Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

kızlarr yorgunluğumu anlatamam. öğlen yemeğe arkadaşlarla harputa gittik biraz kaçırdım zannedersem bende kendimi cezalandırdım tabiiki arkadaşlarımda yandılar yürüyerek eve geldik tam 8 km .yediklerim eridimi acaba?

babycim tebrikler
salihacım pazartesi günü beraber yapalım mı lapa diyetini ben bikere denedim ama yiyememiştim ama busefer baharatlarla felan halledicem

benim bu hafta çooooook sıkı tutmam lazım çünkü 9 10 mays diyarbakır mardin urfa gezisine çıkıyoruz arkadaşlarla nekadar dikkat edebilirim bilmiyorum ama tamda 13 mayıs öncesi oldugundan yemem heralde bide arkadaşlar pek iştahsız onların yanında benimde itahım kapanırdelikafaduldensırnaşık şey:dance:

Oyy şebnem benim için de oraları gez dolaş. ama yemeklerinden yememezlik etme tamam mı :). oralara gidip yerinde o yöresel yemekleri yememek olmaz.

ayyy yiyim dimi içli köfteler kaburga dolması patlıcanlı kebapları öööfff valla agzım sulandı ama ayy bide gümüşleri v ar mardinin onlardan alcam kendime

ye tabi sebnem cim. dediğim gibi oralara gidip de yememek olur mu :). o zaman sen geziye gitmeden 13 mayıs hedefine ulaş :). bu 2 hafta iyice bir dikkat et.. ondan sonra gönül rahatlığıyla keyfini çıkar gezinin.

ayyynen öyle yapıcam 8inde cuma günü 67 kioyum diycem sonra 13 mayıs hedefimi öne alıcam 15 mayısta tekrar 68 olucam dermişiiimm aslaaa bi 67ye düşüyim kimse hiçbi ortam bana yemek yediremez

teşekkür ederim. inşallah sende güzel ve formda bi anne olursun..

oralara kadar gidip kaburga dolması yemeden insan nasıl döner yaa. olmaz öyle şey.. yiyecen hemi de afiyetle yiyecen bak kızarım sonra (ne kaptan ama, yemediği için oklava sallıyor :))).
ya size bir hayalimi söyleyeyim mi. En büyük hayallerimden biri nedir biliyor musunuz? Edirne'den girecem oranın yaprak ciğerinden başlayacam sonra tekirdağın köfteleri, kırklarelinin nesi meşhur bilmiyorum öğrenirim, böyle böyle 81 vilayet, kasaba köy gezip her şehrin kendine özgü yemeğini tamamen orijinaline uygun olarak yiye yiye Van'ın sabah kahvaltısı, Ağrı'nın (nesi?) ile doğudan çıkacam.. Düşüncesi bile ohşşş yapıyor resmen beni. Özelikle de iç anadolu ve güneydoğu anadolu civarı, adana, hatay bana çok daha yakın geliyor. ekşili acılı şeylere bayılırım. Ha bir de Ege'nin tüm otlarını tatmak istiyorum. Bilmediğim o kadar çok otu, sebzesi var ki.. Off yaa. Allah bol para, zaman ve sağlık verse de böyle bir gezi yapsam.

mutluyum, gururluyum, 1. arkadaşı aynı zamanda tebrik ediyor, haftaya seni geçeceğim diyerek meydan okuyorum! heyt be! nasıl gaz veriyom kendime... allah bizleri sağlıklı, mutlu, güzel, başarılı veee çok zayıf demiyom haa yanlış anlamayın, zayıf yapsın... takımımızı da kutluyorum tabii.. iyi zayıflamışız...

yaa kızlar benim çoooookkk önemli bir problemim var... yarın günüm var hüüüü pastaları yaptım, daha yapacaklarım var.. ve ben yarın tüm gün yesem mi yemesem mi diye boğuşacağım.. dua edin bana allah azdırmasın.. mazallah...

baby nurse tebrik ederim. darısı başımıza...

kızlr herkes bu hafta çok iyiydi,ben hariç.. hepinizi tebrik ediyorum. inşallah böyle devam ederiz..
iyi uykular...

kızlr herkes bu hafta çok iyiydi,ben hariç.. hepinizi tebrik ediyorum. inşallah böyle devam ederiz..
iyi uykular...

sende geçen hafta çok iyiydin arkadaşım öyle deme

boy 173 kilo 68.8 gögüs 94 bel 77 kalça 107delikafadulden ölçülerm cumadan cumaya ölçücem

Ozden cim yemeyecen :)). Canın çok çekerse bak ne yap. Evindeki çay tabağından az büyükçe bir tabağı al. Sonra artık ne yaptıysan onlardan birer çatallık, birer lokmalık doldur tabağını ama sakın ha sakın daha fazlasını değil. Yanına artık çay, kahve neyse. Önce tabağına uzuuun uzuuun bak. Beynini doyur. Sonra tabağındaki bir lokmalık birşeyden al, çayından kocaman bir yudum iç. En sevdiğin şeyi de en sona sakla.. O ödül olsun sana.. Belki ona ulaşana kadar gözün/karnın doyar, aradakileri atlar ve ödülünü alırsın. Ama bak ödülünü yedikten sonra kalanları kesinlikle yemeye devam etmeyeceksin. Nasıl fikir??

iyi uykular...
Gokcen cim sen çok iyi gidiyorsun. Bir haftada iki kilo verdin, grubumuzda en erken hedefine ulaşan oldun ve bu hafta kilonu korudun. Esas önemli ve gerçekten zorlayıcı olan kısmı başardın yani. İyi ki bu hafta kilo vermedin bence. Şu anda vücuduna yerleşiyor o kilo.. Ayrıca var ya vücut ölçülerin cidden muhteşem.

ayy seni nası iyi anlıyorum bilemezsin bende oturdugum eve yeni taşındım ev görmeye gelenler oldu ayrıca günlerim vardı ve diyetteyken nası boguştum o pastalarla yememk için

ohhhh muhabbetiniz bol olsun kızlar...
evin altındaki kafedeydim...arkdslar cagırdı... bol limonlu ıhlamur yaptılar bana:)
yarın da arkdsm ugrayacakmıs 1-2saatlik sana domates corbası yaparımdedi hihoyyythihoyyyt pek bi mutlu oldum....
bireysel birincimiz ayrıca tebrik ediyorum seni:hooray::hooray: darısı bize..
dogrusu bu hafta en batık bendim..tek kilo alan olarak...farkettim ki göbek önden gidiyor...herkes yazmıs kilo boy ölçü..
bende gecen haftaki ölçülerimi yazıım bari... kilo vermeden bidaha ölçmem çunkusenağlama
bel:74
karın:84
kalça:93
gögüs:94
kilo:60,3
boy: 172
19/04/2009>>pazar günü ölçümümmüş bu

kesinlikle evet. pazartesi tamam:) benim kesinlikle böyle ufak gazlara ihtiyacım var. benim için tat tuz önemli değil. herşekilde yerim...kaydirigubbakcemile takıldım peşine geliyorum, oleyyyyy:)

özdencim kendine hakim ol pastaları pişirirken doymadınmı?
bana misafir geldiği zaman asla kendi yaptığım pastalardan yiyemem sadece misafire ayıp olmasın diye tabağımla uğraşıyorm çünkü yaparken ve pişirirken doyuyorum a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…