kızlar ben geldim dışardaydık gezdik geldik dışarda yemek yedik yine kaçırdım yaaa
öğlen yemeği 1 kabak dolması
ara bisküvi tatlısı 1 dilim yeşil cay
akşam yemeği adana kebap ,çiğ köfte,salata
cnm nescafe istiyoo 1 bardak içerim belki
kızlar yeşil cay sallama alıyodum buğün caykurun yeşil cayını aldım nasıl yapacağım ne kadar koyc
Sabah: 2 d. ekmek, 2 d. peynir, salatalık
Ara: -
Öğle: 3 porsiyon köfte, 1 d.ekmek, salata, 1 b. süt
Ara: 2 d. ekmek, 1 d. peynir
Akşam: 1 d. ekmek, yarım d. peynir
Ara: -
Yemek hatalarım: 2 arada yemedim. Akşam yemeğinde de 2 porsiyon protein yemem gerekirken, yarım porsiyon yedim, salata ve yarım bardak süt de eksik.
Spor: 45 dakika olabildiğince tempolu yürüdüm.
Sabah: 2 d. ekmek, 2 d. peynir, salatalık
Ara: 1 elma
Öğle: 3 porsiyon köfte, 1 d. peynir, 1 d. ekmek, salata
Ara: 2 d. ekmek, 1 d. peynir
Akşam: 12 kaşık pırasa yemeği, yarım b. yoğurt (pırasada pirinç çoktu, ekmek yemedim)
Ara: 1 elma
Listem değişti. Ana öğünlerden birinde 4 porsiyon protein, ötekinde 12 kaşık sebze yemeği var. Meyve ve yoğurt/süt azaldı. Ekmek miktarı aynı. Bugün listeme neredeyse tam uydum. Tek eksiğim akşam yemeğinde salata yememiş olmam.
Spor: 1 saat tempolu spor (cross-trainer ve koşu bandı), 200 tane mekik (25X4, 30X2, 40X1), 10 dakika bisiklet :lepi:
Kızlar verdiğim kiloların yarısını yağdan yarısını kastan vermişim. Hepsini yağdan versem daha fazla incelecektim.
Diyetisyen hiç demezdi, bu sefer hergün mutlaka bir spor aktivitesi yapmamı şart koştu. Spor salonuna gitmem şart değilmiş. Yarım saat yürüsem bile olurmuş.
Zaten hergün spor salonuna gitmek de çok faydalı değil diye biliyorum. Haftada en fazla 5 kere gidilmeliymiş. İdeali spor salonuna haftada 3 kere gidip (ama peşpeşe günler değil haftaya yayarak) aradaki 3 günde de yürüyüş, yavaş koşu vs. gibi daha hafif sayılabilecek şeyler yapmakmış. Bir gün de hiçbirşey yapmadan veya çok hafif geçirilirmiş. Bir spor sitesinde öyle okumuştum.
Ben de haftada 3 gün spor salonu, 3 gün tempolu yürüyüş, 1 günde de normal yürüyüş yapmayı düşünüyorum. Ama spor salonuna gidemediğim günlerde de tempolu yürüyeceğim inşallah.
Nachtigallcım, yeni hedefin hayırlı olsun. 2 gündür sağlıklı beselenip hem de spor da yapıyordun, bak hemen etkisini görmüşsün, 500 gr. vermişsin. MaşallahMutlaka devam et canım. Bugün de albeni dışında yemeklerin de sağlıklı, spor da yapmışsın. Albeni yediğine o kadar üzüldüğün için ilk okuduğumda hani şu 10'lu paketler varya onlardan birinin yarısını yedin sandım. Sonra düşündüm öyle yapmış olsan daha ayrıntılı yazardın. Yarım albeniden birşey olmaz canım. Ama yarın kaçamak yapmasan süper olur tabii. Ne güzel sonuç almaya da başladın.
Canlarım, kahvaltım klasikti. Yanında domates, salatalık vardı.
Hepinize güzel, sağlıklı, az kilolu gün dilerim :)))))
günaydın canım dün senle konuşmuştuk sanırım
Günaydın, nasılsın canım?
kolaygelsin canıımmm.günaydııııııınnnnnn a.s.
klasik kahvaltımı yaptım canlarım temizlik var evde bugün...
pek giremem sanırım
yada öğleden sonra burda olurum hepinize güzel günler diliyorum
kilo yapar psikolojisiyle yaklaşma kısıra,rahat ol,bol su al,taylorunda dediği tok olsan çok yemeni engeller. afiyet olsun canım.Kızlar, bugün bizim okulda gün var. Müdür yardımcısı kısır yapacak. Çok da güzel yapar. Mecbur kısır yiyeceğim. Başka bi kaçamak yapmasam bari((((
canım gerçekten çok iyi gidiyorsun,tebrikederim. spor konusundada harikasın,ne diyim valla harika. maşallah maşallah.Nachtigallcım, diyetisyen öğün atlamalarıma çok kızardı da, onları söylemeden önce iştahımın kapanmasına sebep olabilecek o zamanki moral bozukluğumdan bahsedince birşey demedi. Bir de artık iyi olduğumu, tam yiyeceğimi söyledim.
Ama sporu şart koştu. Dediğin gibi spor yapınca kendimi çok iyi hissediyorum. Resmen neşeleniyorum. Bir de düzenli yapınca kimbilir ne kadar iyi gelir. Bir de benim spor salonu üyeliğim var zaten. Yani buna rağmen gitmiyordum. Artık diyetisyen de şart koştuğuna göre haftada 3 gün gideceğim. Sana spor hocasının dediği gibi gün aşırı gideceğim canım.
Kısırı bulgur pilavı gibi düşünürsek 2 yemek kaşığı dolusu kısır 1 dilim ekmek gibi oluyormuş canım. Gün içinde ekmek miktarını azaltabilirsin. Bir de keşke olay mahaline tok gitme şansın olsa :) O çok fark yapıyor. Elinden gelenin en iyisini yaparsın artık.
slmlar kızlar giremedim bir türlü memlekette olunca
ablam konyaya gidip geliyor benim yarama ablamın yaramaz arada koşuşturyorum
kan hapı kullanıyorum birde demir için iğne vurunuyorum
ama hiç iştahım yok canım hiçbirşey istemiyor sabah 2 dilim ekmek ve yumurta yedim biraz fazla yiyince midem karışıyor
Canlarım, 4 kaşık kısır, 3 kaşık makarna salatası, bir börek ve 1 bardak kola. Yedim valla. Aç gittim. Artık bi şey yemesem olur(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?