Bendiyom cum yüzde oranını biliyor musun? Sakın havan filan sönmesin :)). Söyleyeyim mi yüzdeni :). %2,18 şu ana kadar bildirim yapanlar arasında 2.sin takımımızda bilesin.. Yani harika bir başarı yakalamışsın. :lepi: Bence muhteşem bir sonuç. Verdiğin kilodan çok bu konuda kararlılığını tekrar kazanman esas güzel olan. Hazirana inşallah ince, fıstık gibi nişanlı bir kız olacaksın. Çok ama çok iyi bir sonuç aldın bu hafta..Özdenn seni çok kıskandım bu hafta kendimle gurur duyuyordum iyi kilo verdim diye seni görünce havam söndü(
Ya işte şebnem cim ben bundan da girmek istemedim. Bu moral bozukluğu ile sizleri de etkilemekten korktum. Hani bir laf var ya imam .. rursa cemaat ne yapmaz diye.sende olucaksın çokda güzel olucak pes etme ya içimizde en kararlı davranan sendin üstelik. biz ölmüşüz ozamansenağlama
Bana bir arkadaş mail olarak göndermiş.Biz niye kilo vercez diye tepiniyoz kii adamlar herşeyi çözmüş :) =)
ANTEPLİ BİR KEBAPÇININ reklam broşüründen harfi harfine aktarılmıştır. ....
Diyet, perhiz, rejim gibi faaliyetler hedefte Türk delikanlılarının ve genelde de Türk milletinin devamını engellemek için dış mihraklar tarafından gündeme getirilmiş şuurlu bir düzmecedir. Gaye, eskiden bir koyunu, bir oturuşta götüren dev gibi babayiğit atalarımızı ve tarlada doğum yaptıktan sonra bebeğini kundaklayıp, elde orak tarlada çalışmaya devam eden Türk kadınlarını; kalori hesaplayan, hapşırınca yatağa giren, fitness ve aerobik yapan çıtkırıldım tiplere dönüştürmek ve Türkleri Çinliler, Japonlar gibi sıska, zayıf ve sağlıksız bir ırk haline getirmektir.
İcabi halinde 240 kiloluk top mermisini tek başına namluya süren bir babayiğidin, kalori hesaplayan, yoğurtlu kebabi reddeden bir züppe haline getirilmesinden daha büyük bir soykırım olabilir mi?
İç yağının, kuyruk yağlarının, anamızın Vita yağının kolestrol yaptığı palavradır.
Kolestrol, kebapları yedikten sonra
iki şise soda içerek ayarlanabilecek bir gaz durumudur.
Sakın bu oyuna düşmeyin.
Feminizm, kadın hakları, çevre şuuru ve eşitlik adı altında Türk kızlarının akılları çelinerek, yemek yapmayı bilmeyen, bizim istikbalimiz olan yavrularını, abuk subuk yiyeceklerle yetiştirecek, damak zevki gelişmemiş, sunta kılıklı diyet bisküvilerini yiyecek sanan bir hale getirmişlerdir.
Ayrıca kör olası dış mihraklar, bu kızlarımıza kebap, soğan, çiğ köfte vb. Lezzetleri yiyen, bardak bardak şalgam suyu içen yiğitlerimize hanzo-kıro gibi sıfatlar takmayı öğretmişlerdir.
Ayrıca son yıllarda moda gibi gösterilmeye çalışılan Çin mutfağı diye birşey yoktur. Bu sözde mutfak, acaip zerzevat ile acaip mahlukatın, wog adı verilen bir tencerede yarı pişmiş yarı çiğ olarak hazırlanıp insanlara eziyet olsun diye sopalarla yenmesinden ibaret bir hokkabazlıktır. Sakın kanmayın, sakın yemeyin. Helal değildir!
SİZ KEBAP, CİĞER KAVURMA,NOHUTLU DÜRÜM, BEYRAN VE MİS GİBİ FISTIKLI BAKLAVA YEYİN.
Unutmayın su uyur, düşman uyumaz!
Hadi bakalım bunları okuduktan sonra kebap yimede dur.
