selam kızlar..ben hala regl oladım yaaaa...ama 500 gr vermişim..98,5
Dertlenme regl olduğunda dikkat et ,kaçamak yapmazsan,vucuttaki ödemi de attınmı 1-2 kilo gider.Genede 500gr vermişsin.Ya birde fazla çıksaydııın???.....:1no2:
Onun için bence gaaayet güzel.Optimist olucaksınki herşey güzel olsun.kaydirigubbakcemile5
Geldim güzeller. evet ben kilo aldım. moralim bozuk bile diyemeyeceğim kadar kötü.. hiç yazasım, konuşasım yok. Fiyuce'cim gokcen dün akşamdan yazmıştı kilosunu :).. Onu ekledim. ama diğer arkadaşların nerede bildirdiklerini göremedim. (Demet, sebnem, bendiyom???) bende mi mesajlar çıkmıyor.
Ben listemizi 2. takıma atıyorum.. Bu hafta da bitti böylece..
Listemizi yayınladım kızlar. böylece 100. etap da bitmiş bulunuyor. Hepinize güzel bir haftasonu dilerim. Ayrıca bu haftaki katılımınız, azminiz, inancınız için de çok çok teşekkürler. Hemen hepimiz güzel sonuçlar aldık bakın bu hafta (ben hariç((. Öptüm güzeler hepinizi kocaman..
Fiyucem valla benim gönlümden geçen de daha fazla kilo vermemendi. Zaten şu anda bile BKİ olarak normalin alt sınırı hatta zayıfsın. Öğrencisin, hareketli bir hayatın var. Bir sürü bişiyin var. Kendini 55'e zorlamanı gönlümden istemiyordum ama senin için önemli bir rakam olduğundan sesimi çıkarmamıştım. Azmini kırmamak için. Bence şu kilonda bile mezun olabilirsin :)). Hareketlerine tabi devam et. O ayrı birşey zaten.. Bence fikrin çok makul ve mantıklı. Ha senin gitmeni kesinlikle ama kesinlikle istemiyorum. 50 ol öyle git bile diyebilirim sana :)). Ama tabi sen bana bakma.. Hadi bakalım fıstığım. Az bişiyin kaldı..