nac canım evet su hep problemdi ama en azından bugün yeşil çayımı içtim 2 fincan
akşamda biberiye çayı içmeyi düşünüyorum
bugün benimde menüm ii gidiyor bakalım su hariç
akşam yemeğimi d yaptım çorba ve kabak :)) bu kadar ziyafetten sonra kabak ii gider diye düşündüm :))
Bitki çaylarını tamamlamışsın canım en azından. Çorba ve kabak da iyi seçim olmuş. Ben de dışarıda kaçamaklar yapmasaydım kabak yiyecektim. 1 küçük hamburger yedim((((( Kızın bana... Oklava istiyorum..
ya heni diyorum ya biz ailecek iri kemikliyiz
ellerimiz ayaklarımız kocaman bide zaten ben yüzden veririm hemen kiloyu birazda ondandır
mesela hemileliken öncek pantolonum bile geniş oluyor
ama ben kafay koydum yeni hedefim 64
70 e nekadar uzak olursaokadar iyi olur
çok teşekkürler
ya herşeyini kendim yaptım 2-3 çeşit kurabiye bide pasta akşam olduğundan yemekten sonra çok yenmeyeceği için fazla bişey yapmadım zaten kalabalık değildik bikaç arkadaş geldi okadar
ama pastalarımı çok beğendiler durun resmini koyayım
oyy canım benim geçmiş olsun fındığa
annesine söyle birazdik emzirsin yani en az 45 derece yukarda olmalı kafası hem genzine kaçmaması için hemde kulak ağrısı olmamamsı için
Canım, mutlu yıllar kızına )))) analı babalı sağlıklı büyüsün. Fotoğrafınız ve pastası da çok güzel olmuş. Ellerine sağlık )))
70 lerden kesinlikle uzak olmak lazım )))
selam kızlar nasılsınız bende dikkat ettim de kaç gündür yediklerimi yazmamışım.bugünden itibaren yine başlayayım yazmaya.beni motive edi,yor aslında yazmak.kalkınca 1 bardak ılık su ve 1 kuru kayısı kahvaltı geç oldu 11 gibi:2 dilim ekmek 1 pynir 3 zeytin bal çay sonra 1 elma öğlen patates kavurması 2 kaşık .sonra türk kahvesi içtim az şekerli.arada yarım armut .benim su sorunum yok çok su içerim normalde de o yüzden iyi oluyor.birazdan da akşam yemeği yiyeceğim.yeşil mercimek yemeği ve haşlama bakla yerim salata ile.spor maalesef yok.
Canım, güzel yemişsin ))) akşam yemeği porsiyonların da ufak olursa günü sorunsuz kapatmış olursun )))