Fiyuce firari...
niye firari? çünkü 2-3gündür grip başlangıcı vardı dün birden vurdu beni grip... yatak döşek moddayım
haliyle bugün olan vizeme bile gidemedim rapor aldım telafiye artık...
sonracıma hasta olunca evde yemek pismeye baslıyor, daha fena olmayım diye... bol bol tıkınıyorum... üstüne de kabızlık gelince seyreyle komediyi... 5aylık hamiş gibi geziyorum ortalıkta
bana kızın fırcalayın beni yapın bisiler valla kusura bakmayınfena gribim elim ayagım buz gibi ateş var... üstüne halsizlik
bilmiyorum ama yarınki kilomu size tahmini söyleyim... 60idim ya büyük ihtimalle 60.8falan cıkarım:a015::çok üzgünüm:
kaptanım, hoşgeldin. herkes sizi merak etmiş durumda. ben de henüz sizinle ya da diğerleriyle pek tanışıp kaynaşmış durumda değilim, hergün giriyorum ama çekingenliği atamadım. (yüzyüze olsak bu kadar olmazdı,eminim.)
bir de cuma günü kilomuzla ilgili sonuçları foruma mı giriyoruz? bu hafta pek gelişme yok, çünkü hafta içinde katıldım ama haftaya kendime çok güveniyorum. Ben 63 ken 60 bile olacağıma inanmıyordum ama şimdi onun da altına düşeceğime inanıyorum. Bu o kadar zor olmasa gerek..
Teşekkür ederim Space ins. Bu grupta bende bir bireysel basarı kazanmak istiyorum yemiyor değilim yiyorum ama demekki o kadar çok yiyormusum ki vucut savunma mekanizmasından depoladıklarını yakıyor :))
Canım yeşilçay içiyorum, arada biberiye-rezene vs gibi şeyler içiyorum. Evde şimdi şu elma-tarçın yapılan karışım var. Onu da içiyorum :)). Valla kızlar ilaç kullanmak dışında her yöntemi denedim.olsun... sen yinede pes etme...haklısın ama bırakıncada olmuyo hiç bitki çaylarının deniyomusun 5i1yerde,yeşilçay,zencefil...ben şimdizencefil demlicem bunlarıda dene
Ya farkındayım bendiyom ya. Bak şu anda midemden gelen gurultuları oğlum bile duyuyor. Ama kalkıp bişiler yiyesim yok. Ama biliyorsunuz hsonları serbest yapıyorum. Hani canım birşey yemek istiyorsa engellemiyorum da. Bu durum özellikle salı günü 64'ü gördükten sonra oldu. Gerçi geçen hafta içi de aynı durumdaydım da.. Bu kadar değil. Bu aralar vitamin alıyorum. Yemediğim için dirence geçtiğini sanmıyorum. Hani 2-3 haftalık takılma olsa tamam diyeceğim de kaç ay oldu. Bu arada yedim/yemedim, içtim/içmedim.. Böle işte. geçecek inşallah. Baydım valla sizi de :)).Space im sende çok az yiyorsun ama bunun farkındasın dimi belki de vucut o yüzden dirence geçiyor sen bir ara yemeye baslamıstın ve kilo vermistin bn hatırlıyorum belki de sürekli bir seyler yemeyi denemlisin ne dersin. Az kayısı fındık vs. ile öğünler yap kendie sadece su ile ne kadarn olur ki. Kus kadar bile yemiyorsun artık hasta olacaksın ondan korkuyorum ben.
vay be baby, muhteşemsin :).. Kızlar bu hafta birinciliğe mi oynuyoruz nedir :)). Diğer takımlar daha bildirim yapmadı gerçi.. çok erken. Ama sanki içimden bir his bireyselde birşeyler çıkar diyor bana :)). Tek handikap bu hafta hemen her takımda yeni üyeler var. Malum yeni üyeler daha fazla kilo veriyor başlangıçta. Normal bir hafta olsaydı kesin bireysel dereceleri bizim derdim.. Kilo bildirimi yapmayan cimcime, sunbul ve Fiyuce kaldı. Onlar da bildirsin listemizi yayınlayacağım inşallahkızlaar kilomu açıklıyorum 63.9.....
bu hafta bende iyiydim süperim kendimi çok iyi hissediyorum
2.1 verdim .....