Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Merhaba arkadaslar,

Bireysel birincimizi tebrik ediyorum. Ve ölçülerii veriyorum malesef
Boy : 1,54
Kilo:67,35
Göğüs 87
Bel:88
Karın :103
Kalça:111

Benim ölçülerim çok kötü sizinkilerin yanında ya.

Birde bu beli 88 olanların daha çok hastalık geçirme şansı varmıs ya ben ondan çok korkuyorum.((

space teşekkürler. ölçülerim 3-4 cm daha az olsa çok iyi olacak. belim kalınlaştı doğumdan sonra.inşallah zayıfladıkça incelir. aslında ben evlendiğmde 49 kilo falandım. o halime dönmek istiyorum ama bu çok zor en azından 51-52 olsam yeter diye düşünüyorum. öncelikli hedefim 53. buna ulaşırsam belki takımda kalıp 51 kg. yeni hedefim olur.

fiyuce senin boyuna göre kilon çok değil ki neden zayıflamaya çalışıyorsun anlamadım.

fiyuce senin boyuna göre kilon çok değil ki neden zayıflamaya çalışıyorsun anlamadım.

canım işte aynen dediğin gibi o bel beni mahvediyor... düsün sen dogum yaptım diyorsun, ben daha evlenmedim bile ve en son 14yasında 58 kg idim..sonra 2-3ay once gene o kiloya inmistim tutamadım bile..kendimi bildim bileli bu göbek başıma dert... bir de basen olmayınca iyice sırıtıyor..
mekik cekmekten de bıktım..ve doyma güdüm yok...bikini giyemiyorum göbek yuzunden, belki azıcık basenim olsaydı veya kalçam (ki arkam dümdüz:1no2:) ozman bel bukadar sırıtmazdı...
omuzlar geniş kalça yok, eski yüzücülük sorunu... beli incelteyim gidicem ama nerdeee..eskiden 88cm falandı benim de belim (dikkat karnım değil) kalça ise 95falandı.. karnım kalçamdan genişti.. suan ise karnım kalçam arasında 10cm bile yok... vücut orantısız..

bendiyom cnm benim eski kilomda da belim öyleydi.. bilirim o derdi.. mekik cekeceksin.. ben cektim gitti..simdi diceksin nie artık cekmiyorsun.. işkence gibi geliyor..
bide bacak boyu uzun belim kısa oldugu icin kemikler arası mesafe 3-5cm falan.. bel inceligi durmuyor bende.. kemikler de geniş..sözde kilo verdikçe kemikler de içeri çeker diyorlardı yalanmış gitmiuo işte bel...
ama sen eritebilrsn belli bi santime kadar mekik cidden işe yarıyor..
ve spacem demisti ya sarkık duruyor diye, dogum sonrasını bilemem ama mekik çekerek bel inceltmeye calısırsan hic bi sarkma olmuyor..en azından bende olmadı...

kızlar siteye giremiyodum şansa açoldı...cuma gecesi çok rahatsızlandım..takımımızı tebrik ediyorum...babycim sana da tebrikler canım..çok sevindim senin edına..

kızlar bilmiyorum düzeldi mi site.. dünden beri kaçıncı denemem bilmiyorum. son mesajı da ancak 3-4 denemede yollayabildim. naptınız nettinz bakalım. umarım düzelir site.. nedeniyle ilgil bir açıklama var mı ki? sayfaları açamıyorum bakamadım da..

Şükür kavuşturana :):):)

nabersiniz kızlar... ben hafif iyilestim gibi.. umarım iice gecer...
dun sabah5e kadar sunum hazırladım... 3saat uyudum topu topu kalktım pazara gittim..
kahvaltım arkds vardı, yarım simit yarım pogaca domates salatalık biraz beyaz peynir sabah10da yaptım..
saat 3gibi 2tabak ıspanak yemegi yedim..sevmedigim halde bol yogurtla.. iyilesmek icin vitamin derdindeim...merak etmeyin yagı az koymustum:) yogurt da yarım yaglı..
bi kaçamak halley suan tıka basa tokum hala...
sanırım baskaca da bisi yemem... yersem yazmaya calısırm bugun de tez icin ugrasıcam...
yarın da sabahtan cıkıorm evden, hacettepede olcam eylülü ziyaret, bi de bi arksımın cocugu rahatsızmıs oraya getiriolarmıs onlarla ilgilencem.. ordan 17:30 okula aksam 8 anca eve... yani yarın görünmeyebilrm forumda haber veriim:)

öptüm hepiciinizi koccaman... mujk:1hug:

evet kızlar, ben de iki gündür açılmayınca sinir oldum ve şans eseri gece yarısı buldum... aman...
bu site gitse ben sizi nerede bulcam diye düşündüm. çok alıştım..
evet sbnmcsm cim.. yarın başlıyoruz, merak ediyorum valla... umarım işe yarar.. azıcık bile olsa razıyım.. bol su da içecekmişiz, unutma.. zaten şu su içmeye bi alışabilsem, onu bile diyet için içiyorum, yeşil çay içer gibi.

ayyhh inanamıyorum saat 4 ve ben ilk denemede girdim siteye. acaba şansa mı.. hemen şu mesajı yazıp yollayayım. kaybolmadım :)). sadece giremiyorum. site saldırı alıyormuş. bir ara okuyabildim. umarım bitmiştir ve site düzelmiştir.. tam da ikinciliğimizi kutlayacağımız zaman şansa bakın..

abla senn meslek baya zormuş ya...
Ne alaka diyeceksin, hep sabahlıyordun ya pc basında..Tez cevirim geldi adamlar karman çorman yollamışlar..saat11den beri cebelleşiyorum ve kalan 15sayfayı sadece düzenlemekle geçti zaman az once bitti...
ölüyorum resmen nası dayanıyorsun sen ki hep dik oturan biriyim belim boynum koptu şuan..

geleyim ne yedim içtim
saat5te yemek yemiştim ya, 7gibi uyuya kalmısım dun gece de sunuma sabahlamıstım 3saat uyumustum sadece, 11e dogru uyandım..1tabaga yakın ıspanak yemeği yedim.sonra bi gectim pc basına şu saate kadar sadece yarım bardak fruko ve su içtim...

