Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

sabahla ögle arası elmamı yemedim çünkü türk kahvesi ve 1 parça çikolata yedimm ama napiyimm arkadaş geldi kahveye ben içmesem olmazdı ama şimdi çorbamı yapıcam kaldıgım yerden devanm ediyorum
hadi kızlar nerdesinizzz

kızlar günaydın
cimcimecim valla nerdeyse mutfak kapısına asıcam kazagı çok ii oluyo
bugun kendime hazırladıgım menü
sabah bol marullu peynirli salata arada 1 elma
ögle 1 kase hazır çorba 1 kase yogurt
arada 1 kivi
ikindide 1 paket kepekli diyet bisküvi
akşam haşlanmış tavuk ve ayran 1 bardak
saat 8 gibide 1 elma

cimcimecim sen ne diyosun dünde buna benzer yaptım sebze yemegi yap diyceksin biliom ama evde yok ve dışarı çıkmakta ayrı bi mesele

güzelim gayet ii.ama en kısa zamanda sebze al:))))a.s.

bu sabah canım bişey yemek istemedi...öğlen..1 dilim çavdar ekmeğiyle z.yağlı taze fasulyeyedim...akşama kara veremedim daha:))

selam kızlar.nasıl gidiyor kilo verme işi? ben yeniden aranıza katılmak istiyorum.spacecım ben nezaman bildirim yapcam? bu cuma mı haftaya mı? şuan 57 kiloyum.

merhaba
bu aralar ne yiyeceğimi şaşırmış durumdayım sabah 1 bardak sıcak su içtim 2 tane kayısı yedim
nesfit yaptım sütle ama çeyreğini bile yiyemedim sonra üstüne 2 tane poğaça yedim 1 bardak elma suyu içtim
şimdilik bu kadar ......
kilo vermem durdu....

Kızlar kramptan ölüyorum. ne oldum bilmiyorum. dün yastıktan kafamı kaldıramadım. gözüm açılmadı. uyuyarak geçirdim. bugün ise iki büklüm geziyorum. ınanılmaz bir gaz sancısı. kramp gibi giriyor, wc'ye zor yetişiyorum :KK43:.. bugün sadece bir elma ve bir kase yoğurt yiyebildim. midem birşey almıyor. buna rağmen sabah kilom 64 idi. dün hiç ama gerçekten hiçbirşey yememiştim. sadece su ile geçti. yarına da geçmezse artık doktora gideceğim galiba. mikrobik birşey olmasından korkuyorum.
Buralara da gelip gidemedim.
Gokcen cim haftaya ilk bildirimini yaparsın olur mu? bu hafta da paylaşımına başlayabilirsin.
Tekrar kusura bakmayın kızlar giremediğim için.. inşalah toparlanırım yarına. Ama bu bir kilo fazlalık ne olacak hiçbir fikrim yok :KK43:(. canım çok sıkkın.

Kızlar kramptan ölüyorum. ne oldum bilmiyorum. dün yastıktan kafamı kaldıramadım. gözüm açılmadı. uyuyarak geçirdim. bugün ise iki büklüm geziyorum. İnanılmaz bir gaz sancısı. kramp gibi giriyor, wc'ye zor yetişiyorum :KK43:.. bugün sadece bir elma ve bir kase yoğurt yiyebildim. midem birşey almıyor. buna rağmen sabah kilom 64 idi. dün hiç ama gerçekten hiçbirşey yememiştim. sadece su ile geçti. yarına da geçmezse artık doktora gideceğim galiba. mikrobik birşey olmasından korkuyorum.
Gokcen cim haftaya ilk bildirimini yaparsın olur mu? bu hafta da paylaşımına başlayabilirsin.
Tekrar kusura bakmayın kızlar giremediğim için.. inşalah toparlanırım yarına. Ama bu bir kilo fazlalık ne olacak hiçbir fikrim yok :KK43:(. canım çok sıkkın.
idrar yolu enfeksiyonuolabilir spacem...ihmal etme git doktora mutlaka

Kızlar kramptan ölüyorum. ne oldum bilmiyorum. dün yastıktan kafamı kaldıramadım. gözüm açılmadı. uyuyarak geçirdim. bugün ise iki büklüm geziyorum. İnanılmaz bir gaz sancısı. kramp gibi giriyor, wc'ye zor yetişiyorum :KK43:.. bugün sadece bir elma ve bir kase yoğurt yiyebildim. midem birşey almıyor. buna rağmen sabah kilom 64 idi. dün hiç ama gerçekten hiçbirşey yememiştim. sadece su ile geçti. yarına da geçmezse artık doktora gideceğim galiba. mikrobik birşey olmasından korkuyorum.

Günaydın Canım;
Geçmiş olsun hayatım.Umarım bugün daha iyisindir.Kilo veremiyorum diye dert etme önce sağlık.Nasıl olsa bir şekil düzene girersin.Sağlığına kavuş ondan sonra dertlenmeye başla.Acil şifalar hayatım.

Bu sabah aynı tertip sade mısır gevreğinin üstüne tarçın+üzüm+kayısı+zencefil+keten tohumu ve yağsız süt.
öğlen tavukla salata
akşama tekrar sabah yediğim mısır gevreğini düşünüyorum.
Sanırım bu haftada kilo veremedim.Çünkü arada hep kaçırıyorum.Özeliklede akşamları tv seyrederken oluyor.

space çok geçmişolsun cnm umarım önemli 1 şey yoktur dr a git ihmal etme beni sorarsanız bahar depresyonuna girdim heralde bu aralar acayip moralim bozuk diyet iyi kötü dvm ediyo az yemeye alıştırdım kendimi iyi 1 süreç oldu benim için asıl mevzu bundan sonra başlıyo hayırlısı bakalım 1er 1er gitsin kilolara.s.

sağolun kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için. sanırım midem yemeye tepki veriyor :).. birşey yediğimde mide sancılarım başlıyor. karnımda alien var gibi. resmen hareket ettiğini görüyorum. hamileliğimde bu kadar darlanmamıştım. neyse bugün daha iyiyim. birşey yemediğimden herhalde :). sadece bir galete yedim. Ha kilo veriyor muyum? Hayır. Bünye kendini kilitledi. Mide yediğim için vicdan azabından kıvranıyor. Hadi bakalım sonu nasıl olacak :)..
Gokcen cim ben dün canımın şeysinden gelecek hafta dedim ama ben dünü perşembe sanıyordum valla. Hadi gel bu hafta kilo bildirimine başla ne dersin. Ama mümkün olduğunca daha fazla katılımcı olmaya çalış olur mu?
Bu esasında hepimiz için geçerli..Bugün vitamin ve pharmaton diye enerji hapı alacağım kısmetse. Onun desteğiyle umarım spor için güç de toplayabilirim. Geçen seneki kullanımlarımda oldukça verimli olmuştu. Hele de bu bahar yorgunluğu, bitkinliği zamanında. Görünen o ki ben kiloları sadece yemeyerek veremeyeceğim, hareketimi artırmam şart. Ama onun için vücudumun güç kazanması lazım. Şu anda resmen bu kütleyi oradan oraya sürüklüyorum :)).

kızlar merhaba
bugün gündüz mesaim vardı hiç yazamadım
iştahım artmaya başladı zannediyorum bir daha ki adetimden sonra tekrar zayıflamaya başlarım abuk sabuk doyuruculuğu olmayan kalorisi yüksek şeyleri yemeye başladım 5-6 gündür kilom bunlardan dolayı 300-400 gr artıyor panikliyorum bir gün yemiyorum hemen 64.5 oluyorum ama böyle devam ettiği için zayıflama kaydedemiyorum sinirlerim bozuldu valla 2-3 haftadır iyi gidiyordum buna bir dur deme zamanı geldi bu akşam yağsız bir çorba yapıp acıktıkça yemeyi düşünüyorum yarında gündüzdeyim yine abuk sabuk şeyler yemem inşallah....
bugün sabah 2 poğaça 1 dilim kek
öğlen 1 tabak nohut bir tabak bulgur pilavı ve salata...
akşam 4 kaşık makarna salatası 1 ince dilim pasta..
çok yemişim yaaaaa.......

