Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

ablacım sağol...moral verdin bana ama bi işe yaramak istiyorum...bu arada daha önce de oldu gittik doktora...36 ayrı kan ve hormon testi yaptılar..hiçbişey yok...hatta çok ilginçtir vücudum yumurtlama dönemine girmiş gözüküyoru...yani anlayacağın vücut işlevini yerine getirmiş gibi davranıyo ama icraat yok:))))sadece şişiriyo...ama kilo almadım...aynı duruyorum..oda bişeydir dimi:)))doktor stres demişti...o kadar gerginim ki eşim bile kaçıyo benden...dün sordum niye böyle yapıyosun dedim...ben deli miyim sana bulaşayım şu dönemde dedi...uzak durmak en iyisiymiş :))))

kızlar yine kimse yok.. Molihua, pengicuu, bendiyom. Lütfen katılmayacaksanız ya izin alın ya da takımla ilişkinizi keselim. Hiçbir açıklama yapmadan kayboldunuz ortadan. Bakın her hafta sabit geçiyorum sizleri. Evet biliyorum hepiniz meşgulsünüz, öğrencilik, dersler vs. Ama haftada bir gelip kilo bildirimi bile yapmayacaksanız takım olmamızın pek anlamı kalmıyor. Takımımızın motivasyonu zaten yerlerde.. Kimsenin birşey yazası gelmiyor.
Bu arada bu mesajla birlikte arkadaşlar aklımda 2-3 haftadır olan birşeyi de yazmak istiyorum. Gördüğüm, hissettiğim kadarıyla ben bu takıma yeterince iyi kaptanlık yapamıyorum. Sizleri motive edemiyor, hırslandıramıyorum. Takımdaki tek işlevim cuma günleri gelip bildirimleri yapmak oldu. Bu beni de cidden kötü etkiliyor. Takımımız biliyorsunuz oldukça rahat bir takım. 2 hafta gelmedi diye kimse çıkartılmıyor, herkesi idare etmeye çalışıyoruz. Ama gördüğüm kadarıyla bu takımı negatif etkilemeye başladı. Ben ceza değil ödül verilmedi taraftarıyım kişilik olarak. Ama bu işe yaramayacaksa, sizleri kötü etkiliyorsa demek ki ben yanlışım. Belki diğer takımların genelinde olduğu gibi daha katı yöntemler, önlemler hepinizin kilo vermesine daha etkili olacaktır.
yine biliyorsunuz ki bu hafta analizler başlıyor. Nisanın son haftası bizim takımın analizi var. 2-3 arkadaşımız dışında daha önce yolladığım mesajı okuduğunu ve kabul ettiğini bildiren olmadı..
Doğrusu dediğim gibi bu olay bir anlık bir karar değil. Uzun süredir düşünüyorum. Aklımın erdiğince yöntemler bulmaya çalıştım. Kendimce birşeyler yapmaya çalıştım ama olmadı beceremedim.
Şimdi son durum. Poposuna koltuk kaçmış politikacılar gibi olmak istemiyorum. ıster takımımız içinde kaptan olabilirim, takımı daha iyi bir yere getirebilirim diyen varsa hemen kaptan değişikliği yapalım. Hesaplamalarda vs elimden geldiğince yardımcı olurum. Olmadı, paylaşım alanına mesaj bırakırım ve deneyimli üyelerden biri isterse takımımıza kaptan olarak gelir. Benim gönlüm takımımız içinden çıkması kaptanın.
Düşünün taşının kızlar. Gelecek haftaya kadar umarım mesajım herkes tarafından okunur. Ona göre de karar alırız. Sizlerin zaten zorlu bir süreç olan kilo verme döneminde beceriksiz bir kaptanla daha fazla zaman kaybetmenize gönlüm razı değil.

ablacım deli misin sen...ben senden başkasının kaptanlık yapmasını istemiyorum...eğer sen bırakırsan bende durmam...yapılması gereken neyse öyle yap bundan sonra....sen ne dersen ben yapmaya hazırım...

space cim listeniz tamadır canım.ben eve yeni geldim.biizmkinide şimdi hazırlıycam.umarım çıkmışsındır.hazırlayıp hemen gönderrirm sana.beklettim kusura bakma

