12. TAKIM ÜYELERıNıN ANALıZı
Analiz Tarihi : 24 Nisan 2009
Kaynak : 101. Etap
Takım Mevcudu : 8
Sınıfı Geçenler : 3
Sınıfta Kalanlar : 5
Analiz Notu : 38 (12. Takımın %38 i sınıfı geçmiştir.)
Bendiyom
Hedef : ?
Başlangıç Tarih : 01.02.2008
Kaç aydır rejimde? : 9 (79. ile 96. etaplar arasında ara vermiştir. 17 etap, 4 ay olarak hesaplanıp rejim süresinden düşülmüştür.)
Başlangıç Kilo : 68,3
Şimdiki Kilo : 68,8
Verilen Kilo: -0,5
Minimum Değer: 9
Kilo kaybı yüzdesi: -1%
Karne Notu : -6
Sonuç : Sınıfta kaldı.
spacegirl
Başlangıç Tarih : 11.01.2008
Kaç aydır rejimde? : 14
Başlangıç Kilo : 76,4
Şimdiki Kilo : 62,9
Verilen Kilo: 13,5
Minimum Değer: 14
Kilo kaybı yüzdesi: 18%
Karne Notu : 96
Fiyuce
Hedef : Nisan => 55
Başlangıç Tarih : 15.02.2008
Kaç aydır rejimde? : 13
Başlangıç Kilo : 67,9
Şimdiki Kilo : 60
Verilen Kilo: 7,9
Minimum Değer: 13
Kilo kaybı yüzdesi: 12%
Karne Notu : 61
baby_nurse
Hedef : Mart => 55 (Ayda 3 kilo vermek)
Başlangıç Tarih : 19.09.2008
Kaç aydır rejimde? : 6
Başlangıç Kilo : 68
Şimdiki Kilo : 66
Verilen Kilo: 2
Minimum Değer: 6
Kilo kaybı yüzdesi: 3%
Karne Notu : 33
Gkcn
Başlangıç Tarih : 26.09.2008
Kaç aydır rejimde? : 6
Başlangıç Kilo : 61
Şimdiki Kilo : 55
Verilen Kilo: 6
Minimum Değer: 6
Kilo kaybı yüzdesi: 10%
Karne Notu : 100
Sonuç : Sınıfı geçti.
sbnmcsm
Başlangıç Tarih : 26.12.2008
Kaç aydır rejimde? : 3
Başlangıç Kilo : 70
Şimdiki Kilo : 69,3
Verilen Kilo: 0,7
Minimum Değer: 3
Kilo kaybı yüzdesi: 1%
Karne Notu : 23
cimcime81
Başlangıç Tarih : 13.02.2009
Kaç aydır rejimde? : 1
Başlangıç Kilo : 101,3
Şimdiki Kilo : 98,5
Verilen Kilo: 2,8
Minimum Değer: 1
Kilo kaybı yüzdesi: 3%
Karne Notu : 280
Sonuç : Sınıfı geçti.
_demet_
Başlangıç Tarih : 13.02.2009
Kaç aydır rejimde? : 1
Başlangıç Kilo : 75
Şimdiki Kilo : 71
Verilen Kilo: 4
Minimum Değer: 1
Kilo kaybı yüzdesi: 5%
Karne Notu : 400
Sonuç : Sınıfı geçti. Takımın en iyi kilo vereni. :hooray:
NOT: "En ıyi Karne Notu" MıNıMUM 100 olarak belirlenmiştir.
Takım Kaptanının Sorumluluğu:
Bütün görüşmeleri takım topiğinde yaptıktan sonra, aşağıdaki bilgileri içeren TEK bir mesajı, EN GEÇ BıR AY ıÇıNDE yayımlamak.
1- Minimum değerde kilo veremediği için sınıfta kalan üyelerin durumlarını, problemlerini, aldıkları kararları ve uygulayacakları yeni yöntemler
2- Takımın en iyi kilo veren üyesinin deneyimleri, rejim yapma süresince nelere dikkat ettiği
3- Hedefi belirsiz olan ya da geçmiş tarihte kalmış üyelerin güncel hedefleri
UYARI : ılgili mesaj eksiksiz bir şekilde bir ay içinde yayımlanmazsa, 12. Takımın analizi bir daha yapılmayacaktır.
12. Takımın Şubat 2009 Analiz Raporu için tıklayınız.
Yeni gelen arkadaşlar bu mesajımı okursa sevinirim. Takım işleyişiyle ilgili bilgiler içeriyor. Sorularınız olursa buralardayım yine :). Her türlü soru kabulümüzdür. Bu arada ben takım kaptanı. Fiyuce ise yardımcımız..Yardım etmeye çalışayım bakalım. Bu arada hedefinin de 70 kilo olduğunu öğrendim :)). Hadi bakalım vira bismillah. Bugünü kaydet, hayatının değişmeye başladığı gün bugün çünkü :)).
Kilonu nasıl değiştireceğine gelince
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wzEHGZb
bu senin kilo girişi yaptığın adres. Bunu favorilerine at. Bu sayfayı açınca ilk önce PINini girip, edit/update weight data düğmesini tıklat, sonra your current weigth alanına o andaki kilonu gir (başka hiçbir şeyi değiştirme) ve Next düğmesini tıklat. Hepsi bu kadar.
Bu çizelge bilgileri, şimdi de takım/yarışma bilgileri.
Takıma girdiğinde bir haftalık (veya liderin kararına göre daha uzun) deneme süren oluyor. Bu bir haftada takıma katılımın, paylaşım vs'ye bakılıyor. Birçok arkadaş maalesef katılacağım deyip, sonra sırra kadem bastığından bu deneme süresi var. Tabi yeni katılan arkadaşın takımı benimsemesi, kendini rahat hissetmesi için de bu süre geçerli. Cuma günleri sabah kilomuzu bildiriyoruz. Cuma'dan cumaya listelerimiz hazırlanıyor, kilo veren, alan, yerinde sayan, Birinci olan, sonuncu olan ortaya çıkıyor.
Bu sistem çok güzel bir kontrol mekanizması sağlıyor. Bir kere sürekli takiptesin. Sonra hırs yapıyorsun. Bu hafta kilo almış göstermek istemiyorum diyorsun. Hafta içi biraz kaçamak yaparsan, cuma günü mahcup olmamak için diğer günler yediklerine dikkat ediyorsun (böylece nasıl olsa bozdum diyeti battı balık yan gider moduna girmiyorsun - en azından benim için bu geçerli oldu). Oldu ki bir hafta kilo aldın. Dönüp bakıyorsun geçen hafta yediklerine, nerede hata yaptım, nerede ipin ucunu kaçırdım, neyi değiştirebilir/düzeltirim diye. Yeri geliyor burada itiraf ediyorsun, yeri geliyor ağlanıyorsun (bunu da ben çok yaptım :))). Kimi zaman diğer arkadaşlarını hırslandırıyor, motive ediyorsun. Sonuç olarak yalnız olmuyorsun. Katıldığın ölçüde geri dönüşün oluyor. Biz tecrübelerimizi paylaşıyoruz, bu süreçte yaptığımız hataları anlatıyor, nasıl motive olduğumuzu, bizi hırslandıran şeyleri paylaşıyoruz. Birinden biri eminim sana da uyacaktır. Bir önerim de yine diyet başlığı altında hedefine ulaşanlar diye bir başlık var (işte bu da linki KADINLAR KULÜBÜ KADIN, KADINLAR, KADINCA | Sayfa Bulunamadı : () bir oku, motivasyonun düştüğünde, yapamam dediğinde bir daha oku. Dön dolaş oku. Ben ne zaman olmayacak bu iş, başlarım zayıflamasına da yarışmasına da dediğimde döndüm döndüm okudum. Onları okuduğunda görüyorsun ki yapılabilir bu iş. İmkansız değil. Taktik öğreniyorsun, geçilen psikolojik/fizyolojik engelleri görüyorsun.
Soruların varsa, anlatacakların varsa, hepimiz buralardayız. a.s.
ben geldim.. kilom 92 ulaşmak istediğim kilo 65
merhaba ben de geldim bu sefer kızgınım kendime engel olamıyorum yeme isteğime en sonunda başaracağım galiba mutluyum umarım bu sefer 8 kiloyu verebilir ve kıyafetlerime girebilirm hiç bi bilgim yok nasıl oluyor ne yapmam gerekiyor dolaştım ama kafam karıştı yardımcı olurmusunuz .:lepi::teytey:
canımsın sen benim.. Biliyorum neler çektiğini. Benim 15 gün gecikince neler oldu, ne daraldım. İnşallah güzeller güzelim bir düzene gir. Çok ciddi bir fark atacağına, geciktiğin zamanları çok güzel telafi edeceğine inanıyorum. Şimdi bak nasıl düşün biliyon mu? Verilen kilolar apartta bekliyor. Böyle başlama silahının patlamasını bekliyor :). O silah bir atılsın, tüm bekleyen kilolar bir anda fırlayacaklar.selam kızlar...ben hemen ödevimi teslim etmek istiyorum...son 2 aydır size hiçbir katkım olamadı tabi dolayısı ile kendimede...dün başladığım ilaç 6 gün sonra bitiyo ve bittikten sonra 1 hafta içinde regl olucam inşallah...ondan sonra bomba gibi dönücem aranıza..kendime çok inanıyorum...tabi bu arada da elimden geleni yapacağıma emin olabilirsinzi....nasılsa olmuyo diye kendimi koyvermeye hiç niyetim yok....çünkü rahatsızlığım kilolarımla doğru orantılı...ikisi de birbirini tetikliyo ama ben kazanıcam...benim istediğim olucak...çok inanıyor ve güveniyorum kendime...herkese bol şanslar....
spacem senin desteğinde özellikle çok önemli benim için...çok teşekkür ederim canım ablacım...:1hug:
cnm valla daha 3.8kg kaldı vermem gereken onu da versem yazıcam inan burya yazma istegi bile kilo vermek icin ayrı bi şevk
dogrusu haftaya 2haftalık tatilde olcam kesin ailem bi guzel kilo aldırıp yollayacak beni ama ksmetse en gec 1nisana 55olmayı planlıyorum ozaman yazıcam mutlaka
Evet kızlar şimdi ödev zamanı :). Nerden çıktı demeyin bakiim. Pazartesi son teslim tarihidir. Ödev ise hedeflerinizle ilgili bir cümle de olsa düşüncelerinizi yazmanız. Kendi cümleleriniz, kendi fikirleriniz. Evet ben yukarda kendimce bişiler yazdım ama ben sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Yalnız öznelleştirerek yazın olur mu? Yani benim hedefim, benim düşüncem, benim amacım gibi. Olabildiğince içselleştirin hedefle ilgili yazılarınızı. Bunun bizim hedefe daha fazla sarılmamıza neden olabileceğini düşünüyorum. İşte benim düşüncelerim de aşağıda:
Hedefime sadece 900 gramım kalmış gibi görünüyor. 18 günde verilmeyecek gibi değil ama bu kilodan çok döndüm, yukarı çıktım. O yüzden kendimi rahat hissetmiyorum. regl bitti. Şişkinlik gibi bir bahanem olamaz. O yüzden önümüzdeki hafta 62,5 gibi rakamları görebilirsem hedefimi tutturabileceğime inancım daha fazla olacak. Şu anda kendimi sırat köprüsünde gibi hissediyorum. İki tarafa da düşme olasılığım eşit. Ben de merakla bekliyorum bu haftaki gidişatımı.