gökcen canım kusura bakma ben seni tebrik ettim mi hatırlayamadım...telef durumdayım cok özür
gecen haftaki 2.ligin hayırlı olsun:)
özden hızlı giriş yaptın maşallah umarım böyle devam eder:)
obur canım ben gecen hfta grip belirtisi başladı diyordum 3gün haslama tavuk suyu ictim kesintisiz, okulda sıkma portakallar greyfurtlar... ama gribi arttıran sebep hava güzel diye hırka babetle dısarı cıkıp sonra yagmurda kalmam oldu pazartesi günü
dün de evde patlıcan guvec bulgur plavı corba falan bi ton yedigimden boyle kilo aldım..annemden kalan alıskanlık, hastayken zorlarım kendimi ymek yemek icin. birde yalnız yasayınca bakacak kimse yok, o yuzden hastayken kilo vermek yerine tam tersi kilo alıyorum
ilaç da almıyorum, zaten demir hapı kullanıyorum. bir de babam çalışan memur ben sehir dısında oldugumdan ilaclara pesin para odemem gerekiyor..bu ara elim cok sıkısık ciddi anlamda... ilaca para yok
baby canım valla 3gun once eve girerken ağlayacaktım nerdeyse... sitede 8yıldır oturuyoruz. 4yıldır da ben yalnız kalıyorum. hemen herkes tanıdık.apartmana bi girdim buram buram yemek kokuyor, ya bi allahn kulu yemek mi getirmez dedim
hastalıkta yaptıgım tek sey buldugumu yemek ve uyumak...zaten donuyorum 2gündür... sıcak su torbasını ayagıma koyup uyuyorum... 15mayısta annemler gelicek 4günlük... valla 4gözle bekliyorum gelmelerini...
bu hafta ondan berbatım. kilo vermeyi gectim saglık duzelsin derdine, zaten dun sınavım vardı rapor aldım gecerli olur mu oda belli degil girmedim sınava
gökçen canım ben lapayı zamanında cok yapardım.ama artık bende etkilemiyor cunku tuzu nerdeyse kestim.az kullanıyorum. o yuzden bi etkisi yok, eger odemin varsa, tuzu cok kullanıyorsan baya işe yarıyor...ama benm gibi kestiysen malesef
spacem ablacım valla toparlayamadım cok özür..
bu hafta baya bi yogun geçti, biliyorsunuz eylül duru tekrar hastaneye yattı, losemi hastası ufaklık, 2gun benim elimden yemek yedi:) paso hastanedeydim, sonra mizgini taburcu ettik, arada dersler, bide bitirme tezimin cevirisi geldi babam bi tanıdıgına yaptırmıstı, her aksam pc basındayım ama ceviriyi duzensiz yollamıslar bu yuzden saatlerimi alıyor 25sayfayı duzenlemek hala bitmedi üstelik..
spor salonuna yazılıcam demistim ya 25ytl uyelik vermem sora da her ay 10 vermem gerekiyormus.... bu ay param yok gitmek istiyorum ama oraya hazırlayacak nakit sorunum var
babamdan da isteyemiyorum cunku bu ay sırf 700taksitlere gitti dedi, simdi extra masraf cıkarmaya hakkım yok zaten tek maasla evi gecindiriyor kardesimi beni okutuyor
su toplantılara gun belirleyin ben uyarım, yalnız yasıyorum bir de pc kisisel nasıl olsa, sadece pztrsi aksam 7de bitiyor dersim o yuzden gec gelebiliyorum.bir de arada nadiren dısarıda olursam aksar. ama haber veririm sorun degil..
girdim bildirimi yaptım kactım, kapıcı uyandırdı. siteye uydu takılıyormuş her daireye girip baglantı ypılacak, hastayım diye ev berbattı onu temzledim... kalkar kalkmaz dip köse, sadece bulasık kaldı simdi işçiler evi dagınık bulursa iyice dagıtır diye onlem aldım... sadecee ilacımı ictm ve su... daha bişey yemedim...ama dogru duzgun kahvaltı yapmak istiyorum... ekmek yok evde sanırım, haslanmıs yumurta beyaz peynir salatalık domates falan.. koca bi khvaltı tabagı yapıcam kendime...
ben artık kilo veremiyor muyum anlamadım...kabızlık da var bitki cayı kullanmıyorum artık diye sanırım.. ilerlemiyor kilo... nerde o 58kg oldugum gunler... facebookta bi arkds eklemis resmimi subattaki halim 58falan ozamanlar supermis ya..simdi gobek onde gene...tek göbekten kilo alınca boyle oluyor maleseff
bide bozma moralini, 15aydır burdayım diyorsun bende senden 1ay sonra girdim bak hala burdayım... ve bir de sözde 23yasındayım metabolizma hızlı olacak ama nerdeee...
çok halsizim, yorgunum, bıkkınım, bu demir eksikligi anemisinden mi bilmiyorum hastalıklarım da uzun suruyor resmen çile...bilmiyorum nasıl duzelicem...ama yok yani... 57-58ne görürsem mezun olucam artık bıktım...yine girerim yazarım ozaman daha mutlu olurum gibi geliyor bana...su spor isi olsaydı kesindi kilo vermem ama simdi garanti veremiyorum
haftaya da regl sisligi sonraki hafta regl...anca 3hafta sonra kilo vermis olurum sanırım...
başka yazıcam bisi varmıydı hatırlamıorum arada atladıklarım varsa cok özür cidden kafam bi dünya...ayrıca gecmis olsun dilekleriniz icin de cok tesekkürler... işçiler gelmeden ben bişeyler yiyeyim...