Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

oh afiyet olsun. Ama unutma zayıflayınca yine yersin. Bir yere kaçmıyor pideler. 😍

O zaman toparlanıyoruz hemen yarışa başlıyoruz. İzne kaçla çıktın canım? Sanki 81 gibi hatırlıyorum.
80.5 ile ayrılmıştım cnm zaten hemen hooop 83e çıktım uzun süredir yesemde 83ü geçmedim. Benim yerleşik kilolarımdan biri 83 aslında şu aşamada tekrar başlarsam sanki diyete yeni başlamış gibi olcam ilk kilolar hızlı gitcek 7 li rakamları görürüm hemen.

80.5 ile ayrılmıştım cnm zaten hemen hooop 83e çıktım uzun süredir yesemde 83ü geçmedim. Benim yerleşik kilolarımdan biri 83 aslında şu aşamada tekrar başlarsam sanki diyete yeni başlamış gibi olcam ilk kilolar hızlı gitcek 7 li rakamları görürüm hemen.
Oooo süper daha ne olsun. Hadi bakalım yarışalım o zaman. Çünkü aynıyız bence artık. Yarın 7leri görmeyi umuyorum ama bilemiyorum. Cuma stresi yapıyor vücudum 🤣🤣🤣

Bence görürsün cnm maşşallah bu hafta çok dikkat ettin. Perşembe akşamı olduğunu yarın tartı olduğunu unut düşünme bugün çarşamba 🤗🤣🤣
Düşünmemek ne mümkün bendende istenen kiloya gelemedim perşembe aksami bi sitres bi sitres huni taktim bu gece yarin tartilirken huniyi çikarcam agirlik yapmasin:KK70:

neden böyle oldun canım ya. Ben sana yetişmeye çalışıyordum. Sen hedefim oluyordun benim. Hadi yine yapabilirsin. Süper veriyorsun zaten. Şu an kaç kilosun?
bende yarın ölçüm yapacağım. Kızlar bana hatırlatın olur mu?
verilir canım verilmez mi? Hele sizin direkt ödem gidecek önden

Çok iyi görünüyorsun sakin ol 🤙
Cok iyi sayilmaz ama sagol Cnm

Kızlar nerelerdesiniz gelin haydi 🥰 AZcık sohbet edelim
Bi lif bitirdim iyi geldi 🤗ama sohbeti kacirmisim🙈
oh afiyet olsun. Ama unutma zayıflayınca yine yersin. Bir yere kaçmıyor pideler. 😍

O zaman toparlanıyoruz hemen yarışa başlıyoruz. İzne kaçla çıktın canım? Sanki 81 gibi hatırlıyorum.
Yarın 3lu bir yarış baslatalim ne dersiniz :rolleyes::rolleyes:
Gervekten cok moralim.bozuk gobrk yaptim ya erimiyo baya sis normalde yemek yiyince bayaa artiyo
Göbeğin ıyi canım öyle abartı bi çıkıntı yok dikkat et sadece gayet güzel bir fiziğin var😍

Bi lif bitirdim iyi geldi 🤗ama sohbeti kacirmisim🙈

Yarın 3lu bir yarış baslatalim ne dersiniz :rolleyes::rolleyes:

Göbeğin ıyi canım öyle abartı bi çıkıntı yok dikkat et sadece gayet güzel bir fiziğin var😍
Hoşgeldin. ☺️ Ben varım. ❤️Hedefime kadar durmak yok.

Bugün annemlere gittim 7 bucuktan 11 buçuğa kadar durdum eşim arkadaşları ile buluşacaktı sıkılmamam için bıraktı. Ve benim küçük toplamda yarım saat anca sakin durdu. Kucağımda sürekli gezdirdim ayağımızda salladık yok durmuyor. Eşim dönüşte 5 dk sigara alayım birde wcye gideyim dedi. Arabanın durmasıyla çığlık çığlığa ağlaması bir oldu. Bu aglamalar bitecek biliyorum ama çok yoruldum. Dua edin bana.
Yarın herkes bol eksi görür inşallah.
İyi geceler. 🥰

*12. TAKIM 660. ETAP***

Elifcig93 (59.7/)
Suukaa(81,4/)
gulenyuzumsunsen(77.7/)
Anka(68.1/)
zeyneppk(71.7/)
Eliff Eylull(81,8/)
Su Perisi86(78,5/)

X