Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Fiyuce firari...
niye firari? çünkü 2-3gündür grip başlangıcı vardı dün birden vurdu beni grip... yatak döşek moddayım:KK43:
haliyle bugün olan vizeme bile gidemedim rapor aldım telafiye artık...
sonracıma hasta olunca evde yemek pismeye baslıyor, daha fena olmayım diye... bol bol tıkınıyorum... üstüne de kabızlık gelince seyreyle komediyi... 5aylık hamiş gibi geziyorum ortalıkta:KK43:
bana kızın fırcalayın beni yapın bisiler valla kusura bakmayın:KK43: fena gribim elim ayagım buz gibi ateş var... üstüne halsizlik:KK43:
bilmiyorum ama yarınki kilomu size tahmini söyleyim... 60idim ya büyük ihtimalle 60.8falan cıkarım:a015::çok üzgünüm:

kaptanım, hoşgeldin. herkes sizi merak etmiş durumda. ben de henüz sizinle ya da diğerleriyle pek tanışıp kaynaşmış durumda değilim, hergün giriyorum ama çekingenliği atamadım. (yüzyüze olsak bu kadar olmazdı,eminim.)
bir de cuma günü kilomuzla ilgili sonuçları foruma mı giriyoruz? bu hafta pek gelişme yok, çünkü hafta içinde katıldım ama haftaya kendime çok güveniyorum. Ben 63 ken 60 bile olacağıma inanmıyordum ama şimdi onun da altına düşeceğime inanıyorum. Bu o kadar zor olmasa gerek..

geldim kızlar. bir okuyayyım mesajlarınızı. yokluğumu filan anlatacağım. iyiyim şükür. sağlık problemi değil. kafasal dağılma.. bu gece toparlar, anlatırım..
Sadece bir not Saliha ve Ozdenn. yarın bildirimleriniz var lütfen çok geçe kalmadan kilo bildiriminde bulunmayı unutmayın olur mu? yarın giremeyecekseniz bu akşamdan bildirim yapabilirsiniz. Başlangıç kilolarınızı da bir daha hatırlatırsanız çok sevinirim.
dağıldım ben birazcık kusura bakmayın

selam kızlar. ben dün 54 çıkmıştım ama hastalıktan dı sanırım sabah yine 55 çıktım. yarın bildirim yapamıcam şimdiden yapayım dedim. kilom 55 kg. bu hafta ktkım olmadı sizlere kusura bakmayın. inşallah haftaya...

senağlamasenağlamabugün kaçırdım galiba
sabahı yazıştım zaten öglen 1kase kısır 1 tane pohaça
akşam 7de senağlama1 tane kuru baklava (şerbetliye göre kalorisi daha düşükmüş)
2tane hurma
saat 8 desenağlama yarım dilim taş ekmegi ekmek dedigime bakmayın katkat omlet düşünün arası cevizli ve şerbetli bizim buranın tatlısı
2 parça lıght çkolata

aaamaaaaaaa öglen 2 saat yürüyüş yaptım kaydirigubbakcemile2
acaba akşam aldıgım kalorilerin bazılarını yakmışmıyımdır:uhm::uhm::uhm:

sabah kahvaltı yapmadım,öğlen 1 domates,biraz peynir ve köy ekmeği yedim. 1 bardak ayran içtim. okuldan gelince 1 dilim ekmek yedim. akşamda ızgara tavuk,2 kaşık bulgur pilavı ve yarım kase çorba,salata yedim. birdeee çikolata yedim minik bişey. bu olmadı ama napiiim dayanamadım. yarın daha dikkatli yiyip telafi edicem.

12.TAKIM **102. ETAP **
spacegirl (
62,9 / 0 /0 /0% )
baby_nurse (66/ 0 /0 /0% )
sbnmcsm (
69,3/ 0 /0 /0% )
cimcime81 (98,5/ 0 /0 /0% )
_demet_ (71/ 0 /0 /0% )
obur (
72/0 /0 /0% )
sunbul (63,5/ 0 /0 /0% )
Bendiyom (68,8/ 0 /0 /0% )
Gkcn ( 55/ 55 /0 /0% )
Fiyuce (60/ 0 /0 /0% )
Saliha (63 / 0 / 0 /0%)
Ozzdenn
(90 / 0 / 0 / 0%)
12.TAKIM TOPLAM KıLO (0 /0/0 / 0%)

Son düzenleme:
Güzeller, neden kayboldum. Çünkü moralim tahmin edemeyeceğiniz kadar bozulmuştu. Çünkü çok bunalmıştım, çünkü pes etmek üzereydim. Son ptesi yazmıştım. Salı bir tartıldım 64 küsur..Herşeye isyan ettim. gerçekten tahmin edemeyeceğiniz kadar çöktüm, küstüm, kızdım. Buraya yazacak ne halim ne de isteğim vardı. 15 aydır buradayım. Hiç ara vermedim, izin almadım. Galiba tahminimden daha fazla dolmuşum. Buraya yazacak birşeyim yoktu. Daha önce yazdıklarımdan farklı birşey yazamayacak üstüne üstlük bir de şevkinizi kıracaktım. Şu andaki ruh halimi nasıl anlatacağımı doğrusu bilmiyorum. Hani "lanet olsun herşeye" diyip çekip gidesiniz gelir ya. o durum :KK43:.. Ne bileyim işte, tam da anlatamıyorum.
Neyse sonuç olarak bu ruh durumunda iken kendimi biraz çektim dışarı. Dün akşam okuduğum birşey de doğrusu biraz moral oldu bana. Bu ayki burcumda yılbaşından beri geri giden satürn mayıs 16'dan itibaren düzeliyormuş ve ayın 5inden itibaren fitnes programı vs uyguluyorsam olumlu bir gelişme olacakmış :)). Daha önce çok doğru çıktığı için inanasım geldi. Tünelin ucundaki ışığı en nihayet görebilecem galiba. Bu sabah da 63 çıktım yine. Ne lanet bi rakam oldu ya bu kilo..
Bugün lapa yaptım. bol da su içtim. Zaten bu ara suyla besleniyorum resmen. Karnım aç hatta inanılmaz biçimde gurulduyor gidiyorum dolabın önüne birşey yiyeyim diye, açıp kapağı bakıyorum bakıyorum geri kapatıyorum. canım hiçbir şey çekmiyor. Genelde çorba, yoğurt vs ile günü kapıyorum. Tüm hafta tek fazlalık yediğim bir tane açma oldu. Gün içinde aldığım kalori herhalde 1000'i anca buluyordur. Ama işte tartı oynamıyor :KK43:. Yarını merakla bekliyorum. Umarım yarın wc'ye de çıkabilirim. O da 2-3 gündür biraz sorunlu. Neyse sabah ola hayrola..

Kızlar çok güzel bir fikir atmışsınız ortaya bir gün belirleyip toplanalım diye. Ee gerisi nerde? Benim gelmemi niye beklediniz ki güzeller. Bu takım sizin. Tamam ben kaptan olarak görünüyorum ama bu benim karar alıcı olduğum anlamına gelmiyor. Yarışma kuralları içinde bazı yapılması gereken teknik işler var (cuma günü bildirim yapma, sırası gelince genel liste yayınlama, üye alma/çıkarma vs) yani ben bunları üstlendim sadece. Yoksa ben de takımdaki kilo vermeye çalılşan bir üyeyim sadece :).
Hadi o zaman kararı verelim hep birlikte. Benim aklıma bir iki olasılık geliyor. Birincisi sadece gündüz girebilen arkadaşlarımız var, o yüzden örneğin cuma günleri öğleden sonra bir toplantı günümüz olabilir. Diğeri ise sadece akşam girebilen arkadaşlarımız var onlar için de çarşamba akşamı saat 8-9'dan sonra olabilir. Çarşamba olursa ertesi gün ipin ucunu kaçırmamak için bir önlem olabilir diye düşündüm :)). Birbirimize sık sık hatırlatırız artık. Başka önerisi olan? saat teklifleri?. Belirleyeceğimiz tek bir gün/saat hepimize uymayacaktır o yüzden iki ayrı saat belirleyip o günler uyanlar hep beraber toplansın. Ne dersiniz?
Bakın yarın hepimiz kilo bildirimi için gireceğiz.. Bu konuyu yarın sonlandıralım, önümüzdeki hafta da uygulamaya geçeriz.

