Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Yarın öğlen kayınvalidemler gidiyor çok şükür eski düzenime döneceğim kızlar . Bir süre takip ettim sizleri ama sonra bakamadım umarım herkes iyidir . Beni soracak olursanız felaket yorgunum 15 tatilmiydi işkemcemiydi ayırt edemedim bana iki üç ay gibi geçti şu 15 20 gün Neyseki hem okullar açılıyor hem misafirlerim gidiyor kaldığım yerden olmasada yakınından devam

Hoşgeldiniz hepiniz

Oyy kızlar gece yazamadım.
Benim 3 numaralı oğlan illa çocuk odasında yat diye bağırıyor. Onun gönlünü yaptım bebeği uyutup gelicem diye gitti odasına abisi kapıyı kapatma diye bağırıyor bu sıpa kapat diye bi kavgaya başladılar mecburen geldim çocuk odasına. Bebek burayı yadırgıyor dalamıyor. Onun uykusu iyice açıldı derken kız uyandı onu beklerken bebek uyudu ben de yerlerde sürüne sürüne sabahladım. Bi ara tuvalete gittim 3 ü birden ağlamaya başladı sanırsın cami avlusuna bırakmışım velhasıl kelam şimdi uyuyacağım artık inşallah. Çok şükür 4 te 4 oldu.

Adım Fatma Aliye

Yaş 33
Boy 165
Evliyim, 3 çocuğum var, ikizlerim 3 yaşında büyük 8, öğretmenim, çalışıyorum.
Sağlıksız beslendigim için kilo alıyorum.Bu sabah 72 yi görünce kesin karar verdim.
Daha önce kilo verdim, ikizlerimle günde 1 saat yürüyordum.Ama ücretsiz izindeydim.Simdi çalışıyorum.Gecen dönem 3 kilo verdim.69 oldum.Cok zorlandım.Spor yapamadım.diyetisyene gittiğim halde motive olamadım.
Okula yetisecegim için hızla yazdım.Kusura bakmayın

1 yumurta, kibrit kutusu kadar Ezine peynir, 5 zeytin, biraz roka yedim..
Sabah su içtim sirkeli( ev yapımı)

Lütfen aranıza alın beni de

Hoşbulduk teşekkür ederim.. Darısı başıma inşallah

Günaydın kizlar güzel bir hafta olsun inşallah
Ayyy akşam ne çok konuşulmuş oku oku biteremedim yeni arkadaşlara hoşgeldiniz,yaşasın çocuklar okula gitti sonunda bende sporumu yaptim dusumu aldim bebem uyurken kahvaltimi ediyorum,-400çıktım 1kilo daha vermem lazim cumaya kadar

Allah yardimcin olsun canim

Tekrar Hoşgeldin aramiza canım
Inş uyurlarda sende uyursun canım gerçekten zor ben tek cocuga yetemedigimi düşünüyorum sen çok çok iyisin rabbim güç kuvvet versin miniklerede sakinlik

Tekrar Hoşgeldin canım aramiza

Günaydın canım ayy sorma benim kizcede gitti anaokuluna yatağın icinde havanın aydınlanmasını bekliyorum
Ooo süpersin eksilerde görülmüş ben daha tartilmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…