kızlar merabaa...
dün giremedim ama çok yogundum öglen ayrı akşam ayrı misafirim vardı ve ben zor attım yataga kendimi bugünde arkadaşımın canı sıkındı ona gittim ve orda kahvaltı türü bişeyler yedik akşamada ayran içtim ama 1 ltre ve ayran çok şişirdi beni ya yeme istegi felan kalmadı deneyin derim

spacem bence sen şu lahana diyetini çok uyguluyosun ben 4-5 aydır aranızdayım ve senin bu diyeti çok yaptıgını farkettim yine sen bilirsin ama bence lapa ve çorbalı diyetleri çok uygulamamalı ama sen daha iyi bilirsin

selam kızlar...bende bugün kendimi iyi hissettim..çıkıp yürüyeyim dedim...hava da güzeldi...bir baktım 2 saat geçmiş...ay nası sevindim anlatamam.akşamda eşimle çıktık biraz da o zaman yürüdüm...kendimi çok daha ii hissediyorum..ama hala regli olmadım ...offffffff

Fıstıklar yarın ben öğlene doğru gelebilirim. Lütfen erkenden tamamlayalım olur mu bildirimlerimizi. Öğleden sonra için oğluma sözüm var ve saat 4-5'e kadar beklemeyeyim olur mu?.. Yarına benim durum felaket. 7 aylık hamile gibi şiş karnım :)). Allahtan sancılar kesildi. Bugün vitamin haplarımı da aldım. Onlarda umarım hızlıca etki eder..
Öptüm hepinizi güzeller. Yarına iyi şanslar.

fırsat bulamıyorum nete girmeye. ama elimden geleni yaparım. kilo 57... görüşürüz..

Günaydııııın arkadaşlar;
ılk bildirim benden herhalde 73,5 kilo olmuşum.Olsuuun gitsinde 500 gr gitsin.kalça çevresi aynı göbeeeeğemden 1cm daha gitmiş.Sanırım vucut kendini toplamaya başladı.Yağlar yerini kaslara bırakıyor.Onun içinde kilom fazla değişmiyor.
Şimdii sizinle olduğumdan bu yana toplamda kalçadan 3,5 göbeğimden 2 cm gittiiii.
DARISII BAŞINIZAAAAA:sm_cool::dance:
Çizelgede 500gr az geldi galiba 1 kilo olarak alıyor.Ne yapayım 73 mü bırakayım?Moral ve hırs olsuun!...Yoksa kendimi mi kandırayım 74 olarak mı bırakayım?......

Son düzenleme:
12.TAKIM **99. ETAP **

spacegirl (
62,8 / 63,5/-0,7/-1,11 &#37:KK66:
baby_nurse (64,5/ 64,5/0/0 %)
Molihua (60/60 /0/0 %)
sbnmcsm (70,2/ 69,8/0,4/0, 57%)
cimcime81 (99 /99 /0 /0 %)
_demet_ (72/72 /0/0 %)
pengicuu (63,4 /63,4 /0 /0 %)
obur (74/73,5 /0,5/0,68 %)
sunbul (63,2/ 63,2/0/0 %)
Bendiyom (68,9 /68,9 /0 /0 %)
Gkcn ( 55,8/57 / -1,2/-2,15 ) (96, etapta geri dönmek üzere ayrılan üye)

12.TAKIM TOPLAM KıLO (753,8
/754,8/ -1 / -0,13%)

Son düzenleme:
X