Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

evet bencede akşam olsun..

günaydın kızlar.yine hastalandım.üşütmüşüm,bişey yiyemedim sabhtan beri çıkarıyorum afedersiniz.. az önce 1 dilim yoğurtlu ekmek yedim de içimi bastırdı.
az önce tartıldım 54 kg. çıktım ama sanırım su kaybıdır. neyse sonra görüşürüz bye

ben de bugün tartıldım.. aslında tartılmamak ve 1 haftanın dolmasını beklemek istiyordum ama dayanamadım.. 1 kilo vermişim.. aslında daha fazla vermem gerekiyordu ama ben 1 2 kaçamak yaptım.. ama bugün daha ciddi bir şeklide başladım.. sabah kepek ekmeğiyle haşlanmış yumurta yedim, öğlen yoğurtla kepek ekmeği yedim.. akşama da haşlanmış patates ymeyi düşünüyorum.. kepek ekmeği ile. cumaya kadar 1 kilo daha veririm kesin.. yani bu hafta 2 kilo vermiş olurum:)

canlarım sözüm kimseye deil bende bazen çok az paylaşmda bulunuyorum ama bi diger takımlara girinbakın inanınki takım birbirini motive ediyo :1hug:

buarada ben bugün acayip yürümüşüm 12 km belki daha fazla ewden bi çıktım saat 11 buçuktu 2 de eve geldim evden ta çarşının biucuna ordanda eve ama dönüş ok zor oldu kaydirigubbakcemilehemenhazırlanıp gezmeye gittim ve yemedim :lepi:
yani 5 çeşi pasta vardı ben 1 tanesini yedim cokacimcoookbörek fırında çin böregi diye bişey:sm_confused:
şimdide 1 parça maviyeşil lıght çikolata:icecream: akşam ne yicem bilmiyorum

inşallah cuma günü 68,...küsür diycem :lepi:kaydirigubbakcemile5

kızlar karnabaharı haşladım buharda sarmısaklı yogurtu döktüm üstüne afiyetle yedim snra1 tane de ızgara köfte cokacimcoook

2tanede etiform büskivi bide 1 kase kfleks ama çerez niyetine yogurtsuz

haberlerde seylan diyeti diye bişey dediler ama tam anlamadım şimdi arştırıcam sizede söylerim

sağol canım önerine uyarım süper olur motivasyon şart.....

yok canım ya o kadar çok yememişsin abartma hem arada bir kaçamaklar olmalı bugünü kaçamak farzet...

ben bu sabah 1 dilim kepekli ekmek 2 dilim kaşar peyniri yedim
öğlen çok az tahinli ekmek yedim
akşam fırında balık salata 2 kkaşık humus
veee maalesef pasta yapmıştım yemekli misafirim vardı 1 dilim pasta....
sonra erik ve çilek yedim
bugünde benim kaçamağım olsun

günaydınn kızlar
sabah yani şuan pcnin karşısında yiyorum 4 5tane çeridomates 4 5 dilim eynir ve 1 dilimkepekliekmek
akşam için birazdan kabak yemegi yapıcam
öglende gezmeye gidicem çok az yicem bide yürüyüşe çıkıcam inşallah

space nerelerde bileniniz varmı firuzenin bugün sınavı var biliiyorum onda giremmemiştir merak etim space ı

herkese günaydın bugün acaip şişim.dün annemlere gittimönce büyük bir dilim çikolata sonralahmacun koca bir tabak lahana sarması ardından çay ve çerez eve geldikten sonra 2 dilim baklava yiyip yattım sabaha kadar kabuslarla boguştum.şu anda vicdan azabından kıvranıyorm.senağlama
ama neyapiim insan annesine gidince şımarıyo bende dün çok şımarmıştım delikafadulden

bugün cezalıyım kahvaltıda sadece kepekli galeta,belki bir dilim sucuk
öğlen elma ve yoğurt
1 saat kadar yürüyüş
akşam karar veremedim sizden yardım bekliyorm

Space i bende bilmiyorm ama gelir o çok yoğun çalısıyordur yine (

Kızlar ben yemeği kesmeye çalısyıorum ama yine dün bir sürü şey yedim malesef

öğleye kadar iyi gittim öğlen de 2 köfte braz patetes kızartması yedim ketçap mayonez ile ama az yedim birde salata

4-5 gibi az pasta bir kaç çatal kadar birde ve malesef bir porsiyon tavukgöğsü yedim. ( Biliyorum suçluyum ama sütlü tatlı :))
>Birde gün içersinde sahlep içtim.

