Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar bende yarin 3gunde 3kilo vermeyi denicem bakalim olcakmi sütümün kesilmesindende korkuyorum ama ona gore yersem kesilmez sanirim,en büyük faktör su olduğu için belki veririm

Kizlar kisura bakmayin tam alinti yaptim cevap yazacaktim ufaklik kapti telefonu sonra sarjim bitti. Kizlari yatirinca anca alabildim tekrar elime telefonu.

En basinda esime anlattim. Sen kendine gore dogruyu yanlisi ayirt edebilecek yastasin yapmak istiyorsan yap saygi duyarim dedi. Sagolsun hic bir zaman ne yapiyorsun sacmalama ac durulurmu vs demedi. Basladigimda ucretsiz izindeydim sonra bazi karar degisikligiyle ise geri dondum. Hem is hem ev hem 3 cocuk hem beslenme cok yogun gunlerim gecti. Daha onceki gruptakiler yazin civ civ sicaginda 3 gunluk oruc tutmus ben mi tutamicam diyerek Allah kuvvet verdi yaptim cok sukur. Is yerindeki arkadaslarimda hayranlikla izlediler beni. Kararliligina sabrina hayraniz dediler sagolsunlar hic biri ters bir laf etmedi. Ahmet apanin verdigi serbest gunler haric hic kacamak yapmadim. Kizlarima dogum gunleri gunler disarida bulusmalar vs 1 lokma bile kacamagim olmadi sil bastan donmemek icin parmagimi bile yalamadim. Iste boyleyken boyle cok sukur etrafimdan bir darbe gormedim
Tesekkur ederim cnm. Ramazanda seviye 2 gibi besleniliyor. Sahurda hurma veya kuru incir veya ceviz veya findik veya ceviz+hurma vs vs iftarda seviye 1 gibi aksam yemegi.
Ben ramazanda programi bitirmis olacagim icin sahuru ayni yaparim iftari kan grubuma gire yaparim.
Hosgeldin canim nasilsin en son ben kulagini cinlattim
Seni hayranlikla takip ediyorum cok guzel kilolar verdin tebrik ederim
Ben basladim ama 1 hafta 10 gun surdu devam ettiremedim inşallah senin gibi uygulayabilirim
Tesekkur ederim cnm. Kararli ol gercekten iste. Herkes yapti bende yapabilirim de ve sende basar. Inan sonuclari cok guzel oluyor.

Hoşgeldin cnmm .
Burda heerkesin kendine göre bilgisi vardır elbette ortak yönümüz ikimizde abur cuburdan kilo almışız bende hamur işi vs ole fas food filan çok yemem hatta arada yerim .
Sadece cikolata pasta onlar beni çok cezbediyo baya onlardan kilo aldım . Malesef şuan bogazimi kesemedigimden 2 kilo aldım.ve son 7 kiloyu veremedim hala . Spor yapmasam daha fazla bile alırdım herhalde ama o yine koruyor ama yine diyete giricem.bende yani yalnız degilsin burda herkes diyette ..
20 kilo vermiş biri olarak sana şunu soyleyebilirimkki evet zor olabilir ama imkansız değil gerçekten karar verirsen ve sabredersen hedefe ulaşırsın eminimki..
Ben abur cuburu direk kestim çünkü onlar varken kilo vermek pek mümkün olmuyor . Hafif yürüyüşlere de baslamistim bana göre zayıflamak için spor şart . Ama yemegi kesmek en büyük şart ama korkacak birşey yok .
Tatlıyı kesince insan ilk 1 hafta tatlı krizlerine giriyor hatta ben baya bağımliydim ve ağladığım olmuştu . Ama nescafe türk kahvesi meyve ile bastırdım öneririm ama asla yemedim . Sende öyle yapabilrsin ama asla yeme . Ilk 2 hafta sabredince vucut zaten istemiyor. Bu 1.önerim.
2.si de kilo vermede duraklamalar oluyor mutlaka . Ben hep aldim.aldim.verdim bi yerde kalınca gitmiyor diye bırakmıştım bu sefer hiç bırakmadım . 3 hafta kilo vermem sabit kaldı spor ve diyet yaptığım halde . Ağladım . Sinirden kudurdum , güldüm sinirden bazen ama o 3 hafta asla bırakmadım.bu sefer dedim vazgeçmek yok . Vazgeçersem elime.hicbirsey geçmeyecek . Ama vazgrcmezsem vücudum değişecek . Tartı bazen doğruyu göstermeyebiliyor. Sabretmek ve inanmak yola devam etmek gerek bu 2.önerim .
3.önerim ise haftada 1 kez aynı saatte sabah ac karna iç camasiriyla tartılmsk. Çünkü hergün tartılırsan dalgalanmalar çok olur net sonucu göremezsin.

Tatli yemeyerek onun yerine meyve arada nescafe olabilir . Tatlı yiyince insanın herseyi yiyesi geliyo engel olmaya çalış . Pirinç hamur işi beyaz ekmek cikolata kurabiye onlardan yeme .

Kızlar bende yarin 3gunde 3kilo vermeyi denicem bakalim olcakmi sütümün kesilmesindende korkuyorum ama ona gore yersem kesilmez sanirim,en büyük faktör su olduğu için belki veririm
nasıl bir diyet canım. Emzirirken şok diyet hiç hiç önerilmiyor. Bence yapma. Çok güzel gidiyorsun
Valla harikasın maşallah maşallah şanslıymışsın etrafın destek olmuş.

Formu dolduracağım ama nasıl dolduracağım bilemedim
İlk sayfadaki formun üzerine basılı tutup seçin. Alıntı veya cevapla deyin. Yada kopyalayıp ileti yazma yerine yapıştırın. Orda doldurup gönderin

Tesekkur ederim vakit ayirip ilgilendiginiz icin. Ben d daha once 29 kilo vermistim. Sonra hep aldim verdim. Simdi yine aldim. Biraz da duygusal kilo alanlardanim. Yalniz yasayinca insanin yemek yeme icin cok vakti oluyor ne yazik ki. Yarindan itibaren hayatimi hem duzene sokacagim hem de yeni bir baslangic yapacagim.
Bu arada ben hep kiyafet ile tartiliyordum. Yarin en iyisi dediginiz gibi kiyafetler olmadan duruma bakayim

Adım Melek
Yaşım 26
Boyum 1.73
Kilom 69
Hedef Kilom 63
Evliyim
Mesleğim garsonluk yapıyorum
Çocuğum yok.
Kilo vermeyi isteme sebebim kadın doğum doktorum. Polikistik overım.
30 Aralık'ta doktora gittim. 74 kiloydum. Doktorum 2 ay sonra 63 kiloyla gelmemi istedi.
21 Ocakta randevum var. Geriye 6 kilom kaldı. İnşallah

Hoşgeldiniz. Randevunuz Şubat mi?

Maşallah 29 kilo verdiğinize göre baya iradelisiniz. Yine yaparsınız

Herkese merhaba. Ben daha önce 8. Takımdaydım 104 ten 83 e inmistim. Suanda 100 un baya uzerindeyim insallah sizinle başarılı olurum.
Hosgeldin canim daha once basarmissin yine yaparsin. ozaman bu zamanmis demekki yeterki kendine tekrar inan hep birlikte basaracagiz inşallah
İlk sayfadaki formu doldururmusun seni taniyalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…