- 7 Ocak 2008
- 680
- 12
canlar sağolasınız. Obur cum liste içinde çok teşekkürler, üşenmeyip yazmışsın. Doğrusu ben şimdiye kadar hiç beceremedim belirli bir listeyi uygulamayı ama bu sefer denemek istiyorum. Hsonu gereken malzemeleri alırım artık. Ptesi uygularım. ınşallah ama inşallah işe yarar. Bu hafta azıcık minicik kilo vermiş durumdayım ama hala sırat köprüsü durumu devam ediyor. Yine de 63 görmedim ya sabah sabah o bile benim için mucize (.
Obur cum yani o saatler tabi ki bu saatler teklif. Esasında cuma tüm gün buralarda olsanız ne güzel olur. Kilo bildirimi sırasında ben çoook sıkılıyorum :). Ne güzel sohbet ederdik. Gerçi ben senin kadar erken de kalkamıyorum.
O zaman şöyle desek cuma günü kilo bildirimi yapıp kaçmak yok. Müsait olan herkes cuma günleri burada toplansın. gidip gelip yazacak herkes..
Obur cum yani o saatler tabi ki bu saatler teklif. Esasında cuma tüm gün buralarda olsanız ne güzel olur. Kilo bildirimi sırasında ben çoook sıkılıyorum :). Ne güzel sohbet ederdik. Gerçi ben senin kadar erken de kalkamıyorum.
O zaman şöyle desek cuma günü kilo bildirimi yapıp kaçmak yok. Müsait olan herkes cuma günleri burada toplansın. gidip gelip yazacak herkes..