Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Tebrikler kizlar
Benimde pek katkim olmadi ama insallah gelecek haftalara:nazar:

Ayrica bu tugcenin 7.5 kilo vermesi dogrumu bir haftada:1shok:

Sabah tartiya cikfim regl oldugum halde 61im eriyorumm masallah:eek:
Kendime Elma&Krom ilacindan almayi dusunyorum Sizce ise yarar mi?

molihua cım paylaşım alanında da belirttim takımımıza da yazayım. tuğçe bu kiloyu tabi ki bir haftada vermedi :). 5 haftalık sonucu bu. tatile çıktığından beri kilosunu sabit geçiyoruz. bu hafta gelip kilo bildiriminde bulundu. o yüzden böyle ani bir fark oluştu. hadi bakalım haftaya tuğçesiz de birinci olabilecek miyiz? gerçi tuğçe'nin yüzdesini katmadan da bu hafta birinci oluyorduk :)). olsun haftaya da aynı sonucu bekliyorum hepimizden.

Kızlar 1. lıgınızı tebrık edıyorum
basarılarınızın devamını dılıyorum
14. takımdan sevgılera.s.

kıslar giremedim sorry...canım sıkkın biraz çok mutlu oldum 1. olduğumuz için..haftaya da oluruz inşallah:nazar:

kızlar 2 haftadır bildirim yapamadım.kilo verememem de cabası. space canım sağol yaa ben de cumayı beklemeden kilomu yazayım dediğin gibi.
şebnemcim sağol desteğin için. ben yazamamaktan rahatsızım. ama inşalalh bundan sonra fırsat buldukça yazcam. ve diyete başlıcam. arkadaşım bişey önerdi sizinle de paylaşayım...

3 litre su
3 elma
1 dilim
5 top karabiber
5 karanfil
1 çubuk tarçın
elma ve limonu doğrayıp diğer malzemeleri de tencereye koyup 3 litre su ile kaynat.
sabah öğle akşam yemeklerden sonra 2 su bardağı iç. yemek miktarını da 3 te 1 e indir.

bu yöntemle ayda 4-5 kilo vermiş.
ben de denicem ama emzirdiğim için zararı olur mu acaba diye de tereddüt ediyorum.. sizlerde denemek isterseniz diye yazdım..

Merhabalarrr:))))

Bugun Kahvaltida bisi yemedim
Oglen bir cikolata :eek: sadece mutluluk hormonu icin:eek:
Aksam salata balik

Bu kdrrr 5kmde yurudum kosdumm olee karisikkmirmirmirmir

kıslaar
1.olmak bizim takıma çok yakıştı valla.....
ben halen çok az yemeye devam ediyorum süperiz valla...
ben kesinlikle yaza incecik girmeliyim
şunun şurasında 9 kilo ne var dimi canım.....
3 ayda verebilirsem
inşallah doğum günüme kadar 58 olacağım çok azimliyim çook....

kızlar 2 haftadır bildirim yapamadım.kilo verememem de cabası. space canım sağol yaa ben de cumayı beklemeden kilomu yazayım dediğin gibi.
şebnemcim sağol desteğin için. ben yazamamaktan rahatsızım. ama inşalalh bundan sonra fırsat buldukça yazcam. ve diyete başlıcam. arkadaşım bişey önerdi sizinle de paylaşayım...

3 litre su
3 elma
1 dilim
5 top karabiber
5 karanfil
1 çubuk tarçın
elma ve limonu doğrayıp diğer malzemeleri de tencereye koyup 3 litre su ile kaynat.
sabah öğle akşam yemeklerden sonra 2 su bardağı iç. yemek miktarını da 3 te 1 e indir.

bu yöntemle ayda 4-5 kilo vermiş.
ben de denicem ama emzirdiğim için zararı olur mu acaba diye de tereddüt ediyorum.. sizlerde denemek isterseniz diye yazdım..
merhaba

bende yapıyorum o karışımdan 1 haftadır..ama yağ yakıcı özelliği olduğu için içine birazda biberiye koyuyorum ben ..tadı da değişmiyo:)))

kimsecikler yok ama ben genede bugünkü menümü yazayım barı topik boş kalmasın:)))

sabah

2 yumurtadan yağsız omlet,küçük bir parça beyaz peynir,1 dilim çavdar ekmeği

öğlen

1 lahmacun
akşam

eşim sucuk diye tutturdu 4 küçük parça yedim ,1 dilim ekmekle,2 çay kaşığı da reçel:KK43:(

bide regl zamanım olduğu için tatlı krizine girdim gene 1 tane light çukulata yedim:)))

bugün abarttım biraz özür..yarın yürüyüş yapıcam o fazla yapıp telafi ederim(tabi inşallah yağmur yağmaz)

bugün herkez dinleniyor geziyor herhalde....
ben sabah çok hafif bir kahvaltı yaptım
öğle 1 bardak ayran 1 porsiyon ızgara tavuk göğsü bol salata
akşamda yarım muz yedim yatarkende 1 bardak süt içerim

Selam kizlar aaaa ayip ettiniz bn burdayim ya:p

Cimcimecim sana yumurtayi sarisini ayirarak yemeni tavsiye ederm, sadece beyazi cunkuu yumurtanin sarisi karb. kilo yapar ama beyazini istedigin kdr yiyebilirsin:nazar:

molihuacım biliyorum..yumurtayı çok severim ve çok yerim..ama kalan sarıları atmaya içim el vermiyo..ben 3 yıl kadar önce ender saraca gitmiştim o bana bir tarif vermişti ama öğlen yememi tavsiye etmişti..aklıma gelmişken size de vereyim

3 yumurta(1 tam diğer ikisinin beyazı)
bol dereotu
bol maydonoz
ıspanak
karabiber
kırmızı biber
az tuz
taze soğan

bunlardam omet yap kendine hem kilo aldırmaz hemde yağ yakar demişti..bende o günden beri sık sık yaparım bunu...sizede tavsiye ederim çok lezzetli haftada en fazla 4 defa yapabilirmişsiniz

ya kızlar ben konu açılmışken ender saracın bana söylediği şeyleri yazayım

günde 3 yeşilçay
,8 bardak su,
yemeklere mutlaka 1 tutam toz zencefil
,her sabah özellikle kışın ılık limonlu ve ballı su(matabolizma için)
,haftada 4 gün 1 er saat yürüyüş,
haftada 2 sabah keten tohumlu müsli,(gerçi ben hiç yiyemedim malesef bir kaşık aldım mı içim kalkıyo mümkün diil yutamıyorum)
bide bana tamamen bitkisel ve heryerde bulamayacağınız bir ilaç vermişti..isteyen arkadaşlara özelden ismini verebilirim..onun çok faydasını gördüm..çünkü sadece yağların atımına yardım etmiyo aynı zamanda adeti de baya düzene sokuyo...

aklıma gelenler bunlar..daha gelirse yazarım ..şekerler

kızlar meraba daha yeni eve girdim yediklerimi yazayım
sabah yarım simit (dışarıda oldugum için)
ögle döner salata 1 dilim ekmek
arada 1 elma
akşam ızgara bişeyler ama çok deill eşime eşlettim:1hug:

canım koçumm bana yarın için bi menü ayarlarmısın ama ögleden sonra gezmem var orda da ögle yemegi olarak ögünümü geçiricem abartmadan.bana bi menüüüüü bekliomm senia.s.

bugün haftasonu diye kaçırdım zannedersem.sabah bir yumurta ve bolca maydanos,dere otuvemarul yedim.{çayıra salınmış kuzu gibi} öğlen çarşıdaydım simitle geçiştirdim ama bitirmedim,akşam ekmeksiz marulla bayağı çiğköfte yedim.vicdan azabından kıvranıyom.yarın daha dikkat ederim.bu hafta``da birinci olmak için çırpınalımmı kızlar:_::içelim:

X