nac canım evet su hep problemdi ama en azından bugün yeşil çayımı içtim 2 fincan
akşamda biberiye çayı içmeyi düşünüyorum
bugün benimde menüm ii gidiyor bakalım su hariç
akşam yemeğimi d yaptım çorba ve kabak :)) bu kadar ziyafetten sonra kabak ii gider diye düşündüm :))
ya heni diyorum ya biz ailecek iri kemikliyiz
ellerimiz ayaklarımız kocaman bide zaten ben yüzden veririm hemen kiloyu birazda ondandır
mesela hemileliken öncek pantolonum bile geniş oluyor
ama ben kafay koydum yeni hedefim 64
70 e nekadar uzak olursaokadar iyi olur
çok teşekkürler
ya herşeyini kendim yaptım 2-3 çeşit kurabiye bide pasta akşam olduğundan yemekten sonra çok yenmeyeceği için fazla bişey yapmadım zaten kalabalık değildik bikaç arkadaş geldi okadar
ama pastalarımı çok beğendiler durun resmini koyayım
oyy canım benim geçmiş olsun fındığa
annesine söyle birazdik emzirsin yani en az 45 derece yukarda olmalı kafası hem genzine kaçmaması için hemde kulak ağrısı olmamamsı için
selam kızlar nasılsınız bende dikkat ettim de kaç gündür yediklerimi yazmamışım.bugünden itibaren yine başlayayım yazmaya.beni motive edi,yor aslında yazmak.kalkınca 1 bardak ılık su ve 1 kuru kayısı kahvaltı geç oldu 11 gibi:2 dilim ekmek 1 pynir 3 zeytin bal çay sonra 1 elma öğlen patates kavurması 2 kaşık .sonra türk kahvesi içtim az şekerli.arada yarım armut .benim su sorunum yok çok su içerim normalde de o yüzden iyi oluyor.birazdan da akşam yemeği yiyeceğim.yeşil mercimek yemeği ve haşlama bakla yerim salata ile.spor maalesef yok.
buda kızımla ben
Kızlaaaaar 300 gr. daha vermişim. 67.6 kiloyum hihoyyyt
canım hamile olan kardeşim değil bekar kardeşimm de var
inşallah şifa bular
canım ya bebeğimiz bi tatlı bi tatlı sorma gitsin ama iki gün önce anne sütü genzine kaçmış boğuluyormuş iki defa olmuş çok aç sürekli emeyim istiyor anneside dayanamıyor veriyor doktora zor yetiştirmişler oksijen vermişler filmler falan temiz çıkmış allah korumuş kuzumu
daha az yemediğim için bugün diyete uyum sağlamakta zorlanıyorum(
şimdi yeşil çayımı içtim
valizleri boşalttım çamaşır yıkadım bi de akşama yemek yaparsam benden kahramanı yok :))
buralardayım
Kızlar, bugünkü menüm de güzeldi sanırım. Öğleye doğru 4 kuru kayısı. Öğlen 1 enginar, 2 köfte, yoğurt ve r
1,5 dilim ekmek. Hava çok güzel. Eğer arkadaşımla buluşmasaydım yürüyüş yapardım. Yarın özel ders var. Bugün öğretmen arkadaş eşinin açıköğretim sınavı için yardım istedi. Eşi hiç bilmiyormuş. Ben de perşembe ve cuma diye atladım. Cumaya gerek yoktu ya. Bu hafta her gün dolu olmuş oldum. Yorulacağım (((( yürüyüş de yapamayacağım
ya heni diyorum ya biz ailecek iri kemikliyiz
ellerimiz ayaklarımız kocaman bide zaten ben yüzden veririm hemen kiloyu birazda ondandır
mesela hemileliken öncek pantolonum bile geniş oluyor
ama ben kafay koydum yeni hedefim 64
70 e nekadar uzak olursaokadar iyi olur
Canlarım, maalesef bir hamburger yedim (((( üfff. Ama acıktım, dışarıdaydım. Amaannn. Akşam yemesem diyorum. Çok acıkırsam da 2-3 kaşık kabakla ayran içerim. Melzeyitim, eve gittiğimde sana yaptığım kabak yemeği tarifini yazarım. İşin özü kabak pişerken hiç su koymamak )))
ben akşam neler yedim
1/2 kase çorba
2yk kabak
2yk makarna (ekmek yok)
minicik tavuk ızgara
yağsız salata
2 porsiyon meyve
biraz öncede 1 bardak süt
yatmaya hazırlanıyorum
akşam yemeğimi yedim yeşil çayımı içtim spor yapmak istiyorum kızım uyusun spor yapacam sabah 79 dum akşam 78.5 yarım kilo sabahtan akşama zayıflamışım hahaha önümüzdeki haftaya planım 75 olmak evet 75 olmak istiyorum olsun ozaman
Kızlaaaaar 300 gr. daha vermişim. 67.6 kiloyum hihoyyyt
buğün yediklerimmmm
kahvaltı melemen 2 dilim ekmek
öğlen 1 kabak dolması
akşam 1 dilim fırın makarna ,yoğurt corbası 1kepce,1 kabak dolmaa
nescafee 2 bardak buğün gün boyu içtim
biraz öncede yarım dilim daha makarna yedimmm(((((((((((((
su cok içtim buğün bide 20 dk yürüdüm bebek arabsıyla hızlı hızlı efor harcadmm:)))))))))
ben akşam neler yedim
1/2 kase çorba
2yk kabak
2yk makarna (ekmek yok)
minicik tavuk ızgara
yağsız salata
2 porsiyon meyve
biraz öncede 1 bardak süt
yatmaya hazırlanıyorum
Menün çok güzelmiş. Afiyet olsun. İnşallah yarın özel dersteki teyze yine çok ısrar etmez. İstersen biraz birşeyler yiyip git canım. İnsan o zaman daha dayanıklı oluyor.
Yürüyüş yapamayacağına üzüldüm. Ama hırs yapıp sonra daha çok yürürsün artık.
Canım hamburger aslında ekmek ve köfte demek. Diyet listesinde ikisi de oluyor. O yüzden çok üzülme, zaten ufakmış. Yanında salatalık domates falan yeme şansın olsaydı güzel olurdu. Akşam güzel beslenip telafi ettiysen hiç kafana takma bence.
emirel, ad1, ve fikriye sizin hedef kilolarınız nedir kızlar? Kaç kilo olmak istiyorsunuz? Beden kitle endeksine göre ne kadar zayıf olmak istiyoruz ona merak ediyorum da.
Mesela ethos da ben de 53 kilo olmak istiyoruz ama o benden uzun. Onun beden kitle hedefi 18.7 oluyor benimki 21. Aslında ben de daha zayıf olsam daha iyi olur ama 53 kilo ve üstünde yüzüm daha iyi görünüyor. Azıcık yanak da lazım :) Neyse 53 kilo olayım da o zaman düşünürüm :)
Canlarım günaydın. Bugün hava güzel olacakmış. Hepinize güzel yürüyüşler dileyeyim :)
Klasik kahvaltımı yapıyorum. 2 dilim ekmek, peynir ek olarak 1 yumurta.
Kızlar, hedef kilomu 58 e yükseltiyorum. Ulaşılabilir hedefler koymaya karar verdim. 58 e geldiğimde tamam- devam kararı alırım.
şimdi kaç kılosun canım boyun kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?