Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

ADINIZ: Sebiha
YAŞINIZ: 33
BOYUNUZ: 160
KİLONUZ: 107
HEDEF KİLONUZ: ilk basta 90
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ : Öğretmen
ÇOCUK SAYISI: 2 (ikinci 3 aylık)
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:8
KİLO ALMA NEDENİNİZ: zaten kiloluydum doğumla arttı.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlıklı olmak ıstiyorum.

kızlar formu doldurdum kilomu tam bilmiyorum 107 yazdım ama doğru olmayabilir. Yarın sabah tekrar bakarım.

Herkese merhaba. Ben daha önce 8. Takımdaydım 104 ten 83 e inmistim. Suanda 100 un baya uzerindeyim insallah sizinle başarılı olurum.

kızlar formu doldurdum kilomu tam bilmiyorum 107 yazdım ama doğru olmayabilir. Yarın sabah tekrar bakarım.
Hoşgeldin tabiki başaracağız merak etme. Benim de 2. Çocuğum 4.5 aylık. Emziriyor musun?

Arkadaşlar ben bu gruba katılmak istiyorum.. haftada 4-5 gün Spor yapsak olmaz mı?
Kızlar dogum yaptım guzelde kılo verdım dogum kılomun altına dustum 61 olmustum ama bır haftadır hızla kılo alıyorum nasıl engel olabılırım. Suan 63 oldum bır haftadır dıyebılırım. Emzırıyorum altı aylık bebegım var.
Kızlar Merhaba. Beni de alın aranıza 🤗
Ben 86 kiloyum 1. 73 boyum sanırım 68 kiloya düşmem gerekiyor
Herkese merhaba. Ben daha önce 8. Takımdaydım 104 ten 83 e inmistim. Suanda 100 un baya uzerindeyim insallah sizinle başarılı olurum.
Kizlar hepiniz hoşgeldiniz 🤗🤗
Inş birlikte güzel kilolar veririz
Ilk sayfadaki tanıtım formunu dolmdurmayanlar doldurabilirmisinuz 😊kopyala yapistir yapabilirsiniz 😍

Canım beraber yarışmıştık seninle 8takimda serenalardi nickm değiştirdim bebis 3aylik olmuş maşallah rabbim uzun sağlıklı ömürler versin 🧿

Hoşgeldin tabiki başaracağız merak etme. Benim de 2. Çocuğum 4.5 aylık. Emziriyor musun?
Evet emziriyorum. Peki sen? 6 gunlukken sarılık oldu yoğun bakimda kaldı 1 gece sarılığı 2.5 aylikken geçti. Aslında sütüm azalır mi diyede korkuyorum ama asiri aşırı kiloluyum 🙁

Evet emziriyorum. Peki sen? 6 gunlukken sarılık oldu yoğun bakimda kaldı 1 gece sarılığı 2.5 aylikken geçti. Aslında sütüm azalır mi diyede korkuyorum ama asiri aşırı kiloluyum 🙁
Bol yeşillik mutlaka her ogununde olmali tabiki suyu ihmal etmezsen guzel gider bende basladigimda 2.5 aylikti 20 kilo verdim sporda enaz 30 dk yapmalisin bu sekilde cok guzel gider

Bende emziriyorum. Birimde ilk doğduğunda sarılık tehlikesi geçirdik. Az daha hastaneye yatacaktı o gece uyumadım emzirmeye çabaladım. Şükür yatmadık.
2 aydır takımdayım. 2.5 aydır diyet yapıyorum. İlk başta karatay tarzı beslendim. Ekmek hiç yemiyorum mesela şu an. Tatlı hamur işi yemeyi çok çok çok azalttım. Her gün kahvaltıda maksimum 2 tk tahin pekmez yiyorum. Bol su içiyorum. Sütüm azalmadı. Merak etme. Süt işi beyinde bitiyor. Sütüm var diyeceksin daima. 😍😍2.5 aydır 11 kilo verdim şükür. Şu an 81lerdeyim.

Kizlar hepiniz hoşgeldiniz 🤗🤗
Inş birlikte güzel kilolar veririz
Ilk sayfadaki tanıtım formunu dolmdurmayanlar doldurabilirmisinuz 😊kopyala yapistir yapabilirsiniz 😍

İsminiz (İsteğe Bağlı ):muhteşem güneş
Yaşınız :40
Boyunuz:1.73
Mesleginiz:ev hanımı
Şu anda çalışıyor musunuz:hayır
Evli/bekar:evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1kızım 17 yaşında
Emziriyor musunuz:-
Yaşadığınız şehir:bursa
Kilo alma hikayeniz :düzensiz beslenme
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:rahat hareket edip istediğim kıyafetleri rahat giymek ve sağlık li yaşamak için
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :1 sene öncesine kadar 3 vardiya çalışan biriydim işten ayrıldım ve evde kalınca daha çok ilo aldım ve bu kilolardan kurtulmak istiyorim

Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)
Şu anki kilonuz:86
Hedef kilonuz:68

Kızzllaar iyi geceler hepinize ben geldim. 🤗
Hoşgeldin 😍 izin nasıl gidiyor?
İsminiz (İsteğe Bağlı ):muhteşem güneş
Yaşınız :40
Boyunuz:1.73
Mesleginiz:ev hanımı
Şu anda çalışıyor musunuz:hayır
Evli/bekar:evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1kızım 17 yaşında
Emziriyor musunuz:-
Yaşadığınız şehir:bursa
Kilo alma hikayeniz :düzensiz beslenme
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:rahat hareket edip istediğim kıyafetleri rahat giymek ve sağlık li yaşamak için
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :1 sene öncesine kadar 3 vardiya çalışan biriydim işten ayrıldım ve evde kalınca daha çok ilo aldım ve bu kilolardan kurtulmak istiyorim

Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)
Şu anki kilonuz:86
Hedef kilonuz:68
Hayırlı olsun inş. Birlikte halledeceğiz inşallah 😍

X