Yeni gelen Saliha ve Ozden, hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Biliyorum geldiniz ama kaptan kayıp :KK43:. Sizin için pek de motive edici bir başlangıç olmadı maalesef. Ama bundan sonra inşallah değişecek. Daha önce bahsetmiştim sanırım, cuma günleri bildirimimiz var. Cuma sabahı birşey yemeden wc'ye gitip tartılıyor ve takım başlığımıza kilomuzu olabildiğince erkenden bildiriyoruz. Cuma giremeyeceğinizi düşünüyorsanız lütfen perşembeden bildirin olur mu? Onun dışında bakalım neler var. Evet, aşağıda alıntıladığım takım kurallarımız var. Sonra bol bol paylaşmaca var. Sadece yediğimiz içtiğimiz değil, ipin ucunu kaçıracağınızı düşündüğünüzde, moraliniz bozulduğunda, vs. gelin yazın. Sorularınızı sorun. Ah bir de lütfen geriye dönük mesajları zamanınız olduğunda lütfen okumaya çalışın. Özellikle belirtmek gerekirse 10 nisan civarından itibaren olan mesajlarımızı okuyabilirsiniz. O dönemlerde takımımız ciddi bir değişim gösterip bazı kararlar, uygulamalar belirledi. Ayrıca çok güzel motivasyon/bilgilendirme mesajlarımız da var. İşte böyle... :))

Şimdi sıra takımla ilgili bazı uygulamalara geldi. Benim aklımdakileri yazayım. Bu hafta içinde tartışalım ve karara bağlayalım. Bu maddeler sadece şimdiki üyelerimiz için değil, yeni üyelerimiz için de geçerli olacak. Ona göre düşünüp taşınalım, olası sorunları görmeye çalışalım. Ondan sonra tüm kurallarımızı içeren bir mesaj oluşturur ve onu artık takımın ilk sayfasına sabitleriz.
1.Takıma mazeretsiz/bildirmeden 2 hafta mesaj yazmayan diskalifiye edilir.
2.Mazeretsiz/bildirmeden 3 cuma kilo bildiriminde bulunmayan diskalifiye edilir.
3.Daha önceden 2 cuma boyunca bildirim yapamayacağını düşünenler izin alır. Sadece bir haftalık bildirim kaçırılacaksa izin almaya gerek yoktur.
4.Günlük olarak olabildiğince yediklerimizi /aktivitelerimizi yazmaya çalışalım.

Kızlar çok güzel bir fikir atmışsınız ortaya bir gün belirleyip toplanalım diye. Ee gerisi nerde? Benim gelmemi niye beklediniz ki güzeller. Bu takım sizin. Tamam ben kaptan olarak görünüyorum ama bu benim karar alıcı olduğum anlamına gelmiyor. Yarışma kuralları içinde bazı yapılması gereken teknik işler var (cuma günü bildirim yapma, sırası gelince genel liste yayınlama, üye alma/çıkarma vs) yani ben bunları üstlendim sadece. Yoksa ben de takımdaki kilo vermeye çalılşan bir üyeyim sadece :).
Hadi o zaman kararı verelim hep birlikte. Benim aklıma bir iki olasılık geliyor. Birincisi sadece gündüz girebilen arkadaşlarımız var, o yüzden örneğin cuma günleri öğleden sonra bir toplantı günümüz olabilir. Diğeri ise sadece akşam girebilen arkadaşlarımız var onlar için de çarşamba akşamı saat 8-9'dan sonra olabilir. Çarşamba olursa ertesi gün ipin ucunu kaçırmamak için bir önlem olabilir diye düşündüm :)). Birbirimize sık sık hatırlatırız artık. Başka önerisi olan? saat teklifleri?. Belirleyeceğimiz tek bir gün/saat hepimize uymayacaktır o yüzden iki ayrı saat belirleyip o günler uyanlar hep beraber toplansın. Ne dersiniz?
Bakın yarın hepimiz kilo bildirimi için gireceğiz.. Bu konuyu yarın sonlandıralım, önümüzdeki hafta da uygulamaya geçeriz.
canım benim bana ikisi de uyar..iki toplantıyada katılabilirim ben...bence zaman sorunu olan arkadaşlar karar versinler