Aksam, evde de patetes kızartması vardı 4 parça yedim.
1 elma ve 1,5 avuç kadar fındık.

Ama bu kadar yememe rağmen sabah kaç kilo geldim biliyormusunuz :))))))
67,350 çok mutluyum ya :))

bugün daha dikkatli olucam bakalım yarın kaç çıkacam :))))

günaydın baby nurse nasılsın?

günaydın canım iyiyim
sen anlattıkça imrendim valla annelerin şımartması ne güzel oluyor değil mi?benim annem
uzaakta olduğu için ben şımartan yok ne güzel valla şanslısın fiyuce ve spece ın yaptığı pirinç lapasını tavsiye ederim güzel ödem atıyormuş dünün acısını çıkartırsın arkadaşım yada çorba yap akşama sadece çorba içersin

sağol baby nurse çorba ii olur mutlaka yapcam.Önerin için teşekkür ederim seni öpüyorm

merhabalar.. ben bugün yine tartıldım ve yine 1 kilom gitmiş.. çok mutlu oldum tabii... ama öğlen misafir gelince biraz kaçırdım.. normalde sadece 1 adet börek yemeyi planlamıştım ama yanında 1 kase patates salatası ile 1 çatal da etimek tatlısı yedim.. daha öne bu kadar acıkmıyordum ama bugün niyeyse çok acıktım.. yani hala açım.. halbuki yedim de epey, niye böyle acaba? anneme börekleri götür dedim o kadar götürmedi.. işallah kendime hakim olurum...

Bana bir arkadaş mail olarak göndermiş.Biz niye kilo vercez diye tepiniyoz kii adamlar herşeyi çözmüş :) =)

ANTEPLİ BİR KEBAPÇININ reklam broşüründen harfi harfine aktarılmıştır. ....

Diyet, perhiz, rejim gibi faaliyetler hedefte Türk delikanlılarının ve genelde de Türk milletinin devamını engellemek için dış mihraklar tarafından gündeme getirilmiş şuurlu bir düzmecedir. Gaye, eskiden bir koyunu, bir oturuşta götüren dev gibi babayiğit atalarımızı ve tarlada doğum yaptıktan sonra bebeğini kundaklayıp, elde orak tarlada çalışmaya devam eden Türk kadınlarını; kalori hesaplayan, hapşırınca yatağa giren, fitness ve aerobik yapan çıtkırıldım tiplere dönüştürmek ve Türkleri Çinliler, Japonlar gibi sıska, zayıf ve sağlıksız bir ırk haline getirmektir.

İcabi halinde 240 kiloluk top mermisini tek başına namluya süren bir babayiğidin, kalori hesaplayan, yoğurtlu kebabi reddeden bir züppe haline getirilmesinden daha büyük bir soykırım olabilir mi?

İç yağının, kuyruk yağlarının, anamızın Vita yağının kolestrol yaptığı palavradır.

Kolestrol, kebapları yedikten sonra

iki şise soda içerek ayarlanabilecek bir gaz durumudur.

Sakın bu oyuna düşmeyin.

Feminizm, kadın hakları, çevre şuuru ve eşitlik adı altında Türk kızlarının akılları çelinerek, yemek yapmayı bilmeyen, bizim istikbalimiz olan yavrularını, abuk subuk yiyeceklerle yetiştirecek, damak zevki gelişmemiş, sunta kılıklı diyet bisküvilerini yiyecek sanan bir hale getirmişlerdir.

Ayrıca kör olası dış mihraklar, bu kızlarımıza kebap, soğan, çiğ köfte vb. Lezzetleri yiyen, bardak bardak şalgam suyu içen yiğitlerimize hanzo-kıro gibi sıfatlar takmayı öğretmişlerdir.

Ayrıca son yıllarda moda gibi gösterilmeye çalışılan Çin mutfağı diye birşey yoktur. Bu sözde mutfak, acaip zerzevat ile acaip mahlukatın, wog adı verilen bir tencerede yarı pişmiş yarı çiğ olarak hazırlanıp insanlara eziyet olsun diye sopalarla yenmesinden ibaret bir hokkabazlıktır. Sakın kanmayın, sakın yemeyin. Helal değildir!

SİZ KEBAP, CİĞER KAVURMA,NOHUTLU DÜRÜM, BEYRAN VE MİS GİBİ FISTIKLI BAKLAVA YEYİN.

Unutmayın su uyur, düşman uyumaz!
Hadi bakalım bunları okuduktan sonra kebap yimede dur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…