- 7 Ocak 2008
- 680
- 12
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok geçmiş olsun canımcım yaa. geçiremedin hastalığı naptın kendine böyle.tek berbat benm sanırım...
uyuyorum atesim var kapı caldı siteye uydu takılcak isci gelcekmis eve hemen evi temzlemem lazım...
berbatım berbatsın berbat...
60.8:1shok:
tamam güzelim. sabit geçiyorum seni de.selam kızlar sabit geçersin beni spacem
fiyuce geçmiş olsun. inşalah biran önce iyileşip eski formuna kavuşursun.
kızlar şu 2 günlük pirinç lapası diyetini uygulayan ve kilo veren var mı? ben de yapmak istiyorum ama faydası yoksa boşuna midemi bozmayayım.fikirlrinizi bekliyorum...
ya ben denedim de o pirinç lapasını sabahları yiyemiyorum yaa.. ben sabah kahvaltıdan başka bir şey yiyemem ki... sabah kahvaltı yapsam da öğlenle akşam lapa yesek olur mu? bir de siz tuzsuz mu yiyorsunuz onu?
haa bir de sevgili bendiyom.. beni mi kıskanıyorsun? inanamıyorum sana.. sen zaten benim ulaşmak istediğim kilodasın zaten.. geri dur hele, asıl ben seni kıskanıyorum!...:)
Kuzum yaa kıyamam ben sana.. Tek başına öğrenci olmak ne demek iyi bilirim . Ben de senin gibi ankara'da evde kalmıştım. Gerçi benim ev arkadaşlarım vardı ama pek öyle arkadaş sayılmazdı. Evi paylaşıyorduk diyeyim. O yüzden de sana kıyamıyorum ya. Aynı şeyleri yaşayınca. Ablam benim olsan burda benim idare eder yemeklerimden getirmez miydim ben sana. Ah be ablam uzaktasın ne diyim. Bunca koşturmacan, kendininkiler yeterken bir de lösemili küçükler için yaptıkların. Ben sana ne diyeyim. İnşallah bu güzel kalbinin değerini bilen biriyle karşılaştırsın Allah'ım. Çok dua alıyorsun eminim bunların karşılığını göreceksin en kısa sürede güzeller güzelim.baby canım valla 3gun once eve girerken ağlayacaktım nerdeyse... sitede 8yıldır oturuyoruz. 4yıldır da ben yalnız kalıyorum. hemen herkes tanıdık.apartmana bi girdim buram buram yemek kokuyor, ya bi allahn kulu yemek mi getirmez dedim
hastalıkta yaptıgım tek sey buldugumu yemek ve uyumak...zaten donuyorum 2gündür... sıcak su torbasını ayagıma koyup uyuyorum... 15mayısta annemler gelicek 4günlük... valla 4gözle bekliyorum gelmelerini...
bu hafta ondan berbatım. kilo vermeyi gectim saglık duzelsin derdine, zaten dun sınavım vardı rapor aldım gecerli olur mu oda belli degil girmedim sınava
spacem ablacım valla toparlayamadım cok özür..
bu hafta baya bi yogun geçti, biliyorsunuz eylül duru tekrar hastaneye yattı, losemi hastası ufaklık, 2gun benim elimden yemek yedi:) paso hastanedeydim, sonra mizgini taburcu ettik, arada dersler, bide bitirme tezimin cevirisi geldi babam bi tanıdıgına yaptırmıstı, her aksam pc basındayım ama ceviriyi duzensiz yollamıslar bu yuzden saatlerimi alıyor 25sayfayı duzenlemek hala bitmedi üstelik..
.