şebnemcim baktım da maşallah senn de kilon cok gorunmuo baya hos duruosun :)
ayrıca kirpiklerine bittim
bende yok cunku
geçmiş olsun bu arada... dikkat et kendine
yasemin cnm sen böle her gun fırcala beni vlla..hatta msnde gördükce de fırcalayın beni ne yiyosun at onu falan demediginizi bırakmayın...kendimi biliyorum aldım basımı gidiyorum gene korkmya basladım bugun 59.8idim cunku
demetcim masallah sende baya istikrarlı gidiosun yardımım da dokunamadı sana kusura bakma ya
adaptasyon sorunu yasıyorum bu aralar
kusura bakma nolur...
baby cnm gece nöbetlerinde yanında bol elma bulundur derim... hem tok tutar hemde kolay yenilcek seyler...
ben bu ara abarttım diye durmadan bisi arıyorum ya yemek icin... altınbaşak onumde duruyor 1tane atıyorum agzıma tekrar duruyo paket...bari dedim çikolata biskuvi yerine ondan yiyim hem kalorisi de az...tavsiye ederim
kızlar kahvaltım lapa yaptım yogurt bitmis evde sonradan farkettim yarısını anca yiyebildim icine 1salatalık ve maydonoz dereotu dogramıstım...
sonra onu yiyemeyince 1 havuc yedim...
saat17:30da dersim var hazırlanıp cıkıcam... sonra markete ugrucam aksam..
aslında bende baya işe yarayan şu hollywood diyetine baslamak istiorm ama ilaclar yüzünden uygulamam cok zor
bi de bitki cayı ictim bu arada...
yarın kahvaltı edemeden cıkıcam kan vericeim icin... bilmiyorum yarın napıcam... öyle işte...her gun ugrasam iyi olacak buraya yoksa sacmalıyorum onume ne gelirse yiyorum
kactım gorusuruz kendinize iyi bakın..