Fıstıkım cimcimem, ben bu mesajı gerçekten samimiyetle yazdım. Yani propoganda yapayım, kaptan buraya eller havaya nidaları attırayım diye değil. Çok ciddi ve samimiyim. Bak sana. Takımımıza ilk geldiğinde nasıl hevesli ve heyecanlı idin. Her gün gelir çok güzel paylaşımlar da bulunurdun. Ama istediğin havayı yakalayamayınca sen de sıkıldın (sakın suçlama veya sitem diye alma, sadece durum tespiti bu). Yani ara ara hepimiz bunalıp uzaklaşıyoruz ama bizim takımda maalesef bu süre çok uzuyor ve ben de buna gerçekten çok üzülüyorum.
Ayrıca yani bunu kişilik sorunu yapmıyorum. Yapamıyorsam yapamıyorumdur. Bunu bana yapılmış bir saldırı vs olarak alacak durumları çoktan aştım.
Tek isteğim dileğim ben de dahil herkesin şu takımdan mezun olabilmesi. Bakın diğer takımlara patır patır mezun veriyorlar. Biz de ise bir Che (takımın ilk kaptanı) bir de Tuğçe (o da geldi ve gitti, ne olduğunu bile anlamadım) Halbuki istiyorum ki öncelikle Fiyuce, Sunbul'ü mezun edelim, ben mezuniyete iyice yaklaşayım, ha gayret az kaldı durumuna geleyim. Sonra da daha yeni sayılan arkadaşlarımz mezun olsun. Hep birlikte aldığımız, paylaştığımız, dertleştiğimiz bu yolda biraz sevinç görelim. Moral bulalım, ya yapılabiliyormuş ben de yapabilirim hissini yaşayalım.
Ama ne yapıyoruz hemen her hafta birkaç arkadaşımızın kilosunu sabit geçe geçe haftaları yiyoruz.
Biliyorum kızlar çok doluyum . Sizi üzmek veya kırmak da değil amacım. Ama o kadar uzun süredir bu yarışmadayım ki (benim hatam tabi, kimseye lafım yok) artık herhangi bir biçimde harekete geçilmezse, birşeyler değişmezse biliyorum ki iş tavsıyor, salmaya, böylede iyiyim moduna girmeye başlıyor insan. Hele de karşısına hayatında can sıkıcı dönemler, bunalımlar vs çıkınca hoop dönüyoruz en başa. Hepimize yazık. Hanginiz istiyor olmanız gerekenden 3 beden büyük olmayı. Vücudunu ordan oraya sürükleyerek dolanmayı, dolap önünde ne giyecem ben şimdi deyip sonra çuvallara bürünmeyi.
Off uzun oldu, çok oldu. Özür dilerim ve son söz.. Gerçekten belirli kimseleri hedef alarak yazmıyorum yazdıklarımı.. Gerçekten takımdaki herkesin istedikleri yere gelmesini istiyorum. Şu 13 kiloyla bile hayatımda o kadar çok şey değişti ki, bunu herkes yaşasın istiyorum..

canım bi bak bakalım olmuş mu?!

2. TAKIM **99. ETAP**

Kocaeli(59.5/58.6/0.9/1.51% )
singing kettle (72.9/72.9/0/0% )
clementine212 (57.3/57.3/0.0/0.00%)
handemi (69.7/69.7/0.0/%)
bahar_0186 (66.2/66.2/0/0%)
EN-FUR-TU (73.3/73.3/0.0/0%)
Silviya (83.1/83.0/0.1/0.12%)
papatya-32 Hamilelik sebebi ile ayrıldı.
dididi(55.0/54.5/0.5/0.91%)
megilara(69.1/68.3/0.8/1.16%)
2. TAKIM TOPLAM KıLO (606.1/603.8/2.3/0.38%)

teşeşkkürler şimdiden a.s.

space çok haklısın ama ben çalışmaya başladığımdan beri düzenli yemek yiyemiyorum.gündüzleri abur cuburla geçiştiiyorum ve hem kilo alıyorum hem de akşam çok acıkmış oluyorum. hastaydım geçen haftalarda biliyorsun ve iştahım açıktı ilaçlardan dolayı ki sonuç olarak 1,2 kilo aldım aslında dönmesen takım için daha iyi olurdu ama dönmek istedim çünkü motivasyona ihtiyacım var. 3-4 kilo fazlam var ve bu çok zor bi kilo değil vermek için. ama nedense üzerime yapıştı. spor da yapıyorum fırsat buldukça. pazartesi dikkatli yemeye başladım inşallah haftaya güzel bi bildirim yaparım. akşamları fırsat buldukçada yazmaya çalışcam.

bugün sabah klasik kahvaltı.
çorba ve 1 dilim ekmek
2 diyet bisküvi
lahana yemeği ve çorba,salata

space öncelikle senin tecrübelerine ihtiyacımız var asla ayrılmayı düşünme....
ama dediklerinde %100 haklısın silkelenmenin zamanı geldi bende aynı şeyi düşünüyorum öncelikle takım içinde birbirimizi tanımıyoruz bile....kimse belli kişilerin dışındakilerle iletişimde bulunmuyor paylaşamıyoruz yani....bende dama dedim artık yaz geliyor ve ben zayıf olmak istiyorum....şu son verdiğim kilolar bile beni çok mutlu etti 58 olmayı düşünemiyorum valla...ben kendi adıma hergün mutlaka yazıyorum herkezin yazdığını okuyorum ama kesinlikle daha çok birbirimizi desteklemeliyiz....kurallar neolursa olsun desteklemeye hazırım yeterki zayıflayalım...

slm kızlar space çok özür dilerim bugün gerçekten kötü 1 gündü sabahtan çıkmam gerekti sonra dr ye randevum vardı daha yeni içeri girdik bildrimde bulunamadım space sen kaptanımız hemde ablamızsın haklısın kendi adıma çok paylaşımda bulunamıyorum yazdığımdada kimseler olmuyo o yüzden yazmak içimden gelmiyo asla kaptanliktan ayrlmanı istemem bence hepbirlikte karar verip canlandıralım herkes enazından günde 1 kere girip yediklerini hareketlerini yazsın önemli 1şey olmadıkça bunu es geçmeyelim sana sonuna kadar hak veriyorum böle bir verim alamıyoruz cazibesi kalmıyor hadi kızlar günde 1 kez olsun buraya gelmeyi adet haline getirelim

kızlar yazdıklarınızı okuyorum. şimdilik birşey yazmıyorum. Diğer arkadaşlarımız da görüşlerini, fikirlerini belirtsin istiyorum. Belki daha mesajımı okumamış arkadaşlardan kaptan olmak isteyen olabilir. Yazdıklarımla sizleri üzdüysem, kırdıysam,kendinizi savunmaya geçmek zorunda hissettiyseniz gerçekten özür dilerim. Nıyetim gerçekten bu değil. Benimki sadece çaresizlik, çözüm bulma çabası. 12 kişilik takımın sırasıyla hedefine ulaşabilmesi, ben yaptım duygusunu yaşayabilmesi için bir yol bulma arayışı.
Kimseye kızgın veya kırgın değilim. Sadece gelin konuşalım. Kaptandan kurallara ne gerekiyorsa değiştirelim.
Neyse.. sözü fazla uzatmadan burada keseyim. Diğer arkadaşlarımız da lütfen bir yorumda bulunsunlar, ne değişiklik istiyorlar, hatalarımız yanlışlarımız ne konuşalım.
Son bir söz (duramadım yine :))). Hepiniz gencecik güzel hanımlarsınız, sizin yaşınızdayken keşke akıl edebilseydim keşke yıllarımı boşa harcamasaydım.. Ondan da biraz üzüntüm.. Şimdi en güzel zamanlarınızda kilolarla uğraşmanız, istediğinizi giyememeniz ne bileyim işte kiloların getirdiği tüm eksiklikleri yaşamayınız diye dertleniyorum. Benim açımdan bu son atımlık kurşun. Artık yaş ilerledi. Kilo vermek gittikçe zorlaşıyor. Ben bu kiloları ya şimdi verecem ya şimdi verecem. Ama siz yol yakınken, herşeyin henüz başındayken kurtulun. Kilonuzla, görünümünüzle barışıksanız en güzeli sizsiniz zaten. Ama burda olduğumuza göre demek ki bir rahatsızlık hissediyoruz. O zaman bir an önce kurtulun da hayatınızı yaşayın.

ben geldimmmmm
son sayfaya bakıodum npıosunuz die...sora bi baktım ablamın yazısıklava:

pers bengisuyla birlikteydim...cıkıcanı yazcanı sölemisti vakti olmadı demekki.. ben söyleyim o gelmeden bengisu cıkıyor... cok yogun evlilik hazırlıgı dersler pasaport oturma izni, haftaya da gelinlik provaları cidden zamanı kalmıyor.. kusura bakmayın olur mu

eger spacem cıkıcam ben kaptan da olmak isteyen var mı diyorsa hemen atlıyorum olaya:jeyyar:
sen cıkma ben gelirim bak geri dönerim takıma sen cıkma yeter kisenağlama
regl 2.gundeim kilom 61.5falan suan... ama şişim deli gibi..midem de bozuldu masallah vcden cıkamıyorum ama her bi şeyi de yiyorum...
resmen yemedigim sey kalmadı..
ablam sen bu takımın en birincisisin yok öle gitmek falan...
ben yokken baya rahatladım sanırım... ama göbek de patlıcak durumda suan... hem regl hem tıkınmalarım...
bu hafta aldıklarımı veremezsem bi sonraki hafta geliorum...
ki bence bi soraki hafta geleyim cunku bu hfta 2vizem 1 ev ödevim biton şeyim var...
feza abla gitmeeee:çok üzgünüm:

bugün sabah nesfit
öğlen 1 kurabiye 2 poğaça
akşam yağsız 1 porsiyon makarna yoğurtlu yanında 2 ızgara köfte
şimdide 1 bardak süt içiyorum
çok açım ama yemiyorum sabah olsada kahvaltı etsem
iyi geceleeer

iyi geceler herkese...sabah bişey yemedim canım istemedi...öğlende küçük bir tost yedim....akşam üstü küçük bi dilim börek...akşamda 2 kaşık makarnave tavuk...biraz önce de greyfurt suyumu içtim ve yemek olayını bu gecelik kapadım:))

fiyucem fıstıkım, ben bi yere gitmiyorum. Allah izin verir, ömrüm vefa ederse (ahh ahhh) mezun olmak istiyorum bu takımdan. Sadece bayrak değişimi yapalım dediydim. Sen dönme, yasak sana. muhabbete gel, kafanı dağıtmaya gel ama dersler vs gibi sorunlarının en azından bir kısmı rahtlayana kadr izinlisin. Ne zamanki gücünü toplar, evet artık mezun olmaya hazırım dersen koşa koşa gel :)).
bugün ne yedime gelince. öğle üzeri bir koca tabak yoğurt ve yulaf ezmesi (oğlumun deyimiyle karnımı düz yapacak şey :))). Akşam 1.5 tabak makarna :)). Yedim valla. Şu ctesi pazar kasmayacam. Haplarımı alıyorum, inşalllah ptesiden itibaren hareket artı düzgün beslenmeyle ben bu 63'ü kıracam. Arkamda böyle bir takım varken yaparım ben. Aldığım kendimle ilgili bir takım kararlar var ama şimdi saçımdaki boyayı yıkamam lazım :)). uzun uzun yazmıyorum. Bana destek olcaksınız di mi kızlar şu kırılmaz kiloyu kırmam da. Acaip desteğinize ihtiyacım var çünkü iyice germeye başladı, azmim filan yerlerde sürünüyor (. şimdilik benden bu kadar ve açıııımmm...

