Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

arkadaşlar dün neden yazmadım takımı bozmamak için aldığım kiloları geri vermeye gayret ediyorum ama taktir edersinizki pek kolay olmuyor kusura bakmayın offf canımda fena halde sıkkın klasik aile kavgaları yaniii nebileyim hiç bişi istemiyorum şimdilik kilomu verirsem belkim moral olur...

kızlar ancak girebildim..dün akşam kayınvaldem aradı yemeğe gelicez diye 1 saatte nasıl yemek yaptım bilemedim...gecede baya geç gittiler..valla ne yadiğimi bile bilmiyorum..otur kalk anlayamadım....bu sabah 3 tane mücverle 1 dilim ekmek yedim...şebnemcim nası gidiyo bakiiim.Şeniz

kusura bakma demetcim anca girdim....

dün geceden beri bikac yılda bi ugryan migren atagım geldi saolsun...bengisu bilir
önce gormede azalma resmen bi bulut var gibi o gecti agrı basladı ardından yattım 11gibi sol tarafım uyustu resmen hala kolumda uyusukluk var ve basımın sol yanı resmen zonkluo yaklasık 13saat uyudum banamısın demedi

kaahvaltı falan da edemedim...
birazdan demir ilacımı icer yerim corba falan...

cnm ogle yemegi olarak aslında aksam yemegine gore daha besleyici seyler yemek gerekiyo...yani oglen yersen aksma kadar yakarsın mantıgı..
salata - ızgara tavuk - haslanmıs sebze- corba..
ama dedigim gibi ekmek yiyosan mesela aksam yicene oglen ye daha besleyici :)

kusura bakma daha uzun yazamıorm geri yatıcam gibi cok arttı agrı acil atagın gecmesi lazım sözde ders calısıcaktım .
ve bu bikac yılda bi ugrayan migren atagının 48saat surduu bile oluo:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

fiyucem geçmiş olsun ..bende de var migren Allah yardımcın olsun...

saol cnm... 16yasından beri çektiğimden alışkınım ama su yılda 1 bazen 2yılda bi gelen ağır ataklara dayanamıyorum

yaseminnnnnn kız gelecegin profu... bana bak prof olunca alanın ne olursa olsun ilk şu migrene çare bul ok yerimseniben

fiyucem çok geçmiş olsun canım migren ağrısı çekenleri biliom.Allah şifalar versin:Saruboceq:

kızlar merhaba
ben bugün 66 kilo oldum canım zaten hiçbirşey yemek istemiyor
fiyuce geçmiş olsun canım benimde migrenim var-dı...ama ne olduysa her ay düzenli gelen o ataklar geçti 8 aydır falan atak geçirmiyorum çok mutluyum bu anlamda....bir ara profilaktik önleyici tedavi verdiler 1 ayda sibelium denen ilaç sayesinde 7 kilo aldım anlayacağın çok işe yaramamıştı her ay acile gidip novalgin diazem yaptırıyordum en son öyle bir atak geldiki novalgin diazem bile fayda etmedi o atakta çok korkmuştum bu ağrı hiç geçmeyecek diye yaklaşık 2 gün sürdü ve o son atağım oldu allah kolaylık versin adet öncesi veya sonrası ataklar hormonal dengeye bağlı daha sık olur dikkat et...uzun süre aç kalma şekerinin düşmeside tetilkler çok uyuyma ben çok uyuyduğumda mutlaka atak geçiririm sana tek tavsiyem akapunktur yaptırman ben yaptırmıştım 2 yıl hiç atak geçirmedim....denemdiğim yöntem kalmadı tek çare bu olmuştu....

kızlar sabah abartmadan bi kahvaltı yaptım öglen 1 dilim kremalı kurabiye ve 2 lokum yedim çayla birlikte akşam da ızgara balık ve salata yedim bide portakal yedi

firuzecim geçmiş olsun sanada tatlım dikkat et kendinea.s.a.s.a.s.

herkese günaydın!! kahvaltıda taze sıkılmış greyfut suyu başkada bişi yemiycem çünkü öğlen arkadaşıma gidcem orada yerim akşam ızgara köfte ve salata yemeği düşünüyom cokacimcoook

kızlar nerdesiniz yaa hadi bizim nikahımız vardı kardeşimin bütün gün misafirlrlr ugraştık kızlar çok güzel geçti çok duygulandım yaaa kardeşim erkek bide kız olsa nası verecektim bilmiom artık bugün ne yedim ne kadar yedim ne içtim bilmiom :1no2:bugün böyle oldu artık inşallah yarın ne yedigimi içtigimi bilirim...

