- 1 Ekim 2008
- 2.370
- 2
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar günaydın
cimcimecim valla nerdeyse mutfak kapısına asıcam kazagı çok ii oluyo
bugun kendime hazırladıgım menü
sabah bol marullu peynirli salata arada 1 elma
ögle 1 kase hazır çorba 1 kase yogurt
arada 1 kivi
ikindide 1 paket kepekli diyet bisküvi
akşam haşlanmış tavuk ve ayran 1 bardak
saat 8 gibide 1 elma
cimcimecim sen ne diyosun dünde buna benzer yaptım sebze yemegi yap diyceksin biliom ama evde yok ve dışarı çıkmakta ayrı bi mesele
idrar yolu enfeksiyonuolabilir spacem...ihmal etme git doktora mutlakaKızlar kramptan ölüyorum. ne oldum bilmiyorum. dün yastıktan kafamı kaldıramadım. gözüm açılmadı. uyuyarak geçirdim. bugün ise iki büklüm geziyorum. İnanılmaz bir gaz sancısı. kramp gibi giriyor, wc'ye zor yetişiyorum .. bugün sadece bir elma ve bir kase yoğurt yiyebildim. midem birşey almıyor. buna rağmen sabah kilom 64 idi. dün hiç ama gerçekten hiçbirşey yememiştim. sadece su ile geçti. yarına da geçmezse artık doktora gideceğim galiba. mikrobik birşey olmasından korkuyorum.
Buralara da gelip gidemedim.
Gokcen cim haftaya ilk bildirimini yaparsın olur mu? bu hafta da paylaşımına başlayabilirsin.
Tekrar kusura bakmayın kızlar giremediğim için.. inşalah toparlanırım yarına. Ama bu bir kilo fazlalık ne olacak hiçbir fikrim yok (. canım çok sıkkın.
Kızlar kramptan ölüyorum. ne oldum bilmiyorum. dün yastıktan kafamı kaldıramadım. gözüm açılmadı. uyuyarak geçirdim. bugün ise iki büklüm geziyorum. İnanılmaz bir gaz sancısı. kramp gibi giriyor, wc'ye zor yetişiyorum .. bugün sadece bir elma ve bir kase yoğurt yiyebildim. midem birşey almıyor. buna rağmen sabah kilom 64 idi. dün hiç ama gerçekten hiçbirşey yememiştim. sadece su ile geçti. yarına da geçmezse artık doktora gideceğim galiba. mikrobik birşey olmasından korkuyorum.
Buralara da gelip gidemedim.
Gokcen cim haftaya ilk bildirimini yaparsın olur mu? bu hafta da paylaşımına başlayabilirsin.
Tekrar kusura bakmayın kızlar giremediğim için.. inşalah toparlanırım yarına. Ama bu bir kilo fazlalık ne olacak hiçbir fikrim yok (. canım çok sıkkın.