hoşbulduk spacegirl.. sabah kalktım, üşümeme rağmen iyice soyundum:), tuvaletime gittim ve tartıma çıktım... vee açıklıyorum.. işte sonuç... 89,2 geçen cuma 92 kiloydum.. yani 2,8 kg. vermişim...mutluyum, gururluyum.. darısı gelecek cumaya...

Güzeller, neden kayboldum. Çünkü moralim tahmin edemeyeceğiniz kadar bozulmuştu. Çünkü çok bunalmıştım, çünkü pes etmek üzereydim. Son ptesi yazmıştım. Salı bir tartıldım 64 küsur..Herşeye isyan ettim. gerçekten tahmin edemeyeceğiniz kadar çöktüm, küstüm, kızdım. Buraya yazacak ne halim ne de isteğim vardı. 15 aydır buradayım. Hiç ara vermedim, izin almadım. Galiba tahminimden daha fazla dolmuşum. Buraya yazacak birşeyim yoktu. Daha önce yazdıklarımdan farklı birşey yazamayacak üstüne üstlük bir de şevkinizi kıracaktım. Şu andaki ruh halimi nasıl anlatacağımı doğrusu bilmiyorum. Hani "lanet olsun herşeye" diyip çekip gidesiniz gelir ya. o durum :KK43:.. Ne bileyim işte, tam da anlatamıyorum.
Neyse sonuç olarak bu ruh durumunda iken kendimi biraz çektim dışarı. Dün akşam okuduğum birşey de doğrusu biraz moral oldu bana. Bu ayki burcumda yılbaşından beri geri giden satürn mayıs 16'dan itibaren düzeliyormuş ve ayın 5inden itibaren fitnes programı vs uyguluyorsam olumlu bir gelişme olacakmış :)). Daha önce çok doğru çıktığı için inanasım geldi. Tünelin ucundaki ışığı en nihayet görebilecem galiba. Bu sabah da 63 çıktım yine. Ne lanet bi rakam oldu ya bu kilo..
Bugün lapa yaptım. bol da su içtim. Zaten bu ara suyla besleniyorum resmen. Karnım aç hatta inanılmaz biçimde gurulduyor gidiyorum dolabın önüne birşey yiyeyim diye, açıp kapağı bakıyorum bakıyorum geri kapatıyorum. canım hiçbir şey çekmiyor. Genelde çorba, yoğurt vs ile günü kapıyorum. Tüm hafta tek fazlalık yediğim bir tane açma oldu. Gün içinde aldığım kalori herhalde 1000'i anca buluyordur. Ama işte tartı oynamıyor :KK43:. Yarını merakla bekliyorum. Umarım yarın wc'ye de çıkabilirim. O da 2-3 gündür biraz sorunlu. Neyse sabah ola hayrola..
Günayydıııın...........
Feza nerelerdesin hayatım.Bir haftadır birşey mi oldu diye endişe etmeye başlamıştık.Bize moraliniz bozulduğunda,ipin ucu kaçtığında buraya yazıp paylaşın diyorsun ama SEN KAÇIYORSUUUUN............OLMAZ ki arkadaşım.Neden grubuz neden beraber yapacağız diyoruz ooohoooo böyle kaçarak ııııııııııh oooomaz!?!....
Bu kilo bir inat etmeye başladı mı yapılacak şey DİYETİSYEN tavsiyesi DETOX.Kelimenin tam anlamıyla vucudu şöyle bir silkeliyor.Daha öncede yazmıştım arkadaşım.Hatta liste yazmıştım.Bu listeyle ben ilk hafta 3 kilo vermiştim.
Hadi arkadaşım bu kadar sıkıyorsun kendini ,bak bu listeyi uygula inan vucudu şöyle bir salla ondan sonra tekrar vermeye başlayacaksın.Harfiyen uyarsan veriyorsun ve açta pek kalmıyorsun.
Kahvaltı her sabah aynı 1 bardak çay 1kk peyni 1dlm kepekli ekmek bol domates salatalık
Ara 1 adet yeşil elma
ÖĞLEN hergün aynı Doyuncaya kadar domates çorbası Yağsız salata
Ara 1 adet yeşil elma
AKŞAM Pazartesi-çarşamba-cuma-pazarYeşil salata üstüne haşlanmış 1 bardak kurubaklagil
Salı-perşembe-cumartesi 150 gr tavuk bol yeşil salata
Ara 1 adet yeşil elma
Domates çorbasının tarifi :2 domates rendeliyorsun 1 kaşık sıvı yağda kavuruyorsun.Üstüne 1-2 lt su ve 1/2 bardak tel şehriye+1 adet tavuk bulyon ilave edip pişiriyorsun.Çatlayana kadar ye serbest.
Ama bu liste kilo vermek isteyenlere ilk hafta ve birde senin gibi vermesi duranlara sadece 1 kere uygulanmak üzere veriliyormuş.Sürekli yapmak doğru değil.

