ayyhh inanamıyorum saat 4 ve ben ilk denemede girdim siteye. acaba şansa mı.. hemen şu mesajı yazıp yollayayım. kaybolmadım :)). sadece giremiyorum. site saldırı alıyormuş. bir ara okuyabildim. umarım bitmiştir ve site düzelmiştir.. tam da ikinciliğimizi kutlayacağımız zaman şansa bakın..
abla senn meslek baya zormuş ya...
Ne alaka diyeceksin, hep sabahlıyordun ya pc basında..Tez cevirim geldi adamlar karman çorman yollamışlar..saat11den beri cebelleşiyorum ve kalan 15sayfayı sadece düzenlemekle geçti zaman az once bitti...
ölüyorum resmen nası dayanıyorsun sen
ki hep dik oturan biriyim belim boynum koptu şuan..
geleyim ne yedim içtim
saat5te yemek yemiştim ya, 7gibi uyuya kalmısım dun gece de sunuma sabahlamıstım 3saat uyumustum sadece, 11e dogru uyandım..1tabaga yakın ıspanak yemeği yedim.sonra bi gectim pc basına şu saate kadar sadece yarım bardak fruko ve su içtim...
şimdi yatıcam..8gibi kalkcam, hastaneye gidicem arkdsımın da cocugu rahatsızmıs kemerden geliyorlar onlara yardım edicem, ordan okula geçmeden bizim lösemi hastası ufaklıga ugrucam, incik boncuk aldım beraber kolye bilezik yapıcazgamyoncuiremsu sonra okul, tez hocamı yakalıcam şu tezi göstericem tam1 aydık kadından köşe bucak kaçıyordum anca bitti, ben cevirmedigim halde bukadar sürdü ben cevirsem ne olurdu acaba:jeyyar:
17:30da derse giricem
19:00da cıkıcam
saat 20:00 anca evde olurum...
arada ne yerim ne içerim naparım bilmiyorum...ama grip daha geçmedi ve umarım kendimi toparlamaya kalmadan tekrar halsiz düşmem...bu 2hafta tezim sunumlarım hepsini halletmem lazım.. sonra finale sıkışsın istemiyorum.. ondan telaşlı olucam...
spor mpor hak getire..sadece pazara cıktım bugün ondada yürüdüm taşıdım falan işte..zaten 3-4gündür evdeydim full...
şimdi gidip uyusam iyi olacak.. 3.5saat uyuma hakkım var iyi ki akşam biraz uyudum...
öptüm hepinizi görüşürüz... giremeyecegim anlar icin simdiden kusura bakmayın ciddi yogunum...
ps:
Ahtapot olmak istiyorum:roflol: bu kadar işe 2kol yetmiyooooo:roflol::roflol::roflol: