Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Allahım pazar günü ve sabahtan bu kadar dolu bir sayfa ne güzelsiniz siz yaa. Öperim hepinizi.
Benim bugün felaket. Karnım çok ağrıyor. zor oturuyorum :KK43:(. ıki galete yedim sadece. ılaç aldım umarım bir an önce etki eder.ış de var. Bakalım nasıl oturup yapacam. Havada güzel oğlum dışarı çıkalım diyor. ben ise yatağa dönmemek için zor tutuyorum kendimi.
Obur cum yaptığın çok güzel yani yazman içindekileri. Ben de esasında size yazıyor gibi görünüyorum ama kendime yazıyorum. Kayıt altına alıyorum :)).
Gokcen durdun durdun birden güzel kilo verdin maşallah :))). Hedefini şimdiden yakaladın desene. Ama unutmayın kızlar 13 mayısa kadar hedefimize ulaşabiliriz ama esas olan o kiloda kalmamız :). Yani bir inip ondan sonra geri dönmek yok.

kkızlar sabahkahvaltı yapmadım ve ailece dışarı çıktık oglumla eşim kahvaltı yaptılar benim canım istemedi sonra dönercinin önünden geçerken kokusuna dayanamadım ekmeksiz ve salatayla döner yedim

ayyy nolur biriniz bana söylesin çok mu oldu bugün için
akşama ikindiye felan ne yemeliyim ayyy hele akın ne buldum netten ne halt ediyim ben

İngiltere`de yapılan araştırmalarda dönerin içerdiği yüksek kaloriye dikkat çekerken, günde sadece bir tane yenmesinin bir kadının bir günde alması gereken kalori miktarına eşit olduğuna dikkat çekildi

şebnem nanayı yedi

Fenaymış bu bilgi ya.. ben de severim döneri.. Hain ingilizler kıskanmışlar dönerimizi pislik yapıyorlar. Bakma sen onların dediğine. döner iyidir iyii :))).
Canım akkşama da karbonhidrat içermeyen birşeylerle geçir gününü istersen. Çorba, meyve veya yoğurt bence güzel alternatifler olabilir. Yarın da dikkat edersen dönerin acısını çıkarmış olursun kanımca :).

cimcimecim valla cabalamaya basladım bugun.. bakalım umarım işe yarar bugun lapa yaptım...pilav krizim niyetine :):)
obur valla o kabızlık sorunu bende de var...dun 62kg gosteriyordu tartı bugun tartıldım 60.3 gecen sene kilo vermek icin ugrasırken hep bitki çayıyla rahatlıyordum...gecen gene aldım bu sefer lipton alayım dedim after meal die bisi...igrencmis midemi berbat ediyor midem agzımda geziyorum resmen...şimdi de bitki çayı alacak bile para harcaman istemiorm...o yuzden kndi kendime bekliyorumki gecsin:KK43:
mekik cok cektim zamanında... şimdi tekrar başlıcam bugun her bi ölçümü ve kilomu not defterine kaydettim her pazar bakıcam...sıkı takipe girmem lazım son kilolar ya çok kasıyor...:KK43:
gökçen canım gecmis olsun ya kusura bakma her hafta birinize yazmayı unutuyorum gözümden kaçıyor dalgınlık:KK43:
umarım kilon değişmez.. süperbi sonuc suan o...

kızlar saat15:30gibi kalktım ölü gibi uyumuşum....
hala pilav krizim vardı ben de dedim kızım kalk lapa yap bari bugun şu pilav krizin geçsin...

1cay bardagı pirince yogurt katıp yedim... yogurt yarım yaglı... yagsızlar kucuk boy ya ondan almıyorum cok yiyorum cunku yogurt yetmiyor o kucukler bana ::):):)

kalkıp wcye gittikten sonra tum ölcülerimi kaydettim...farkettim ki benim sadece bel vermem lazım...kalçamın da asla kücülmemesi lazım... çünkü dogustan kalca cıkıgı var bende dışarıdan görünen bi hasar yok ama kilo verdiğimden beri sag tarafımda basen cıkıntısı oldugunu ama solda olmadıgını farkettim kalça çıkıgı yuzunden sanırım... yaklasık 1cmlik fark var ve daha fazla kalçadan giderse sol taraftaki çıkıntı kendini daha cok belli edecek...
pazardan pazara ölcülerimi kaydedicem buraya da yazıyorum :)

19/04/2009>>pazar
bel:72cm
karın:84cm
kalça:93cm
gögüs:94cm
gögüs altı:81cm
kilo:60,3kg
tabi sıkmadan ölçtüm mezura ile... suan en cok goze batan karın gobek deligi hizasından olan kısım...sonra da bel...
bacagı uzun beli kısa olanlardanım.. haliyle bel inceligi de belli olmuyor malesef.. o yuzden karnımı acil eritmem lazım...
birazdan dışarı çıkıcam kuafore.. sonra eve ders calısıcam... aksam yatmadan da mekik çekmeye başlıcam yine...gecen seneki gibi yarım mekik çapraz mekik..
aslında param olursa bi ara şu stepperlardan almak istiyorum. tv karsısında falan baya hareket ederim gibime geliyor onunla... bakalım fiyat arastırmasına gireyim bi ben... zayıflama ilacı almaktan daha mantıklı geliyor suan bana...
öptüm hepinizi görüsürüz...:1hug:

sadece elma yedim sonrada kivi yemeyi düşünyom okadar

yani bugün sabah hiçbişey
ögle döner salata
ikindi hiçbişey
akşam 1 elma
arada 1 yada 2 kivi yicem
eger netteki bilgi dogruysa döner 610 kalori elma 60 kalori kivi 34 kalori toplam 750 kalori felan(salata da var içinde)

tüm gün yediklerim. iki galete. bir bardak çorba, ızgara tavuk, salata ve ekmek. ekmeği biraz kaçırmış olabiirim :KK43:(. kaç gündür özlemişim doğrusu.. artık bişi yemem. yemiyim de zaten acaip doymuşum. daha geç bir saatte yine listemizi eklerim.

oğlumum emirleri (kendisi 5,5 yaşında). Karnım biraz zayıflayınca güzel elbise giyecekmişim, makyaj yapacakmışım bi de dudağıma kırmızı şeyden sürecekmişim. Bir hayırlısı ile zayıflasam da oğlumun beklentilerini yerine getirsem. benden daha çok bekler oldu zayıflamamı :KK43:.. Bu arada kocamdan çok çocuğumdan çekiyorum valla. Eşim bi kere bile kilo konusunda bir laf etmemiştir. En obez halimde bile gık dememiştir.
böle işte.. daraldım yazayım dedim :)..

oğlumum emirleri (kendisi 5,5 yaşında). Karnım biraz zayıflayınca güzel elbise giyecekmişim, makyaj yapacakmışım bi de dudağıma kırmızı şeyden sürecekmişim. Bir hayırlısı ile zayıflasam da oğlumun beklentilerini yerine getirsem. benden daha çok bekler oldu zayıflamamı :KK43:.. Bu arada kocamdan çok çocuğumdan çekiyorum valla. Eşim bi kere bile kilo konusunda bir laf etmemiştir. En obez halimde bile gık dememiştir.
böle işte.. daraldım yazayım dedim :)..
:roflol::roflol: biz de kardesimle anneme aynı şeyi yapıyoruz ama bizim hatunun kilo vermeye hiççç niyeti yok hala 100küsür kilo:roflol:

lapadan sonra 1avuctan az beyaz leblebi-1elma-1ankara armutu küçük- coook ince bi dilim kek (dankek meyveli):eek:
aksam da yine lapa ama bu sefer icine domates salatalık ve kırmızı lahana dogradım yedim...
yaklasık 1lt su ictim oda zorlayarak... içemiyorum ya deliricem :KK43:
1de bitki çayı...gunu kapattım...
arada şu kek ve leblebi olmasa sanırım süper gidiyodum:eek:

sabah 1 tabak mercimek çorbası,1 dilim ekmek
öğlen 1 tabak mercimek çorbası,1 dilim ekmek
akşam biraz yufka ekmeği ve birazda humus yedim akşamda çorba içmeyi planlıyordum ama eşimin teyzesine gidince planlar değişti bugün kendime çorba detoksu yapmayı planlıyordum bu aralar çorbaya ağırlık vereceğim en azından beni doyuruyor

13 mayıs hedeflerimiz (kalan süre 23 gün)

• space 63 kiloyu kıracak ve 62 olacak (63,7)
  • baby 62kg (64,3)
  • sebnem 67kg (69,1)
  • cimcime 97 kg (98,5)
  • demet 69 kg (71)
  • obur 70 (73)
  • sunbul 61kg (63,8)
  • gokcen 55 kg (57)

Evet kızlar hedef belirlemek ve bunun için çaba harcamak isteyenler bu hafta içinde bildirsin. Bildirmeyenleri listeden çıkaracağım. Ama hepimiz iyi düşünelim. Bunlar sadece rakamlar değil, bizim hedeflerimiz, çaba harcamamız gereken bir şey. Ona göre öncelikle kendimize sonra birbirimize söz verelim. Tamam mı :))

kızlar kivi mivi yemedim döner ve elma başka bişey yok bütün güne yaysak aldıgım kaloriyiaz bile dimi akşam üzeri yedigim elmayla duruyorum onuda saymazsan taa 12 de yedigim dönerledelikafaduldendelikafadulden:teytey::teytey:

az tabi şebnem cim. bişi yemedin ki tüm gün. artık daha fazla vicdan yapma. afiyet olsun. Hem arada bunlar olmasa ne olacak. istediğimiz kiloya indikten sonra da suntayla mı beslenecez.. bunlarla kilomuzu verirsek kilo koruma sırasında hiiiiççç sıkıntı çekmeyiz.. bak sen ne güzel dengeledin gününü. hatta az bile yedin :)

ayy ama nası mutlu oldum dönerin üstünebide yeseydim buarada misafirim vardı suböregine browniye dayandım onlara ikram ettim ama ben yemedim:dance:

yarında sadece meyve sebze ve yogurt böyle yicem ama sabah kahvaltı yapıcam bol sebzeli

25yarım mekik
25sağ çapraz mekik
25sol çapraz mekik
25ayaklar havada sandalye varmış gibi mekik
25 ters mekik
sonra oklavayla sag sol yaptım biraz birz da saga sola eğilerek yaptım...
sanırım yeter bugunluk..birazdn da vibroshapeimi takıcam... onun faydasını cok gormustum...

stepper fiyatlarına baktım da baya fazla yaa :KK43: aslında cok gusel bi alete benziyor...

kızlar gece gece canım atıştırmalık çekti ve ampülüm yandı :). Kellogs'un şu kırmızı var ya. onları bir kaseye koydum süt vs eklemedim. öyle çekirdek niyetine yiyorum :).Kendi başına kalorisi çok fazla değil. çok sık değilse bile arada yapılabilir. esaısnda eskiden ben böyle yerdim. uzun zamandır unutmuşum

kızlar gece gece canım atıştırmalık çekti ve ampülüm yandı :). Kellogs'un şu kırmızı var ya. onları bir kaseye koydum süt vs eklemedim. öyle çekirdek niyetine yiyorum :).Kendi başına kalorisi çok fazla değil. çok sık değilse bile arada yapılabilir. esaısnda eskiden ben böyle yerdim. uzun zamandır unutmuşum

bende sabahtan itibaren sıkıca bi asılayım diyorum...regli olamıyosam olamıyorum yapıcak bişey yok...çok da rahata vermeeyim demi ama..

Günayyyydııın.........
Cumartesi gecesi bayağı geç yatıp (3.15-7.00) erken kalkmıştım.dün akşam artık 19 dan sonra biraz açlığın daha uykusuzluğun verdiği sinirle evdekileri ipe dizdim.akşamda 21 de yemeklerini hazırlayıp" ne zamn istiyorsanız yiyin" dedim.Allahtan hemen yiyip kalktılar.Saat 22de sızıp kalmışım.Bu sabahta kızlar gönderdikten sonra tekrar yattım ve 10 .30 kalktım.Gözlerim uykudan şişmiş.Offf be dinlenmişim.Her sabah saat 7de ayaktayım,Akşamlarıda hep 24-1 arası yatıyorum.Haftasonları dahil hep erken kalkıyorum.Büyük kızı kursa götürüyorum.Yorulmuşum farkında değilim.
Neyse dün neler yedim;sabah kayısılı mısır gevreği,Öğlen 1 haşlanmış katı yumurta 1,5 dilim kızarmış kepekli ekmek ve biraz taze kaşar,Akşamda maydonoz+dere otu+taze soğan+kıvırcık+ızgara çok az hindi göğsünden oluşan bol limonlu salatayla 9-10 adet kızarmış patates yedim.AAA birde akşam üstü bağırsaklarım için 3 adet kuru kayısı yemiştim.
Bugünde kahvaltı olarak az önce kelogsun kırmızı cornflexinden üstüne tarçın ve zencefil ilave edip az sütle yedim.
Daha sonra ne yiyeceğimi şuanda bilemiyorum.

kızlar yürüyüşe çıkıyorum 5 km felan yürüycem inşallah
az yiyin haa ona göre 13 mayısn galiplerini merak ediyorum:hooray:

dün kendime ödül verdim ve yarım porsiyon iskender yedim.akşam da meyve ile telafi ettim.
bugün sabah 1 dilim ekmek ve peynir yedim.öğlen- 1 portakal,yarım elma ve 2 kaşık yoğrt yedim.

slm kızlar bendeklasik kahvatımı ettim şimdi yeşilçayımı içicem dün gayet güzel düzenli yemeklerimi yedim sporumu yaptım bugün yine spora gidicem düngece 4 de yattım nedense uyku düzenim bouldu sabah 12 de kalktım az evvel kah valtımı ettim şebnem sana hayranım maşallah evde okadar zararlı şey varken nasıl kendini tutuyosun o kadar güzel mamalar yap misair ağırla ve onlardan yeme süper valla:nazar: herkese sağlıklı beslenmelera.s.

X