Yeni gelen arkadaşlar HOŞŞŞŞGELDıNıZZZ...........Umarım hep birarada güzel güzel kilo veririz.

Fiyuce firari...
niye firari? çünkü 2-3gündür grip başlangıcı vardı dün birden vurdu beni grip... yatak döşek moddayım:KK43:
haliyle bugün olan vizeme bile gidemedim rapor aldım telafiye artık...
sonracıma hasta olunca evde yemek pismeye baslıyor, daha fena olmayım diye... bol bol tıkınıyorum... üstüne de kabızlık gelince seyreyle komediyi... 5aylık hamiş gibi geziyorum ortalıkta:KK43:
bana kızın fırcalayın beni yapın bisiler valla kusura bakmayın:KK43: fena gribim elim ayagım buz gibi ateş var... üstüne halsizlik:KK43:
bilmiyorum ama yarınki kilomu size tahmini söyleyim... 60idim ya büyük ihtimalle 60.8falan cıkarım:a015::çok üzgünüm:

Geçmiş olsunnnnnn canımın içi.......Bu halen çözümü bulunamamış hastalığın, tek çaresi tavuk suıyuna çorbayı, bol karabiber ve limonla içmek.Terleyip terleyip rahatlamak.
Ne kadar doğru oluyor bilmiyorum. Ama, bana babam 1 adet 500lük c vitaminiyle, 1 adet brufeni verdikten sonra ,ben cıva gibi olmuştum.Halende grip olduğumda yaparım.Bende işe yarıyor.Birde bizde çocuklar olduğu için hasta oldum kalakamadım,ateşim var,yemek yapamayacağım ,sürünüyorum ,ölüyorum demek gibi bir lüksüm yok.Bizim evde anneler hasta olmaz, olamaz.Bende ki çözüm bu umarım seninde işine yarar.Acil şifalar hayatım.a.s.

spacem hoşgeldin canımcım,bu kadar moralini bozmaya gerek yok sende bu azim varken onunda üstesinden geleceğine inanıyorm

Hfta içi toplantılarına ben katılabilir miyimn????????Dikkat etiyseniz ben hep sabahın köründe yazıyorum.Şimdi bu durumda çarşamba akşamı 8-9 da katılmam olanaksız.Ama cuma akşamüstü katılmamda çok zor çünkü çocuklar 16.30 dan sonra evde ve büyük kızım gelir gelmez msn'ye giriyor.Nasıl katılacağım?!......Ancak siz başlayın arada ben yakalayabilirsem katılmaya çalışırım.Yada sabah erken bildirim yaparken cuma günleri katılabilirim.

Sabah ber bildirimi mi yapmaktan kaçıyorum.Eeee artık yazayım.Bütün hafta böyle hep kaçırırsam işte tartıda da sabit olurum.72 kiloyum.
Yaramaz çocuklar gibi bir de bahane buldum kendime :eek: AMA , AMA dün regl oldum.Onun şişliği var vucudumda ,yoksa ben bu haftada kilo vermiştim.

X