Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

BU DUYURUYLA HERKESİN İLGİLENMESİNİ İSTİYORUM....!!

Beyzanur un resimleri internet üzerinden de satışa sunuluyormuş
BeyzaNur | Nulled by [x-MoBiLe] TEAM
sitesine girerek resimlerden hangisini almak istiyorsanız resmin altında yazan resim kodunu
Sorumlu kişi İbrahim Kandemir'e göndererek siz de resim satınalabilirsiniz. bu sayede de löseve bağışta bulunabilirsiniz.
bana gelen msj aynen şöyle
firuze merhaba:.
grup adminLiğine attığın mesaj az önce bana da uLaştı :.
sende haber aLmışsın, sitemiz açıLdı ve resimLer yeni yükLendi :.
artık resimLeri bağışLarLa sahipLerine uLaştırmak kaLdı geriye:.

resimLern aLt Limiti 50 TL,
üstünde sınır yok :.

16/17 mayıstaki sergide resim sahipLerinin isimLeriyLe birLikte resimLEr sergiLenecek :.

eğer çevrenizde resimLerden edinmek isteyenLer oLursa, haberLeşeLim:.
ibrahim kandemir irtibat
telefon:0533 375 33 74
Mail: ibrahim@ibrahimkandemir.com

segi hakkında bilgi..

Tarih: 16 Mayıs 2009 Cumartesi
Zaman: 10:00 - 18:00
Yer: M1 ALışveriş Merkezi / REAL
Şehir/Kasaba: Adana, Turkey

Lütfen rica ediyorum maddi durumu iyi olan herkes bi resim alsın...sadece adanaya giderek değil bu şekilde de alabilirsiniz...
öğrenci olmasam, cebimde az para daha olsa ben de alıcam ama malesef:KK43:
Güven açısından, beyzanur un babası muhsin abiyi arayarak da teyit edebilirsiniz, kendisiyle az once görüştüm
tlfn:0535 510 12 78

spacecim sadece şu satırda hata var oda sanırm fazladan tuşa basılmış onu düzeltirsen liste herşeyi ile tamam olucak

Bendiyom (68,8/ 67,3 /1,5 /2,018% )

2,18 olacak

kızlar ben bildirimi yaptım. şimdilik 2. durumdayız. artık bana biraz mola. akşama kısmetse gelirim yine.. bu arada bireysel derece de bekliyorum. bu hafta tüm arkadaşlar muhteşem bir sonuç aldı. Hepinize kocaman bir maşallah.. inşallah böyle devam edeceğiz. unutmayın 13 mayısa çok az kaldı.. son haftamız :)

merhaba arkadaşlar.. diyet yaparken bazen dengesiz de beslenebiliyoruz herhalde.fiyuce geçmiş olsun..
ben üniyi ailemin yanında okudum, bu tür sıkıntılarım olmadı ama en azından yakın komşuların öğrencilere yardımcı olması, en azından karşılaşınca bi sıkıntın var mı yok mu sorması lazım.. diye düşünüyorum. Gerçi şuanda küçük bir ilçedeyim ve komşuluk ilişkilerimiz bile çok sınırlı.. Komşularımızdan hiç kimse evimize gelip hoşgeldin bile demedi.

Her neyse, kendine dikkat et diyeceğim am umarım iyisindir şimdi.

meyveyi ihmal etmemek lazım. geçen yaz 2 ayda 69dan 61.5 a kadar düştüm, ama ayağa bile kalkacak halim olmuyordu. sabahları kalkamıyordum,öğlen saat 12 oluyordu,ama sadece mecbur olduğum için kalkıyordum ve kahvaltı hazırlamak ve yemek zoruma gidiyordu.ve saçlarım da dökülmeye başlamıştı.
(eşim askerdeydi,tek başımaydım) Saçlarımın dökülmesi uzunca bir süre durmadı, araştırdım, diyet yaparken dengesiz beslenmek sebep olabilirmiş. ama bir sene içinde baya tecrübe edindim, daha önce hiç diyet yapmamıştım.
herşeyden az az, bol su tüketerek, günlük çeşitli meyveler ve bitki çayları da tüketerek devam ediyorum.
Bugün minik kepekli ekmekler yaptım fırında. sabahları bi tane yerim belki diye. balık burcuyum, hamur işi yapmaktan uzak durayım diyorum ama çekiyor işte :) ırademe hakim olacağım kesinlikle.
Dün sabah tartıldığımda 62.5i gördüm, 5 gün içinde yarım kilo, fena değil dedim. Bu şekilde dün bilgi verdim. Bu sabah 62.0 ı görünce nasıl mutlu oldum, anlatamam..
Bir de arkadaşlar, bu basenler için ne yapıyorsunuz? armut vücut olmak istemiyorum daha fazla.. hiç küçülmüyo bu.. :KK43:
bel :75 basen :103... ayyyyyyyyyy... üstte bişey yok, altta gani gani maşallah...

ay ne güzel herkes kilo vermiş umarım 1.takım oluruz ve bireysel birinci de bizden çıkar
firuzem geçmiş olsun bol bl meyve ye kivi özellikle
ya kızlar arada ölçülerimizede bakalım daralmışmıyız nolmuşuz benim belim mesala 83 dü 77 olmuş

bende sabah peynir domates kepekliekmek 2tane zeytin yedim 1 fincan zencefil çayı içtim arada 2 parça çilokata
öglen ogluma gözleme yaptırdım bende 3 ısırık yedim 1 paket yulaflı bisküvi yedim şimdide 3 tane kivi 1 kase kfeks ama yogurtsuz çerez niyetine

firuzecim yalnızlığın ne demek olduğunu çok iyi bilirim ben yıllardır yalnızım 3 yıl mardinde yalnız yaşadım şimdide burada 5 senedir yalnızım kim olursa olsun insanın annesi babası gibi olmuyor en çokta insana hastayken koyuyor sana tavsiyem asla gurbete evlenme bitir okulunu git ailenin yanına ....ben evlendim mutluyum ama kimsesizlik çok zor....