Firuzem güzelim şimdi gördüm. çok çok geçmiş olsun canım ya.İnşallah bir an önce atlatırsın ve son olur bu.
pengicum sen gel güzelim olsun. günahımızla sevabımızla dedik bu yola girerken. Aile sıkıntıları olur canım. Gün gelir onlar bile tatlı anı olur. şimdi tabi dediğime inanman çok zor biliyorum ama.
sebnem cim hayırlı uğurlu olsun. Yediklerin de afiyet bal şeker olsun. bugün yemeyeceksin de ne zaman yiyeceksin. zaten böyle özel günlerde yiyebilmek için zayıflamıyor muyuz :)).
Galiba artık takımımızın üyeleri tam tekmil geri döndü. Baby, demet, pengicu.. bir yasemin i doktor hanımımızı göremiyorum :). molihua cım hadi bakalım sen de gel aramıza derslerden vakit buldukça. ayrıca notun ne oldu. hocayı morarttın mı merakla beklemedeyim sonucu.

arkdslar teşekkürler....kusura bakmayın yaklasık 2gun berbat geçti zamanım bu baş ağrısı yüzünden..
malesef hala çare bulamadıklarından kıvranıorm...

baby cnm akapunktur demssin ama ben daha migren icin bana yıllar önce yazılmış ilacı alamıyorum..içim gidiyo valla yılda 1-2gelen agır atak icin 3tanecik hapa bi ton para ödemek...
kimbilir o nekadar pahalıdır

bugun kendime gelince evi toparladım hemen bulasıgı falan hallettim... yarın aksam 5:30da dersim simdi netteki slaytlardan ders calısmaya calısıyorum... ne yedim ne ettim algı birbirine girmis durumda...
doyma gudumu de kaybettim...ya bisiler yapın bana nolur seri halde kilo alma potansiyeli var bu aralar bende....
zaten dustan sonra baktım gobek iyice büyümüs gene
off durduramıyorum kendimi...
çars dra gittigimde tahlil sonucu icin konusucam bu ne ya bu ilaclar mı iştah açıyor acaba...bıktım ilac icmekten...üstelk daha kimbilir kaç ay icicem

kizlar giremiyorum siteye kusura bakmayin nolur...evde diilim..ablamda kaliyorum..cocuklardan firsat bulamiyorum girmek icin...arada gelebilirim..sali gecesi donucem eve...hepinizi optum...

Kizlar kusura bakmayin dersler sardii dort bir yanimiikaydirigubbakcemile3 Ama cok mutluyumm surekli kilo veriyorumm galiba hapdankaydirigubbakcemile2 Space'im sinav ertelendi ondan henuz morartamadim ama yakindir cok haziriimm:jeyyar:

Firuzecim gecmis olsun, migrenin tedavisi malesefki yok ilaclar pek ise yaramiyor yada aliskanlik yapio vucut, senin cook dikkatli olman lazim ozellikle beslenme konusunda genelde migren ac kalinca uykusuz kalinca ve can skintisindan olur, kii sende hepsiii masallah var!!!! kansizlikda var , yediklerine bakiyorum olmuyorklava: Kizlarrr kizin bu firuzeyeÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

Neyse bn yediklerimi yazamm, yarin gelipp gene kizcam sana Firuze hanimm!!!
Sabah, diyet yogurt
Oglen balik sebze
Aksam kofte lavas
Birde seftali yedimm

