Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
küçükle baba ilgilense büyükle sen spor yapsan. hem senin işin görülür hem onunla zaman geçirirsinBenim bebe hala uyumadı büyükde acayip kıskanıyor öyle olunca akşam spor yapamıyorum.
Baya doydum aslındaAfiyet olsun spor yokmu?
Afiyet olsun sporda yapılmış ne güzel
Kizzz ne kadar az yemissin
Yok cuma kesin güzel bir eksi göreceksin
Bir çözüm bulacağım inşallahküçükle baba ilgilense büyükle sen spor yapsan. hem senin işin görülür hem onunla zaman geçirirsin
Bel lesli yapınca ya ayağımın altına yatıyorlar yada bacağıma sarılıyorlar. Biri 9 biri5.5 yaşındaBir çözüm bulacağım inşallah
Işte büyük tekken yapmamı istemezdi. Oturur ağlardı. Şimdi okuldan 5 bucuk 6 gibi geliyor. Ciddi bir yemek yeme problemimiz var. Sinir stresle geçiyor akşam yemeğimiz küçükde durmuyor o ara ben sinir küpü oluyorum. Yemegini yesin meyvesini yesin sütünü icsin dislerini fırçalasın yatsın derken o araya birde spor sığdırmaya çalışacağım insallah. Birde annemle yapacağım bunları diyor. Babasi yaptirinca kavga ediyorlar. Zaten küçüğü de kıskanıyor.Bel lesli yapınca ya ayağımın altına yatıyorlar yada bacağıma sarılıyorlar. Biri 9 biri5.5 yaşında
Kaç yaşındalarIşte büyük tekken yapmamı istemezdi. Oturur ağlardı. Şimdi okuldan 5 bucuk 6 gibi geliyor. Ciddi bir yemek yeme problemimiz var. Sinir stresle geçiyor akşam yemeğimiz küçükde durmuyor o ara ben sinir küpü oluyorum. Yemegini yesin meyvesini yesin sütünü icsin dislerini fırçalasın yatsın derken o araya birde spor sığdırmaya çalışacağım insallah.
Büyük 5 küçük 3 aylıkKaç yaşındalar
Oyy kuzu onlar daha.Büyük 5 küçük 3 aylık
Oyy kuzu onlar daha.