1 haftada 2 kilo nasıl olur yaa... ne güzel... tebrikler.

sağol arkadaşım aslında ben geçen hafta 64.5 tim mens olunca birden şiştim kof şişlikti yani ...mens bitince birazda dikkat edince kof şişlikle birlikte birazda kilomdan gitti herhalde...darısı sana olsun

inşallah.. bu hafta içi pirinç lapası da deneyeceğim. en azından cuma günü bu şekilde giderse 1 kilo daha gider. az olsun da güç olmasın.kalıcı olsun, benim olsun..:)) verip da almam ve kimse de almaz inşallah..

ben de sizden heveslenip ölçüm yaptım. 92-70-93 ölçülerim.anne olmadan önce belim 61 cm di.doğum insanın şeklini bozuyor resmen. herneyse ben de çok tuz kulananlardanım. oyüzden lapa işe yarayabilir. ancak kahvaltı sorun. kahvaltıda lapanın yanında domates salatalık falan yerim artık. 2 gün değil mi idare etcez. neyse herkese sağlıklı ve zayıf günler diliyorum...

ben de sizden heveslenip ölçüm yaptım. 92-70-93 ölçülerim.anne olmadan önce belim 61 cm di.doğum insanın şeklini bozuyor resmen. herneyse ben de çok tuz kulananlardanım. oyüzden lapa işe yarayabilir. ancak kahvaltı sorun. kahvaltıda lapanın yanında domates salatalık falan yerim artık. 2 gün değil mi idare etcez. neyse herkese sağlıklı ve zayıf günler diliyorum...

bebekten sonra üstelik...ölçülerin süper. ne var sende ya.. bel hariç manken gibi derler ya, öyle işte. benim kilom, hesaplayıcılarda normal çıkıyor, ama ölçülerim dehşet.. armutum ben. basen :103 bel :75
ve benim çocuğum yok.. olsun da 10 kilo fazlam olsun gerçi ama.. inşallah olur. geçen sene öldüğü için kürtaj oldum ve kanda pıhtılaşma olduğunu öğrendim. yazın çaresine bakıp ben de bebek sahibi olmak istiyorum. :a015:

bebekten sonra üstelik...ölçülerin süper. ne var sende ya.. bel hariç manken gibi derler ya, öyle işte. benim kilom, hesaplayıcılarda normal çıkıyor, ama ölçülerim dehşet.. armutum ben. basen :103 bel :75
ve benim çocuğum yok.. olsun da 10 kilo fazlam olsun gerçi ama.. inşallah olur. geçen sene öldüğü için kürtaj oldum ve kanda pıhtılaşma olduğunu öğrendim. yazın çaresine bakıp ben de bebek sahibi olmak istiyorum. :a015:

inşallah saliha kısa sürede bebek sahibi olursun canım...bende ağustos ayında 9 haftalık bebeğimi kaybettim kalp atımı durmuştu...allah kısa sürede sana güzel bir kız versin

inşallah saliha kısa sürede bebek sahibi olursun canım...bende ağustos ayında 9 haftalık bebeğimi kaybettim kalp atımı durmuştu...allah kısa sürede sana güzel bir kız versin

ya canım, nasıl güzel söyledin... ahhh ahhhh.. ben de eşimin vefat eden annesinin adını vermek istediğim bi kız çocuğunu o kadar çok istiyorum ki..

ay ay ay bir bebek isteyen bekleyen daha katılmış aramıza :)). Böylece 4 kişinin kilo vermek için harika bir motivasyonu var demek ki. Liste daha yayınlanmadı kızlar. Ama sanırım Baby, bireyselde 3., takım olarak da 2. olacağız..

evet kızlar sonuçlar açıklanmış :)). Takım olarak ikinciyiz :hooray:VEEEEEEEE BABY BıRıNCııı alkisalkisalkis:dance::nazar:
TEBRıKLER KIZLAR HARıKASINIZZZZZZZZZZZ...
ozden de kıl payıyla dereceyi kaçırmış :KK43:. çok çok az bir fark var.
hepinizi ama hepinizi çok çok kutluyorum.
Baby'cim bu hafta birinci olduğun için kısa bir yazıyla nasıl bu sonucu elde ettiğini Cuma yarışması paylaşım alanına bekliyoruz :)). Nasıl bir duygu böyle yazı yazmak onu da takımımızda anlat olur mu? Bize şevk olsun.

Arkadaşlar takımlar sırlamasındaki başarınızdan dolayı tebrik ederim.Ayrıca bireyseldeki başarısından dolayı babynurse tebrik ederim a.s.

bu yıl demekki hemen herkes doğmamış çocuğunu kaybetmiş benimde kasım ayında 8,5 haftalık bebeğim düştü
Allah olmayanlara versin inşallah:Saruboceq:

X