Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

bende tam tersi meyveyi cok severim ama bi basına yasayınca unutuyorum durdugu yerde çürüyor...
ekşi elma alırım alırsam ve eksi elmanın iştah kesici etkisi var bende..ondan önerdim...
yerimseniben

valla canım aklıma alternatif bisi gelmio baska
meyve veya diet biskuvi ya da ynında saltalık domates taşıcan..bildigim kadarıyla nöbetci dr ve hemsirelerin kucuk bi dolabı oluyor yiyecek koydukları... annanem hayattayken hastanede basında cok beklemistim hemsirelerin odasında da baya oturmustum...sizde de böyle bir imkan varsa kahvaltı gibi atıstırabilirsiniz..
salatalık domates peynir havuc...

bence en tok tutan meyve greyfurt suyu
mükemmel tok tutuyor.bi de leblebi elazığda ağın leblebisi var zannedersem heryerde bulunur çok tok tutuyor ve kalorisi çok düşük tavsiye ederim yerimseniben

Firuzecimm hergunn bu yemek listende sebze meyve ve et gorcem!!! yogurtla lapayla nereye kdr olce tarta yemen lazim seninklava: hahaha bayada kizdim haaa, takipcinimm onda goreee ye!

ah be kuzum eti görürsen haber ver banada:):):)
sabah tahlile gidicem su cars oglen sonucu alayım söz düzene girmeye calısıcam:)

sağol caanım benim
neyse 3 güne bir nöbetlerim artık idare etçez bakem ..
bu sabah 2 ince dilim ekmek yağsız 1yumurta omlet zeytin ve peynir yedim her sabah 1 yumurta yemeye çalışıyorum demir eksikliğini önlemek için....günde mutlaka 3-4 ceviz,badem ve kuru kayısı yiyorum birde...
artık gerçekten canım abur cubur atıştırmalık birşeyler hiç istemiyor yaşam şekli haline gelmeye başladı bunu oturtursam süper olacak...
fiyuce gerçekten seninde protein alman lazım yasemin doğru söylüyor et yiyemiyorsan bile en azından nohut fasulye gibi şeyler yemeye çalış canım....
ben bir 65 olsam tekrar spora başlayacağım biraz zayıflamayı bekliyorum

az önce 1 tabak çorba içtim 1 tane içli köfte yedim
akşamada ızgara tavuk yemeyi planlıyorum bu sefer başaracağım galiba....
5 kilo 1 bedene tekabül ediyormuş ben 40-42 arası giyiyordum ancak 60 kilo olunca 38 beden olurum herhalde....çok istiyorum eski günlerime dönmeyi....

çok şükür evime ve pc me kavuştum...Allah kimseyi evinden uzak bırakmasın....kaydirigubbakcemile3

kızslar ben hernekadar yememeye dikkat etsenmde yiyorum ya evde ki gibi deil yani napıyım bana acil iştah kapatma yöntemleri lazım bide nutrıway multıfıber hakkında bildiginiz bişey var mı

selam kızlar. nasılsınız? ben iyi sayılırım. çok yoğunum ve yediklerime dikkat edemiyorum.okula diyet bisküvilerden ve çabık çorbalardan götürüyorum.akşamda ekmek yememeğe çalışıyorum.birde zencefilli bi karışım içiyorum belki fyadası olur diye ama 1 gram bile veremedim.56 da takıldım kaldım.düzenli girebilsem belki fyadası olur ama onuda yapamıyorum. neyse umarm durumum böyle gitmez. herkese iyi günler...

günaydın kıslar...bugün kahvaltımda ince bir dilim tost ve közlanmiş kırmızı biber yedim öğlen kayınvalideme gitcem orada yemesem küsüyo akşamda kalcam bugün kalorileri yüklenip geri döncem.
senağlama herkescikleri öpüyorm:Şeniz

kızslar ben hernekadar yememeye dikkat etsenmde yiyorum ya evde ki gibi deil yani napıyım bana acil iştah kapatma yöntemleri lazım bide nutrıway multıfıber hakkında bildiginiz bişey var mı

nutriway dediğin şey zannediyorum zayıflama ürünlerinden...ben bu tarz ürünlerin kullnılmasına karşıyım içeriği çok bilinmeyen şeyler bunlar yeşim ..ayrıca piyasada bu tarz ürünlerin çok sahtesi var bence doğal yolları tercih et en güzel iştah kapatan şey öğünlerden önce sıcak su içmek gerçekten çok işe yarıyor ben yapıyorum sağlığını bozabilir allah korusun bir nevi de para tuzağı bunlar arkadaşım....bilmiyorum benim şahsi fikrim şu elma krom kapsülünüde çok desteklemiyorum elma sirkesi onun muadili olabilir mesela....tamam kromu nerden bulcaz şimdi ama doğaldan yanayım bilmiyorum yani....

bu sabah yine standart 2 dilim ekmek yumurta ve peynir birde domates....
valla süper gidiyor gören valla belin incelmiş yanların gitmiş falan diyor çok mutlu oluyorum kıyafetler yavaş yavaş bol gelmeye başladı süper bişiiii bu....fiyucenin dediği gibi çıtır olcez kıssslar....ben beynen bu olaya çok odaklandım bu iş mayısa biteecek kızlar inşallah mezun olacağım
bugün nöbete gideceğim sabah yine şişer gelirim....
dün eltime gittim sadece şekersiz çay içtim tatlı ikram etti çatalın ucuyla sadece tattım yemedim başka....çok iradeliyim çok...

şebnemim..bende katılıyorum baby nurse..bencede kullanma aşkıcım...ıhlamur ve mate çayı beraber kaynatılıp içildiğinde iştahı çok güzel dengeliyor...bide bol bol nane kokla...çok ciddiyim bak...oda açlık duyulduğunda baya rahatlatıyo...

kızlar bende bugün kabonhidrat diyetine ucundan bulaştım biraz...bakalım ne olucak...

tamam canım kullanmıycam ama şu beşi biyerde çayını kullanıcam ama evimew gittigimde haftasonu yani

tamam canım kullanmıycam ama şu beşi biyerde çayını kullanıcam ama evimew gittigimde haftasonu yani

şebnemcim beşi biryerdeyi ben kullandım bana bii etkisini görmedim .ama muratı çok güsel zayıflattı.bayaa kilo vermişti gerçi dikkat etmedi tekrar kiloları aldı
ablacım bide sana tavsiyem kahvaltıdan önce greyfut suyu gerçekten iştah kesiyo
:lepi:

kızlar vallahi utanıyırum yediklerimi yazmaya çok yememeye çalışıyorum abartmıyorum ama yemedende edemiyorum annem git evinde diyet yap diyo ama pazartesi evimdeyim ve tekrar başlıyorum ve ev taşıycam belki bende bi arkadaşımız vardı ya ev taşıdıgı sırada bayagı kilo vermişt,i ama yok yok evime geçtigim anda başlıycam çünkü yaza kardeşimin dügünü var bebişim olsun istiyorum ewet ewet benim acilen eve geçtigimde pazartesi başlamam lazım

sıkma canını bitanem...zaten aman aman kilon kalmadı vereceğin..9 kilo...sen kaç kilolardan geldin buraya...:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…