arkadaşlar giremedim dün ama vallahi gözümü misafirden açamıyorum sürü halinde ev görmeye geliyolar iki gün üstüste misafirim vardı bu akşamada yemekli misafirim var
space ayrılma lütfen ne desen haklısın sensiz düşünemyorum ya hepimizin bi silkelenmesi lazım bence bende zaten kendimi kaybettim yok toplan yok taşın yerleştir olmadı tesisatçı gel git dolapçı sök tak yok misafirdi pasta yap yemek yap derken valla rüyalarımda bile bunlarla ugraşıyorum

ben bu sabah klasık bi kahvaltı yaptım sonraki ögünlerii yazarım akşamki misafirimede fırına güveç vercem pilav yüksük çorbası patates püresi yogurtlu slata artık bunlardan azar azar yemeye dikkat edicem

buarada demeti gördüm dedesini n taziyesinde acayip incelmiş gördüm 4 kilo vermiş heralde ve çok belli etmiş kıskandım valla :))buarada bilmeyenlere demet beni halamın kızı

Son düzenleme:
Arkadaşlarrrrrrr...........
Ne oldu ?Bu ne şimdi ,tam kendime destek buldum,bir grub buldum.Hep birlikte azim edip kilo vereceğiz diye düşünürken.Hooooop depresyon belirtileri.Lütfen toplayalım kendimizi!
Bahar geldi her yerde bir canlanma var.(Görünen o ki Biz Hariç)Haydi moral bozmak yok.
Spacegirl (Feza Hanım) sizin canınızıda sanırım ,biz sıktık.:çok üzgünüm:Tam bir katılım gösteremediğimizden ,heyacanınız azaldı.:teselli::teselli:Ama yoooo "öyle ben sizi motive edemiyorum" diyip kaçmayın.
Bizimde sizi motive etmemiz lazım.Kilolarımızı düzgün verebilsek ,herkesin morali düzelecek.
Haydi arkadaşlar zaman azalıyor.Biraz daha gayret, biraz daha hareket.Birlikte gönül koyduk bu yola.Sonucada beraber ulaşalım.Hatta yaza hep beraber mezun olup, diğer gruplara güzel bir örnek olalım.:1hug:
Tempo, tempo ,dans sositososito,dans hihoyyythiç birşey yapamazsak eve girip çıkarken asansör yerine merdivenleri kullanalım.Hatta son katı iki kere inip çıkalım.Zayıflayanların ağzında kilit,ayaklarında ve vucutlarında onları oynatan zil yok.Bizde başaracağız.:lepi:

selam herkeslere.bugün yazmaya fırsat bulabildim. oburcum başsağlığın için teşekkür ederim
diyetime elimden geldiğince dikkat ediyorm.yürüyüşe başladım günde 1 saat iyi geliyo.
bu arada sabah az kahvaltı yaptım,öğlen tavuk haşlama akşam mantar yemeği düşünüyorm.hepinizi öpüyorum.
bu aradaa sebnemcim saol cnm beni incelmiş olarak gördüğün için :)) spacem hepimiz bi arada olursak herşeyin üstesinden gelebilriz kafanı takma cnm lütfen ayrılma sen bizimm kaptanımızsınn :jeyyar:

kıslarrr nerdesiniz misafirim yeni gitti çok yemedim güveç yemegi
yedim ve 1 kase çorba aslında çok ama evinde misafir olunca yiyosun ama ben dikkatli yedim pilav patates püresi yemedim
biliyonuz mu galiba spora başlıycam arkadaşımla ama nası vakit ayırıcam bilmiyorum
bakalım giderim heralde öglen 12 30 la 13 30 arası misafirimin geldigi günler olmaz ama diger günle rolablir

Son düzenleme:
fıstıklar sabah 6,5ta kalktım. Kayısılı suyumu, ardından sirkeli suyumu içtim. vitaminlerimi aldım. Sabah sabah neredeyse 1.5 litre suyu tamamladım. Kendime yarım litrelik bir kupa aldım :). Bir kerede işi tamamlıyom. Bağırsak yogası, ardından yüz yogası, sonracıma tibetin gençlik pınarı hareketlerini yaptım :)). Sandaloz sakızı çiğniyorum. Şimdilik bu kadar benim ufaklık kalktı, kahvaltı saati. Gün içinde hem takımımız hem de kendimle ilgili birşeyler yazmak istiyorum. Dün yazdıklarınızı okudum temizlik yaparken sürekli neler yapabiliriz, ne yapabilirim diye düşündüm. Aklımdakileri bir düzene sokayım hemen yazacağım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…