koç deme öyle...bu hafta çok kızarım sana sende verirsinbenim pek bi katkım olmasada çok sevindim 1.. oluşumuza umarım haftaya benimde katkım olur takımımıza:çok üzgünüm:
arkadaşlar merhaba
bu hafta iyi gitmişiz
ben kendimi uzun süredir hiç bu kadar azimli hissetmemiştim herşeye kuralı kuralına uyuyorum kendime bir koç buldum ama dışarıdan....
bizim klinikte bir doktorumuz var çok severim iyi anlaşırız o bana koçluk yapıyor güzel diyet listeleri getirdi öğlen yemeğede birlikte gidiyoruz onun motivasyonuyla çok az yemeye başladım ihtiyacımdan fazla yediğimi farkettirdi bana....bende haftaya patlama yaparım herhalde....ayrıca biz klinik olarak diyetteyiz bu süper oldu ara öğünler falan yapıyoruz saatli meyve yiyoruz toplu diyet yapmak çok iyi biri diğerini frenliyor....
kızlar bu ikinci oldu yaa yine giremedim kilomu. okulda girmeyi düşünmüştüm sabah,internette sorun vardı ve öylece kalakaldım. şimdi geldim eve.gerçekten çok üzgünüm. artık çalışmaya başladım oturup bilgisayarın başına geçemeyince paylaşım da yapamıyorum. geçici olarak ayrılabilirim eğer isterseniz çünkü katkım olmuyor. 56 kiloyum zaten kilo da veremedim. diyetyapamıyorum. okulda hep ekmek arası şeyler yiyoruz. pazartesiden itibarn kendime diyet şyler yapıp götürcem okula. ve diyete başlıcam artık.buna bi dur demem gerekiyor.. koşuşturmacada zayıflarım diye düşünmüştüm ama olmadı.
sağol canım..bu hafta başladım ben..Şenizarkadaşlarrrrrrr 1. liğinizi tebrik ederim :hooray:
7. takımdan sevgilerrr a.s.
(cimcimem sende burdaymışsın demek Şeniz)