Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
che doğum günü kutlu olsun prensesinin pastada harika olmuş ayrıca gerçekten çok zayıfsın fotoğrafta
Bitki çaylarını tamamlamışsın canım en azından. Çorba ve kabak da iyi seçim olmuş. Ben de dışarıda kaçamaklar yapmasaydım kabak yiyecektim. 1 küçük hamburger yedim((((( Kızın bana... Oklava istiyorum..
Canım, mutlu yıllar kızına )))) analı babalı sağlıklı büyüsün. Fotoğrafınız ve pastası da çok güzel olmuş. Ellerine sağlık )))
70 lerden kesinlikle uzak olmak lazım )))
nice yıllara cnm darısı başımıza bizmde 2 ay kaldı bakalımm
che kızının doğum günü kutlu olsun
bu arada sen gayet iisin canım hiç kilon yok
hepinize çok teşekkürler dediğim gibi biz im ailecek kemiklerimiz çok ağır 66 kilo olduğuma kimse inanmıyor en fazla 60 diyor lar size bide bi ara kilolu bir resmimi yollayımDoğum günü kutlu olsun. Pastan da pempe pembe güzel olmuş. Canım maşallah gayet iyi görünüyorsun Hatta açıp baktım senin kadar zayıf olmak için kaç kilo olmam lazım diye. Vücut kitle endeksine göre 59 kilo olduğumda senin kadar zayıf oluyorum. Ama ben de senin gibi o kiloda durmayı düşünmüyorum. 53 kilo olmak istiyorum. Normal kategorisinde olduğumuz sürece ne kadar versek kardır. Sen yine kontrollü gidersin tabii.
.
nachtcim süper gerçekten yemeğinde sporunda süper olmuş bende nasipse haftaya spora başlıyorum.hafta sonu spor ayakkabı alacağım. aslında bu hafta başlardım ama yağmur falan olunca kaldı. iş çıkışı evime kadar yürüyeceğim nasip olursa. bahar geldi artık.günlerde uzadı.
gönlüm cennete gitmek istiyor ama günahlarım el vermiyor demiş büyüklerimiz bende öyleyim neler istiyorum ama nasip bakalım.
canım ççikilata istiyorrrrrrrr imdaaaaattttttt şöyle nutella kavonozunun dibine düşsemmmmmmmmm hımmmmmmmmm çok canım istiyor:a015::a015::a015::a015::a015:
ah nerde bende o azim nachticim nerdeee. ama dur bakalım havalar düzeliyor ya bişeyler olacak inşallah yaz temizliğime kadar vakit verdim kendime o zamana kadar bişeyler yaparım inşallah. işyerimin yakınındaki zayıflama merkezini arkadaşım beğenmemiş soğuttu beni gitmedim bende,ama aklım kalmadı değil.içim ısınınca tekrar düşünürüm. :))
Yarımpaket albeni yedim ((
:teytey: :lepi: :dance:
kız ne üzülüyorsun hayatım.yarım paket albeni bişey yapmaz,uzmanlar bile ne diyor herşeyden yiyin ama az ve sık yiyin,anacım biz tutamıyoruz kendimizi herşeyden ama önümüze ne geldiyse yiyoruz. kaydirigubbakcemile3 sen yarısını yemişsin daha ne istiyorsun.
Adcım, herkesin kriterleri farklıdır. Bence sen git, kendin görüş. Belki farklı düşünebilirsin :)