bebekten sonra üstelik...ölçülerin süper. ne var sende ya.. bel hariç manken gibi derler ya, öyle işte. benim kilom, hesaplayıcılarda normal çıkıyor, ama ölçülerim dehşet.. armutum ben. basen :103 bel :75
ve benim çocuğum yok.. olsun da 10 kilo fazlam olsun gerçi ama.. inşallah olur. geçen sene öldüğü için kürtaj oldum ve kanda pıhtılaşma olduğunu öğrendim. yazın çaresine bakıp ben de bebek sahibi olmak istiyorum. :a015:
inşallah saliha kısa sürede bebek sahibi olursun canım...bende ağustos ayında 9 haftalık bebeğimi kaybettim kalp atımı durmuştu...allah kısa sürede sana güzel bir kız versin
bu yıl demekki hemen herkes doğmamış çocuğunu kaybetmiş benimde kasım ayında 8,5 haftalık bebeğim düştü
Allah olmayanlara versin inşallah:Saruboceq:
baby nurse tebrik ederim. darısı başımıza...
kızlr herkes bu hafta çok iyiydi,ben hariç.. hepinizi tebrik ediyorum. inşallah böyle devam ederiz..
iyi uykular...
Ozden cim yemeyecen :)). Canın çok çekerse bak ne yap. Evindeki çay tabağından az büyükçe bir tabağı al. Sonra artık ne yaptıysan onlardan birer çatallık, birer lokmalık doldur tabağını ama sakın ha sakın daha fazlasını değil. Yanına artık çay, kahve neyse. Önce tabağına uzuuun uzuuun bak. Beynini doyur. Sonra tabağındaki bir lokmalık birşeyden al, çayından kocaman bir yudum iç. En sevdiğin şeyi de en sona sakla.. O ödül olsun sana.. Belki ona ulaşana kadar gözün/karnın doyar, aradakileri atlar ve ödülünü alırsın. Ama bak ödülünü yedikten sonra kalanları kesinlikle yemeye devam etmeyeceksin. Nasıl fikir??mutluyum, gururluyum, 1. arkadaşı aynı zamanda tebrik ediyor, haftaya seni geçeceğim diyerek meydan okuyorum! heyt be! nasıl gaz veriyom kendime... allah bizleri sağlıklı, mutlu, güzel, başarılı veee çok zayıf demiyom haa yanlış anlamayın, zayıf yapsın... takımımızı da kutluyorum tabii.. iyi zayıflamışız...
yaa kızlar benim çoooookkk önemli bir problemim var... yarın günüm var hüüüüpastaları yaptım, daha yapacaklarım var.. ve ben yarın tüm gün yesem mi yemesem mi diye boğuşacağım.. dua edin bana allah azdırmasın.. mazallah...
Gokcen cim sen çok iyi gidiyorsun. Bir haftada iki kilo verdin, grubumuzda en erken hedefine ulaşan oldun ve bu hafta kilonu korudun. Esas önemli ve gerçekten zorlayıcı olan kısmı başardın yani. İyi ki bu hafta kilo vermedin bence. Şu anda vücuduna yerleşiyor o kilo.. Ayrıca var ya vücut ölçülerin cidden muhteşem.baby nurse tebrik ederim. darısı başımıza...
kızlr herkes bu hafta çok iyiydi,ben hariç.. hepinizi tebrik ediyorum. inşallah böyle devam ederiz..
iyi uykular...
yaa kızlar benim çoooookkk önemli bir problemim var... yarın günüm var hüüüüpastaları yaptım, daha yapacaklarım var.. ve ben yarın tüm gün yesem mi yemesem mi diye boğuşacağım.. dua edin bana allah azdırmasın.. mazallah...
babycim tebrikler
salihacım pazartesi günü beraber yapalım mı lapa diyetini ben bikere denedim ama yiyememiştim ama busefer baharatlarla felan halledicem
benim bu hafta çooooook sıkı tutmam lazım çünkü 9 10 mays diyarbakır mardin urfa gezisine çıkıyoruz arkadaşlarla nekadar dikkat edebilirim bilmiyorum ama tamda 13 mayıs öncesi oldugundan yemem heralde bide arkadaşlar pek iştahsız onların yanında benimde itahım kapanırdelikafaduldensırnaşık şey:dance: