Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

selam kızlar..ben hala regl oladım yaaaa...ama 500 gr vermişim..98,5

Dertlenme regl olduğunda dikkat et ,kaçamak yapmazsan,vucuttaki ödemi de attınmı 1-2 kilo gider.Genede 500gr vermişsin.Ya birde fazla çıksaydııın???.....:1no2:
Onun için bence gaaayet güzel.Optimist olucaksınki herşey güzel olsun.kaydirigubbakcemile5

12.TAKIM **100. ETAP **
spacegirl (63,5 / // %)
baby_nurse (64,5/64,3 /0,2/ 0,31%)
Molihua kendi isteğiyle takımdan ayrıldı
sbnmcsm (69,8/ 69.1/0,7/1,00%)
cimcime81 (99 /98,5 /0,5 / 0,51%)
_demet_ (72/71 /1/ 1,39%)
pengicuu takımdan ayrıldı
obur (73,5/ 73/0,5/ 0,68%)
sunbul (63,2/63.8 /-0,6/-95%)
Bendiyom (68,9 / 69,70/ -0,8/ -1,16%)
Gkcn ( 57/ / /% )
12.TAKIM TOPLAM KİLO (631,4 // / %)

Son düzenleme:
evetttt gokcen ve spacem kaldı... spacem gelcekmis zaten ogleden sora. ona kolaylık olsun diye hzırladım tabloyu..
supersniz kızlar umarım ben de haftaya donerken 59.5a geri donmus olurum. suan 60.2falanım... kilo verememis olsam da almadan donmek istiyorum :):)

oburum oburum haklısın genc yaslarda kolay veriliyor ama ben mesela metabolizması yavaslardanım
kıvranıyorum kilo vermek icin resmen... hele bu 60kgnun altındaki kilom yıllardır gelemedigim bi kilo... haliyle daha bi ugrastırıyor... valla olur da 56da sabitlersem 55i beklemeden de mezun olmak isteyebilirim :)
de acil mekige baslamam lazım aldıgım agırlık sadece gobekte yine..

ben hala bisi yemedim gidip tıkınayım saglıklıca:) sonra da direk ev temzligine... aksam da ders calısıcam... ugrarım ben bi saat sora
öptüm hepinizi şekerler:1hug:a.s.

kahvaltımı ettim.. 2dilim çavdar ekmeginin icine beyz peynir salatalık ve domates koydum bi güzel yedim :):):)
simdi evi temzlemeye baslıyorum.... gorusuruz

sağol canım benim..a.s.

12.TAKIM **100. ETAP **
spacegirl (63,5 / 63,7/-0,2/ -0,31&#37
baby_nurse (64,5/64,3 /0,2/ 0,31%)
Molihua okulu nedeniyle kendi isteğiyle takımdan ayrıldı
sbnmcsm (69,8/ 69.1/0,7/1,00%)
cimcime81 (99 /98,5 /0,5 / 0,51%)
_demet_ (72/71 /1/ 1,39%)
pengicuu evlilik hazırlıkları nedeniyle kendi isteğiyle ayrıldı
obur (73,5/ 73/0,5/ 0,68%)
sunbul (63,2/63.8 /-0,6/-95%)
Bendiyom (68,9 / 69,70/ -0,8/ -1,16%)
Gkcn ( 57/57 /0 /0,0% )
12.TAKIM TOPLAM KıLO (631,4 /630,1/1,3 / 0,21%)

Son düzenleme:
Geldim güzeller. evet ben kilo aldım. moralim bozuk bile diyemeyeceğim kadar kötü.. hiç yazasım, konuşasım yok. Fiyuce'cim gokcen dün akşamdan yazmıştı kilosunu :).. Onu ekledim. ama diğer arkadaşların nerede bildirdiklerini göremedim. (Demet, sebnem, bendiyom???) bende mi mesajlar çıkmıyor.
Ben listemizi 2. takıma atıyorum.. Bu hafta da bitti böylece..

ablacım sen hani sabah msj atmıssın ya, ondan sonra yazmıs arkdslar ordan aldım ben 152.sayfada belki sorun vardır gorunmemistir...
sen yolla 2.takıma..
anlamadım sen nası kilo aldın okadar rejim yapmıstın... su toplamıstır vucut benm de sabahtan beri parmaklar şiş... bozma moralinihaftaya düzeltirsin:1hug:

Evet Fiyucem şimdi mesajlar çıktı. Demin son mesajımdan itibaren tarayarak geldim listeye kadar yoktu.. Ondan şaşırdım. Şimdi veriyorum listeyi..
sunbul hiç moralini bozma, bak hafta içi yediklerimi yazdım.. Şişlik, mişlik.. almışım işte..
gerçekten artık hiç yapasım yok. şimdi kalkıp tartının pillerini çıkaracam. sonra da tartılmayacam vs.. bişi istemiyor canım.
oburun dediği çok doğru. gençsiniz. herşeyi toparlamak için zamanınız var. kilonuzu verin ve koruyun kilonuzu. yaş ilerleyince cidden çok zor herşey. çıkarın hayatınızdan kilo derdini. kendiniz için yapın bunu. 10 yıl sonra yine kilolarla mücadele etmeye çalışmayın. Nasıl olsa veriyorum yanılsamasına kapılmayın. üzgünüm güzelller. hepiniz ne kadar güzel kilolar vermişsiniz. Keyifli birşeyler yazmayı çok isterdim ama cidden moralim çok kötü.. zaten keyfim yoktu. iyice battım tartıdan sonra.. üst üste geldi biraz.

spacecim sizin listenizdoğru yanlız minik bi hata var onu düzel canım.sanırm dalgınlıkla altanmış
sunbul (63,2/63.8 /-0,6/-0.95&#37 sadece 95 yazıyo önüne 0. gelmesi gerek onu editlersin. sende bizm listeye bi göz at şeker.

2. TAKIM **100. ETAP**
Kocaeli(58.6/57.8/0.8/1.37% )MEZUNhihoyyyt
singing kettle (72.9/72.9/0.0/0.00% )
clementine212 çıkarıldı
handemi (69.7/69.7/0.0/0.00%)
bahar_0186 (66.2/66.0/0.2/0.30%)
EN-FUR-TU (73.3/73.2/0.1/0.14%)
Silviya (83.0/82.5/0.5/0.60%)
dididi(54.5/54.2/0.3/0.55%)
megilara(68.3/68.3/0.0/0.00%)
moonserose0 (59.0/58.5/0.5/0.85%) YENı ÜYE
2. TAKIM TOPLAM KıLO (605.5/603.1/2.4/0.40%)

Listemizi yayınladım kızlar. böylece 100. etap da bitmiş bulunuyor. Hepinize güzel bir haftasonu dilerim. Ayrıca bu haftaki katılımınız, azminiz, inancınız için de çok çok teşekkürler. Hemen hepimiz güzel sonuçlar aldık bakın bu hafta (ben hariç ((. Öptüm güzeler hepinizi kocaman..

ablacım biz de haftaya iyi sonuc cıkarırız bozma sen moralini...

bu arada arkadaşımın dugun 27hziran gibi olacak.
sey düsünüyorum...
bunca zamandır cebelleşiyorum ve en fazla 57.5kg olabildim.
ben 55kgda mezun olmak istiyordum bu benim icin imkansız bi kilo oldugu icin.ama diyorum ki 56-57kg falan olursam mezun olayım. hem 55cok fazla zayıf olacak hem de simdiki halime bakıyorum da 3haftadır yoktum topu topu yarım kilo aldım. bundan sonra dikkat ederim kendime gibi geliyor.
ben 55 olmayı 1-2kg alırsam normal olurum diyerek düsünüyordum..ama 55e inmeye çabalayacagıma 56-57kg da bitirip korumak daha mantıklı geliyor bana suan.
bugun 17nisan 20hazirana falan mezun olabilrsem 2ay icinde tahmini 3-4kg vermem gerekiyor. gecen sene ayda bu kiloyu verebiliyordum.sanırım biraz kasarsam verebilirim. ama yapmam gereken en önemli sey mekik çekmek çünkü belden vermem lazım.
siz ne diyorsunuz?
fikirlerinizi almak istiyorum.
boyum 172 ve 56-57kg olsam yeterince iyi geliyor bana.dogrusu su halimden de memnunum ama dügünde daha zayıf ve düzgün vücutlu durmak istiyorum o yuzden 56-57super olur diyrum. ortaokul arkdsmın dugunu. ben onunla aynı sınıftayken 58kg idim. simdi söyle 56-57kg olarak gitsem gerçekten rahat hissedicem kendimi, hem tüm yz bikini de giyebilirim diyorum

yorumlarınızı bekliyorum mezuniyeti 56-57kg gibi bi kiloya çekeyim mi 55 yerine?

Fiyucem valla benim gönlümden geçen de daha fazla kilo vermemendi. Zaten şu anda bile BKı olarak normalin alt sınırı hatta zayıfsın. Öğrencisin, hareketli bir hayatın var. Bir sürü bişiyin var. Kendini 55'e zorlamanı gönlümden istemiyordum ama senin için önemli bir rakam olduğundan sesimi çıkarmamıştım. Azmini kırmamak için. Bence şu kilonda bile mezun olabilirsin :)). Hareketlerine tabi devam et. O ayrı birşey zaten.. Bence fikrin çok makul ve mantıklı. Ha senin gitmeni kesinlikle ama kesinlikle istemiyorum. 50 ol öyle git bile diyebilirim sana :)). Ama tabi sen bana bakma.. Hadi bakalım fıstığım. Az bişiyin kaldı..

:roflol::roflol::roflol: anammmm ablam sen ben mezun olsam burdan gitcem mi sanıosun :roflol::roflol:
bu çeneyle beni seven bi siz varsınız ya bırakırmıyım ben sizi :):):)
hadi bakalım ben biraz kasayım 56mı olur 57 mi bilmiyorum ama karnemi almk istiyorum artık....
sonra gene burdayım :):)
bitek yaz aylarında olmayabilirim çünkü ailemin yanına gitme ihtimalim var... yoksa herkes mezun olcak takımı kapatıp öle gidicez

işten geldim
bugün hastanede aşağı yukarı çok inip çıktım ama hiç asansör kullanmadım ve hızlı tempoda en az 10 kez inip çıkmışımdır bunu bile spor haline getirdim....
sabah 1 dilim kepek ekmeği 2 dilim peynir domates
öğlen et haşlama,2 kaşık makarna yarım elma
ikindide kısır yedim ama akşam yemeği yemeyeceğim...
benimde adetim yaklaştı ondan zayıflayamıyorum 1 hafta önceden başladı şişkinlik....

ayyy kızlar ben yedim valla şimdi ne halt yicem bilmiyom hiçoturmadım ama hep ayaktaydım şimdi yeni gittiler mutfagı az bişey toparladım oturdum üffff ya akşam agzıma lokma koymuycam spor yapcak fırsatta yok napıyım ben yaa öfff

Son düzenleme:
sebnem, bugün de senin serbest günün olsun :). Ama bir hafta başka kaçamak yok tamam mı?.. böylece dengelemiş olursun.. bi dahaki bildirime bir hafta var merak etme.. iyi yapmışsın, afiyet olsun..

aralarda galeta yedim kucuk kucuk olanlardan..
aksam yemeginde de 2tabak dolusu mercimek corbası ve galeta dogradım icine niye bilmiyorum midemde bi canavar var sanki....

bu arada kızlar deli gibi tatlı krizim oldugunu bildigimden cok canım isterse diye kucuk lolipoplardan var evde, 1tanecik lolipop yedimkaydirigubbakcemile ben hala büyümedim sanırım :roflol:

bugün yediklerimi yazayım.
sabah-1 diim çavdar ekmeği,azıcık peynir ve 5 zeytin.
ara-1 elma ve yoğurt
öğle-2 dilim kıymalı pide ve salata
ara- 1 minik kurabiye
akşam- balık ve salata
öğlen yediğim pide olmamalıydı ama başka yiyecek bişey yoktu okulda. zaten dilimlerde çok küçüktü doymadım bile... benim sorunum da bu ite kusana kadar yemedikten sonra doymuyorum. bu çok yeme olayı hamilelikten yadigar...

iyi akşamlar kızlar =) buqün kahvaltıda yumurta yedim ve biraz kahvaltılık , öğlen anneme gitmiştim 2-3 tane mercimekli köfte yedim akşamda 2 tane köfte yedim şimdide meyve yiycem hadi iyi akşamlar üpüyom :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…