2saatda spor, optummm yrnn gene burdayimm insallah

kızlar günaydın
bugün nöbetten çıktım dünden beri diyetim bozuldu ona sinir oluyorum nöbet tutmak çok kötü olyor beni m için bana bir haksızlık yapıldı 11 nöbet verdiler bu ay...haksızlığa tahammül edemiyorum ama idarenin başına böyle yalaka böyle zekadan noksan adil olmayan insanı koyarlarsa böyle oluyor işte...o kadar güzel bir düzen tututrmuştum gündüz çalışıyordum sadece ve diyetimi kuralı kuralına yapıyordum ama gece çalışınca öyle olmuyor geç saate kadar oturuluyor ve yiyorum ister istemez ertesi gün uyuyunca daha çok yiyorum ve çok ayakta kalmaya bağlı su topluyor vücudum.....öff sinirlerim bozuldu valla...

herkesin iyi olmasına sevindim.fiyucem bence zayıflamayı çok kafana takma zaten inceciksin resimlerine bayıldımmaken gibisin maşallah
bugün oruç tuttum ,.tutmam gerekiyodu.ramazandan borç kalmıştı .dün arkadaşımda çok yedim okuldan 4 arkadaşla buluştuk geceye kadar oturduk gerisini siz düşünün artık cokacimcoook
akşama güveç pilav cacık pişircem kontrollü bi şekilde yicem.a.s

Son düzenleme:
kızlar günaydın sabah kahvaltı yaptım ama kendime özel hazırlayamadıgım için abartmadan yemeye çalışıyorum öglende misafirimiz var diye bilmiyorum ne yerim ama o benim diyet tatlımdan yapıcam baari tatlım diyet olsun akşama da ızgara bişeyler yapıcak babacım heralde. yazarım sonra yine bu arada çok fena üşütmüşüm görmeniz lazım ilaçlarla idare etmeye çalışıyorum
fotograf ekledim bakın isterseniz silicem sonraa öptüm hepinizi

şebnemcim baktım da maşallah senn de kilon cok gorunmuo baya hos duruosun :)
ayrıca kirpiklerine bittim bende yok cunku geçmiş olsun bu arada... dikkat et kendine

yasemin cnm sen böle her gun fırcala beni vlla..hatta msnde gördükce de fırcalayın beni ne yiyosun at onu falan demediginizi bırakmayın...kendimi biliyorum aldım basımı gidiyorum gene korkmya basladım bugun 59.8idim cunku

demetcim masallah sende baya istikrarlı gidiosun yardımım da dokunamadı sana kusura bakma ya adaptasyon sorunu yasıyorum bu aralar kusura bakma nolur...

baby cnm gece nöbetlerinde yanında bol elma bulundur derim... hem tok tutar hemde kolay yenilcek seyler...
ben bu ara abarttım diye durmadan bisi arıyorum ya yemek icin... altınbaşak onumde duruyor 1tane atıyorum agzıma tekrar duruyo paket...bari dedim çikolata biskuvi yerine ondan yiyim hem kalorisi de az...tavsiye ederim

kızlar kahvaltım lapa yaptım yogurt bitmis evde sonradan farkettim yarısını anca yiyebildim icine 1salatalık ve maydonoz dereotu dogramıstım...
sonra onu yiyemeyince 1 havuc yedim...
saat17:30da dersim var hazırlanıp cıkıcam... sonra markete ugrucam aksam..
aslında bende baya işe yarayan şu hollywood diyetine baslamak istiorm ama ilaclar yüzünden uygulamam cok zor
bi de bitki cayı ictim bu arada...

yarın kahvaltı edemeden cıkıcam kan vericeim icin... bilmiyorum yarın napıcam... öyle işte...her gun ugrasam iyi olacak buraya yoksa sacmalıyorum onume ne gelirse yiyorum

kactım gorusuruz kendinize iyi bakın..

bugün çok az şey yemeye çalıştım sabah 1 küçük poğaça,1tane elmalı kurabiye,1 bardak şekersiz çay içtim öğlen uyuduğum için yemedim aralarda ağzıma kuru kayısı attım akşamda hiç yağsız yayla çorbası 2 tabak içtim 1 ince dilim tuzsuz ekmek yedim ve bitti....
fiyucem doğru diyorsunda elma fikri iyi ama ben şu son zamanlarda hiç meyva yiyemez hale geldim nedendir bilmem ama meyva canım hiç istemiyor meyva yesem biraz tok tutup idare edecek zaten....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…