Evet benim de Ağustos ayıydı, ödemim çok olmuştu sıcaktan. Ben de takıma dönüp belki çok beklemeden kilo vermeye başlayabilirim doğum sonrası.Kizlarimda 17 kilo almistim oglumda almadim yedimde aslinda ama kilom coktu zaten daha nekadar alabilirdimki
Cok rahat bir hamilelik gecirdim sadece yazin sistim o beni cok yordu temmuz dogumlu oglum sicakta şişme oluyormus onun disinda kilo beni yormadi ama dogumdan sonra kirkim çıkınca hemen dikkat etmeye basladim ve kizlarimda hamile kaldigim kiloya dustum kiloyu takma verirsin
2.5 yaşında şu an kızım, ara baya açılıyor artık. Başa sarma olayı beni de korkutuyor. Hatta şimdiden rahatlama geldikçe hiç yapmasam mı diyorumBenim iki kizimin arasi 2 yas evet buyuyene kadar zor oluyor ama iyiki yapmisim diyorum birbirleriyle arkadas kardes herseyler hic kimseye ihtiyaclari yok
Ama oglum oldugunda kizlarim 9 -7 yaslarindaydilar ama cok ara veren arkadaslarim daha zor olduğunu soyluyorlar tam rahatladik tekrar basa sardik diye cocugun kac yasinda 3 yas aradan sonra yapilabilir bence cokta arayi uzatmamak lazim
Bende fikrimi söyleyeyim canım.
1.si arada fazla yaş farkı istemiyorsan bence en uygunu 1-1.5 yaş. Daha fazla yaş farkı olduğunda daha zor oluyor (çevremde bu şekilde gözlemledim) 2 yaşından sonra çocuklarda kıskançlık ve dışlanmışlık duygusu artıyor sanırım çünkü ister istemez bebekle daha fazla ilgileniliyor zaten ilgilenmesen bile bir kere kucağımda görse işte bütün gün o hep kucağında oluyor
Ama sanırım kızın 2 yaşında falandı eğer istiyorsan erteleme kilo sorununu takma. Çünkü kilo vermek yeterli değil koruma yapıp kiloyu yerleştirmek de önemli diyeti birden bırakınca hızlı kilo alınıyor. Sen o kadar beklemezsin zaten. Ben kızımdan sonra 16 kilo verdim ve 80 kiloyken tekrar hamile kaldım 3,5 ayda 7 kilo aldım. Kilom yerleşik olsa bu kadar almazdım.
Birde kilo alma şişme zorlanma falan kişinin yapısıyla alakalı bir durum. Ben kızıma 92 ile hamile kalıp 108le doğuma gittim. Ama hiiçç sıkıntı yaşamadım çok şükür. Son anıma kadar araba da kullandım her işimi de yaptım. Hatta doğumdan bigün önce abant gölüne pikniğe gittik doğum günü misafir ağarlayıp gecesinde doğuma gittim
Hoş buldum cnm nasılsın nasıl gidiyor diyet
Cnm bence bebek istiyorsan erteleme çok abartı bi kilon yok zaten. Bide ben hep 65 67 kilolar arası hamile kalıp 93 95 ile doguma gitmişyim. 4.cü bebeğinde 80 ile hamile kaldım yine 93 ile doğuma gittim. Bilseydim hiç zayıflamak için uğraşmazdım diğerlerinde demiştim.
Ilk hamileligime 96 ile kaldım. 110 ile doğuma girdim ikincisine 98 le kalıp 108 le doğuma girdim canım. Kilon fazla olunca alacak yer olmuyor aslındaEvet benim de Ağustos ayıydı, ödemim çok olmuştu sıcaktan. Ben de takıma dönüp belki çok beklemeden kilo vermeye başlayabilirim doğum sonrası.
2.5 yaşında şu an kızım, ara baya açılıyor artık. Başa sarma olayı beni de korkutuyor. Hatta şimdiden rahatlama geldikçe hiç yapmasam mı diyorum
Ay çok iyiymiş valla siz böyle şeyler yazdıkça benim fikrim oturmaya başladı kafamda. Evet kızım 2.5 yaşında şu an. Dediğin gibi diyet sonrası daha çok kilo alabilirim hamilelikte. Sadece hayalim farklıydı ya güzel bir yeme düzeni oturtup temizlenip başlayacaktım ama erteledikçe de motivasyonum da düştü sanki zayıflayamaya yönelik. Boşuna bekliyormuşum gibi geliyor artık.
