kızardı da, onları söylemeden önce iştahımın kapanmasına sebep olabilecek o zamanki moral bozukluğumdan bahsedince birşey demedi. Bir de artık iyi olduğumu, tam yiyeceğimi söyledim.

Ama sporu şart koştu. Dediğin gibi spor yapınca kendimi çok iyi hissediyorum. Resmen neşeleniyorum. Bir de düzenli yapınca kimbilir ne kadar iyi gelir. Bir de benim spor salonu üyeliğim var zaten. Yani buna rağmen gitmiyordum. Artık diyetisyen de şart koştuğuna göre haftada 3 gün gideceğim. Sana spor hocasının dediği gibi gün aşırı gideceğim canım.

Kısırı bulgur pilavı gibi düşünürsek 2 yemek kaşığı dolusu kısır 1 dilim ekmek gibi oluyormuş canım. Gün içinde ekmek miktarını azaltabilirsin. Bir de keşke olay mahaline tok gitme şansın olsa :) O çok fark yapıyor. Elinden gelenin en iyisini yaparsın artık.

slmlar kızlar giremedim bir türlü memlekette olunca
ablam konyaya gidip geliyor benim yarama ablamın yaramaz arada koşuşturyorum
kan hapı kullanıyorum birde demir için iğne vurunuyorum
ama hiç iştahım yok canım hiçbirşey istemiyor sabah 2 dilim ekmek ve yumurta yedim biraz fazla yiyince midem karışıyor

günaydııııııınnnnnn a.s.
klasik kahvaltımı yaptım canlarım temizlik var evde bugün...
pek giremem sanırım
yada öğleden sonra burda olurum hepinize güzel günler diliyorum
kolaygelsin canıımmm.

Kızlar, bugün bizim okulda gün var. Müdür yardımcısı kısır yapacak. Çok da güzel yapar. Mecbur kısır yiyeceğim. Başka bi kaçamak yapmasam bari ((((
kilo yapar psikolojisiyle yaklaşma kısıra,rahat ol,bol su al,taylorunda dediği tok olsan çok yemeni engeller. afiyet olsun canım.

canım gerçekten çok iyi gidiyorsun,tebrikederim. spor konusundada harikasın,ne diyim valla harika. maşallah maşallah.

canımgeçmiş olsun,karamanlı bıraktı kendini tutabilene aşkolsun, tadını çıkarıyor.
dikkat et kendine hayatım,az da olsa bişeyler yemeğe çalış canım.

Canlarım, 4 kaşık kısır, 3 kaşık makarna salatası, bir börek ve 1 bardak kola. Yedim valla. Aç gittim. Artık bi şey yemesem olur(((

nasılsıznız bende buğün gec kalaktım kız geç uyandı ilk kez bende uyudum
yediklerim şimdiye kadar
kahvaltı 1 yumurta
ara yeşil cay
öğle yemeği 1 kabak dolma yoğurt corbası ekmak yok yinee
yeşil cay içeceğim birazdan temizlik yapmam gerekiyo ama hava kapalı cnm istemiyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…