dosbacığım uymaya çalışıyorum geçen perşeme günü gittim ama kadın çoğu şeyi cevaplaadı bön bön yüzüme baktı elektriğide iyi değil sevimsiz geldi birkere diyetisyen bence sıcak kanlı olmalı bilmiyorum artık gerçi çoğu şeyin cevabını biliyorum ama
diyete pazar günü başlayabildim ancak iki gündür ise sıfır kaçamağım var canım perşembe gidecemm bakalım spor yapamıyorum şuan sıkıntım ooo ama bugün başlayacam koşu bandım kızımın odasında onu yatak odasına koyabilirsem iyi olacak
dosbacım hoşgeldin canım. nerelerdeydin unuttum. amaözlettin kendini.
günaydın bütün gün yoktunuz geldim gittim kimseler yok gece olunca siz geliyorsunuz bu seferde ben yokum
dosbacığım hoşgeldin canım anneler gelincce ister istemez kilolarda geliyor verirsin ama sana birşey sormak istiyorum balgatta bir hastaneden bahsetmiştin bu trioidlerle ilgili kardeşim iyi bir doktor arıyor tavsiye edebileceğin biryer varmı canım
canım hamile olan kardeşim değil bekar kardeşimm de var
inşallah şifa bular
canım ya bebeğimiz bi tatlı bi tatlı sorma gitsin ama iki gün önce anne sütü genzine kaçmış boğuluyormuş iki defa olmuş çok aç sürekli emeyim istiyor anneside dayanamıyor veriyor doktora zor yetiştirmişler oksijen vermişler filmler falan temiz çıkmış allah korumuş kuzumu
nasılsınız kızlar
ben bğün 10buçuk gibi kahvaltı yaptım 1 biber 1 domatesten melemen yaptım 2 dilim ekmek doyurucu oldu simdide nesface içeceğim kız uyusa bi uyusa duş yapacağım sabahtan beri kız bırakmıyo ki kendime gelcem ama öğlen ne yiyeceğime karar vermedimm bakalım
yemeğimi yedim geldimm
sabah ruttin kahvaltı
ara yarım çaybardağı süt 8 kuru kayısı
öğlen
1 kase çorba 2 dilim ekmek
patlıcanlı etli yemek az salata yağ çok koymuşlardı yiyemedim
1 litre suyumuda içtimm oh afiyet olsun bana birazdan yeşil çay içecemm
5 kaşık pilavım vardı onu yemedim pilav çok kötüydü onun yerine 1dilim ekmek yedimm 1 dilimde hakkım vardı oldu bana 2 dilim
arada cağla yedim bir kase yararlı mızararlı mı bilmiyorum ondan mı nedir tokum
bende 4 yk makarna üzerine çok az peynir ile yedim şimdi de yeşil çayımı içiyorum
su konusunda yine başarısızım(
selam kızlar. umarım herkesler iyidir bende iyiyim çok şükür.
çok uykum var.havanın rehaveti üstüme oturdu kaldı. bugün patromlarım yok ama babaları var malesef. az önce dışarı çıktıda yazayım dedim. topiğe giriyorum ama yazamıyorum. neyse buralarda olmaya çalışırım
bugün kötü beslendim. sabah yarım tost,öğlen pilav üstü kuru ve yoğurt yedim. akşamı hafif atlatmalıyım.
slm şekerler ben geldim
şu anda memleketteyim
aman nach canım canına yazık
alsaydı bir yardımcı kitap zaten bütün sorular ordan geliyorr 1 hafta çalışsa yeter yani 2 gün kalmış senin anlatmanlamı anlayacak hiç sanmıyorum
kızlar ben bişey yaptım hiç sormayın umarım doğru bişeydir ama artık yüzleşmem gereken bir durumdu bilmiyorum heran vazgeçebilirim
ya heni diyorum ya biz ailecek iri kemikliyiz
ellerimiz ayaklarımız kocaman bide zaten ben yüzden veririm hemen kiloyu birazda ondandır
mesela hemileliken öncek pantolonum bile geniş oluyor
ama ben kafay koydum yeni hedefim 64
70 e nekadar uzak olursaokadar iyi olur
çok teşekkürlerGelmiş geçmiş olsun canım :)) Doğum günü için nasıl bir menü tasarladın :))) Bence tüm yaptıkların çok lezzetli olacak :))
:)))
ya herşeyini kendim yaptım 2-3 çeşit kurabiye bide pasta akşam olduğundan yemekten sonra çok yenmeyeceği için fazla bişey yapmadım zaten kalabalık değildik bikaç arkadaş geldi okadar
ama pastalarımı çok beğendiler durun resmini koyayım
oyy canım benim geçmiş olsun fındığacanım hamile olan kardeşim değil bekar kardeşimm de var
inşallah şifa bular
canım ya bebeğimiz bi tatlı bi tatlı sorma gitsin ama iki gün önce anne sütü genzine kaçmış boğuluyormuş iki defa olmuş çok aç sürekli emeyim istiyor anneside dayanamıyor veriyor doktora zor yetiştirmişler oksijen vermişler filmler falan temiz çıkmış allah korumuş kuzumu
annesine söyle birazdik emzirsin yani en az 45 derece yukarda olmalı kafası hem genzine kaçmaması için hemde kulak ağrısı olmamamsı için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?