Başa sarınca ben de öyle hissedebilirim yaa. Sanırım biraz bu konuda rahat düşünmeliyim artık.
Onun birazı ödemdir canım bikaç gün bozmadan devam et direk 1-2 kilo eksi görürsün inşallah. Hadi bakalım bi gayretle 1 aya şu 3lü rakamlardan kurtulalım inşallah
GünaydınGünaydın kızlar
Evet zayıf hamileliğe ben de hep özendim :/ O yüzden çabalaım bu kadar zaman. Dediğin gibi diyete devam etmeyi planlıyorum olana kadar zaten.Ilk hamileligime 96 ile kaldım. 110 ile doğuma girdim ikincisine 98 le kalıp 108 le doğuma girdim canım. Kilon fazla olunca alacak yer olmuyor aslındabenim ikisindede ilk üç ayım bulantı ile geçti sonlardada tansiyon problemim olduğu icin hep tuzsuz yedim bebek kilo aldığı halde ben kilo almadım. Zayıf hamile arkadaşlarıma da hep özendim kiloluyken hamilelik bile yakışmıyor benim ikisinin arasında 5 yaş var bazen zorlanıyorum rahat battı diyorum deliksiz uyumaya alışmıştım. Büyüklede gezmek kolaydı diyorum. Bazende iyiki böyle yaptım o artık kendi başına giyinip soyunup tuvalete gidip yemek yiyebiliyorken ben küçükle ilgilebiliyorum.
Sen diyetine devam et olursa dikkatli bir sekilde ilerlersin.
Kilolu hamile kalmak sıkıntı olur belki ama sen kilolu değilsin kiEvet zayıf hamileliğe ben de hep özendim :/ O yüzden çabalaım bu kadar zaman. Dediğin gibi diyete devam etmeyi planlıyorum olana kadar zaten.
Zayıf da değilim ama kaptanımKilolu hamile kalmak sıkıntı olur belki ama sen kilolu değilsin ki
Ya boş ver bunlar instagramın dayatması fitmom ne ya. İkinciden sonra toptan verirsin. Ben hamileyken almıyorum zaten emzirirken alıyorumZayıf da değilim ama kaptanımHayaller fitmom hayatlar balık etli
Valla ben 4. yü kesinlikle düşünmüyordum istemeden oldu malum ama iyi ki olmuş çok şükür rabbimeKızlar teşekkür ederim fikirleriniz için, geneli yap gitsin şeklinde. Haklısınız aslında biraz da Allah'ın takdirine bakmak lazım, bakalım ha deyince olacak mı? Bu kadar kendimi niye strese sokuyorum onu da bilmiyorum. İç sesim yap diyor mantığım durİç sesi dinlemek lazım galiba.
1 tane daha yap iç sesini dinleyip rabbim verirse tabi hayırlısıyla. sonrasında mantığını dinle cnmKızlar teşekkür ederim fikirleriniz için, geneli yap gitsin şeklinde. Haklısınız aslında biraz da Allah'ın takdirine bakmak lazım, bakalım ha deyince olacak mı? Bu kadar kendimi niye strese sokuyorum onu da bilmiyorum. İç sesim yap diyor mantığım durİç sesi dinlemek lazım galiba.
Emzirirken de alanlardanım ben deYa boş ver bunlar instagramın dayatması fitmom ne ya. İkinciden sonra toptan verirsin. Ben hamileyken almıyorum zaten emzirirken alıyorum
Valla ben 4. yü kesinlikle düşünmüyordum istemeden oldu malum ama iyi ki olmuş çok şükür rabbime
1 tane daha yap iç sesini dinleyip rabbim verirse tabi hayırlısıyla. sonrasında mantığını dinle cnm
Ay kusura bakmayın. Şu etiketleme işini bi türlü öğrenemedim. Hep böyle garip oluyo.Pazartesi tartısı yapalımmı Kızlar? Evet Hayır diye cevaplayın lütfen
[IMG alt="suukaa"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/680/680522.jpg?1574959210[/IMG] suukaa EVET
Su perisi86 EVET
G gunesli gunler
Elifcig93 Elifcig93 Evet,evet evet
E Eliff EylullEVET
[IMG alt="zeyneppk"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/139/139222.jpg?1569053961[/IMG] zeyneppk EVET
Anka Anka
wendy
madamhd EVET
gulenyuzumsunsen