şimdi yatıcam..8gibi kalkcam, hastaneye gidicem arkdsımın da cocugu rahatsızmıs kemerden geliyorlar onlara yardım edicem, ordan okula geçmeden bizim lösemi hastası ufaklıga ugrucam, incik boncuk aldım beraber kolye bilezik yapıcazgamyoncuiremsu sonra okul, tez hocamı yakalıcam şu tezi göstericem tam1 aydık kadından köşe bucak kaçıyordum anca bitti, ben cevirmedigim halde bukadar sürdü ben cevirsem ne olurdu acaba:jeyyar:
17:30da derse giricem
19:00da cıkıcam
saat 20:00 anca evde olurum...

arada ne yerim ne içerim naparım bilmiyorum...ama grip daha geçmedi ve umarım kendimi toparlamaya kalmadan tekrar halsiz düşmem...bu 2hafta tezim sunumlarım hepsini halletmem lazım.. sonra finale sıkışsın istemiyorum.. ondan telaşlı olucam...

spor mpor hak getire..sadece pazara cıktım bugün ondada yürüdüm taşıdım falan işte..zaten 3-4gündür evdeydim full...

şimdi gidip uyusam iyi olacak.. 3.5saat uyuma hakkım var iyi ki akşam biraz uyudum...

öptüm hepinizi görüşürüz... giremeyecegim anlar icin simdiden kusura bakmayın ciddi yogunum...

ps:
Ahtapot olmak istiyorum:roflol: bu kadar işe 2kol yetmiyooooo:roflol::roflol::roflol:

valla oglumun çişine kalktım bi bakayım beli siteye girebilirim dedim oldu çok şükür şimdide uykum kaçtı 2 gündür giremiyodum
ayy nekadar alışmışım sizlere
2 gündür çok dikkatli yedim ama ne yedigimi unuttum dünü hatırladım bak şimdi sabah peynirli kepek ekmegine tost ikindi diyet büskivi akşam ızgara bişeyler

salihacım ewt bugün başloıyoruz benim su içmede bi problemim yok ama bende lapada şüpheliyim ama yokk busefer olucak olmak zorunda hafta sonuna KADAR 67 YE DÜŞMELİYİM 67.9 BİLE RAZIYIM AYYY SANKİ AZMIŞ GİBİ 900GR bol sebze meyve yicem yanısıra bide sitede lapayla ilgili bi topige gireyim bakayım ne yazıyo ne yazmıyo
öpüldünüz hepiniz:1hug:

yaptım lapamı 2 domates dogradım bol nane ve pulbiber (biraz fazla kaçırmışım-tatlicadiarzu-)yedimcokacimcoook diger yaptıgıma göre dahada begendim galiba busefer yiyebilcema.s

salihacım senden ne haber :uhm:yaptınmı :uhm:yedinmi :uhm:nasıldı:uhm:

yaptım lapamı 2 domates dogradım bol nane ve pulbiber (biraz fazla kaçırmışım-tatlicadiarzu-)yedimcokacimcoook diger yaptıgıma göre dahada begendim galiba busefer yiyebilcema.s aralardada meyve yicem ben

salihacım senden ne haber :uhm:yaptınmı :uhm:yedinmi :uhm:nasıldı:uhm:

herkese ii günler bende anca siteye girebildim acaip şişim 2-3 kilo almış gibiyim ama değildir mutlaka malum haftaya giriyorm ondandır
dün az yedim bugün sabah çökelek ve çeri domates ardından 1 kase yoğurda 1 kaşık reçel koyup yedim sade yoğurt yiyemiyorm
öğlen koşuya gitcem az yemeliyim akşam yayla çorbası ızgara büftek ve pilav yapıcam 1-2 kaşık yerim ve meyve ile günü sonlandırırım :1closedeyes:

sağolun kızlar
ilaçtan sora çok sancım oluyo ama hala bişi olduğu yok
arıycam dr artık ya çok sıkıldım..

selammm;
Cuma sabahından beri ilk kez girebildim.ılk önce tüm arkadaşları kutluyorum bu hafta 2. olmuşuz.kendimi de cezalandırmak istiyorum çünkü geçen hafta ne varsa hiç dikkat edemedim ve hep simit ekmek yedim.Sonuçta da takıma doğru düzgün destek verip kilomu veremedim.Belki bende kilo verebilsem 1. olurduk.
Yazdıklarınızın hepsini okudum.Kaybı olan arkadaşlarıma çooook üzüldüm.Allah hepsinin gönlüne göre sağlıklı topaç gibi bebişler nasip etsin.
Firuzem kendine dikkat et hayatım ben tek başıma 3 sene yurt dışında ,ondan sonrada 4 sene edirnede okudum.Tek başına olmanın nedemek olduğunu çooook iyi bilirim.Allah yardımcın olsun.Yakınlarda olsan yardımcı olmak isterdim.Ankara'da spor için belediyenin açtığı yerler yok mu?ıstanbul'da ıSMEK ücretsiz meslek kursları ve spor salonları var.Belki Ankarada da vardır.
Bir haftada 2 kilo veren arkadaşlarııııım.Ne yalan söyleyeyim.Sizi çoook kıskandım .Darısı bizim başımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…