merhaba arkadaşlar.. diyet yaparken bazen dengesiz de beslenebiliyoruz herhalde.fiyuce geçmiş olsun..
ben üniyi ailemin yanında okudum, bu tür sıkıntılarım olmadı ama en azından yakın komşuların öğrencilere yardımcı olması, en azından karşılaşınca bi sıkıntın var mı yok mu sorması lazım.. diye düşünüyorum. Gerçi şuanda küçük bir ilçedeyim ve komşuluk ilişkilerimiz bile çok sınırlı.. Komşularımızdan hiç kimse evimize gelip hoşgeldin bile demedi.
Her neyse, kendine dikkat et diyeceğim am umarım iyisindir şimdi.
meyveyi ihmal etmemek lazım. geçen yaz 2 ayda 69dan 61.5 a kadar düştüm, ama ayağa bile kalkacak halim olmuyordu. sabahları kalkamıyordum,öğlen saat 12 oluyordu,ama sadece mecbur olduğum için kalkıyordum ve kahvaltı hazırlamak ve yemek zoruma gidiyordu.ve saçlarım da dökülmeye başlamıştı.
(eşim askerdeydi,tek başımaydım) Saçlarımın dökülmesi uzunca bir süre durmadı, araştırdım, diyet yaparken dengesiz beslenmek sebep olabilirmiş. ama bir sene içinde baya tecrübe edindim, daha önce hiç diyet yapmamıştım.
herşeyden az az, bol su tüketerek, günlük çeşitli meyveler ve bitki çayları da tüketerek devam ediyorum.
Bugün minik kepekli ekmekler yaptım fırında. sabahları bi tane yerim belki diye. balık burcuyum, hamur işi yapmaktan uzak durayım diyorum ama çekiyor işte :) ırademe hakim olacağım kesinlikle.
Dün sabah tartıldığımda 62.5i gördüm, 5 gün içinde yarım kilo, fena değil dedim. Bu şekilde dün bilgi verdim. Bu sabah 62.0 ı görünce nasıl mutlu oldum, anlatamam..
Bir de arkadaşlar, bu basenler için ne yapıyorsunuz? armut vücut olmak istemiyorum daha fazla.. hiç küçülmüyo bu..
bel :75 basen :103... ayyyyyyyyyy... üstte bişey yok, altta gani gani maşallah...