80.5 ile ayrılmıştım cnm zaten hemen hooop 83e çıktım uzun süredir yesemde 83ü geçmedim. Benim yerleşik kilolarımdan biri 83 aslında şu aşamada tekrar başlarsam sanki diyete yeni başlamış gibi olcam ilk kilolar hızlı gitcek 7 li rakamları görürüm hemen.oh afiyet olsun. Ama unutma zayıflayınca yine yersin. Bir yere kaçmıyor pideler.
O zaman toparlanıyoruz hemen yarışa başlıyoruz. İzne kaçla çıktın canım? Sanki 81 gibi hatırlıyorum.
Oooo süper daha ne olsun. Hadi bakalım yarışalım o zaman. Çünkü aynıyız bence artık. Yarın 7leri görmeyi umuyorum ama bilemiyorum. Cuma stresi yapıyor vücudum80.5 ile ayrılmıştım cnm zaten hemen hooop 83e çıktım uzun süredir yesemde 83ü geçmedim. Benim yerleşik kilolarımdan biri 83 aslında şu aşamada tekrar başlarsam sanki diyete yeni başlamış gibi olcam ilk kilolar hızlı gitcek 7 li rakamları görürüm hemen.
Ahh inşallah cnm. Yarından itibaren sporada başlayayım ben spor beni çok motive ediyorKesinlikle haklısın ama bu yıl dönüm noktamız olsun. Yazdan sonra istediğimizi yiyip giyip gezelim
Bende spora başlayacağım. Bu ara sıkıntılı bir dönem geçiriyorum. Onu halledebilirsem inşallah kafam rahat spora başlayacağım.Ahh inşallah cnm. Yarından itibaren sporada başlayayım ben spor beni çok motive ediyor
Bence görürsün cnm maşşallah bu hafta çok dikkat ettin. Perşembe akşamı olduğunu yarın tartı olduğunu unut düşünme bugün çarşambaOooo süper daha ne olsun. Hadi bakalım yarışalım o zaman. Çünkü aynıyız bence artık. Yarın 7leri görmeyi umuyorum ama bilemiyorum. Cuma stresi yapıyor vücudum
Aaa çok rahatladım zihnen. Çok mantıklı dur böyle düşüneyimBence görürsün cnm maşşallah bu hafta çok dikkat ettin. Perşembe akşamı olduğunu yarın tartı olduğunu unut düşünme bugün çarşamba
Rabbim kolaylaştırsın sıkıntını inş cnm.Bende spora başlayacağım. Bu ara sıkıntılı bir dönem geçiriyorum. Onu halledebilirsem inşallah kafam rahat spora başlayacağım.
Amin amin inşallahRabbim kolaylaştırsın sıkıntını inş cnm.
Düşünmemek ne mümkün bendende istenen kiloya gelemedim perşembe aksami bi sitres bi sitres huni taktim bu gece yarin tartilirken huniyi çikarcam agirlik yapmasinBence görürsün cnm maşşallah bu hafta çok dikkat ettin. Perşembe akşamı olduğunu yarın tartı olduğunu unut düşünme bugün çarşamba
Bugün çarşamba çarşamba yarın perşembeDüşünmemek ne mümkün bendende istenen kiloya gelemedim perşembe aksami bi sitres bi sitres huni taktim bu gece yarin tartilirken huniyi çikarcam agirlik yapmasin
Cok iyi sayilmaz ama sagol Cnmneden böyle oldun canım ya. Ben sana yetişmeye çalışıyordum. Sen hedefim oluyordun benim. Hadi yine yapabilirsin. Süper veriyorsun zaten. Şu an kaç kilosun?
bende yarın ölçüm yapacağım. Kızlar bana hatırlatın olur mu?
verilir canım verilmez mi? Hele sizin direkt ödem gidecek önden
Çok iyi görünüyorsun sakin ol
Gervekten cok moralim.bozuk gobrk yaptim ya erimiyo baya sis normalde yemek yiyince bayaa artiyoYapmak isteyenler beni etiketlesin ben not alırım canım sanada motivasyon olur
Senin kilo almış halin buysa
Beni vurun kızlar
Cok fitsin canım senin gibi olmak isteyen kaç kişi var burda
Bi lif bitirdim iyi geldiKızlar nerelerdesiniz gelin haydiAZcık sohbet edelim
Yarın 3lu bir yarış baslatalim ne dersinizoh afiyet olsun. Ama unutma zayıflayınca yine yersin. Bir yere kaçmıyor pideler.
O zaman toparlanıyoruz hemen yarışa başlıyoruz. İzne kaçla çıktın canım? Sanki 81 gibi hatırlıyorum.
Göbeğin ıyi canım öyle abartı bi çıkıntı yok dikkat et sadece gayet güzel bir fiziğin varGervekten cok moralim.bozuk gobrk yaptim ya erimiyo baya sis normalde yemek yiyince bayaa artiyo
Hastamiki anka
Hoşgeldin.Bi lif bitirdim iyi geldiama sohbeti kacirmisim
Yarın 3lu bir yarış baslatalim ne dersiniz
Göbeğin ıyi canım öyle abartı bi çıkıntı yok dikkat et sadece gayet güzel bir fiziğin var
Hoşgeldin.Bi lif bitirdim iyi geldiama sohbeti kacirmisim
Yarın 3lu bir yarış baslatalim ne dersiniz
Göbeğin ıyi canım öyle abartı bi çıkıntı yok dikkat et sadece gayet güzel bir fiziğin var
Yok canım. Dün kızı uyutmamıştı yine. Günü nasıl geçti onu merak ettimHastamiki anka