Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Günaydın kızlar:)
suukaa suukaa ben tartılma oylamasında oy kullanmadım tartılmak istemediğim için.
Haftasonu da menü yazmadım :/ Çünkü aşırı abarttım. Grubun motivasyonunu bozmak istemiyorum.
Bir de Cumartesi günü arkadaşlara davetliydik, çocuk mevzusu açıldı yine. Kızıma kardeş istiyorum ama ara gittikçe açılıyor, acaba zayıflamayı beklemekle hata mı ediyorum. Hayalimde zayıf hamile kalıp balon gibi şişmemek vardı ama o kadar kilo vermdkten sonra tekrar hamile kalıp kilo almak da pek mantıklı değil. Sizin fikriniz nedir acaba bu konuda? Bana biraz kafa verin. Kafam çok karışık şu an.

suukaa suukaa ben tartılma oylamasında oy kullanmadım tartılmak istemediğim için.
Haftasonu da menü yazmadım :/ Çünkü aşırı abarttım. Grubun motivasyonunu bozmak istemiyorum.
Bir de Cumartesi günü arkadaşlara davetliydik, çocuk mevzusu açıldı yine. Kızıma kardeş istiyorum ama ara gittikçe açılıyor, acaba zayıflamayı beklemekle hata mı ediyorum. Hayalimde zayıf hamile kalıp balon gibi şişmemek vardı ama o kadar kilo vermdkten sonra tekrar hamile kalıp kilo almak da pek mantıklı değil. Sizin fikriniz nedir acaba bu konuda? Bana biraz kafa verin. Kafam çok karışık şu an.
Günaydın canim ben 3. ogluma 73 ile hamile kaldim 82 kilo ile diyete basladim 2.5 aylikken .bence kiloyu cok takma cunku emzirirken kilo veriliyor hemde hamileyken kilon fazlaysa cokta kilo almiyorsun bencede erteleme

Günaydın canim ben 3. ogluma 73 ile hamile kaldim 82 kilo ile diyete basladim 2.5 aylikken .bence kiloyu cok takma cunku emzirirken kilo veriliyor hemde hamileyken kilon fazlaysa cokta kilo almiyorsun bencede erteleme
Kilolu hamile kalmak çok zorlamıyor mu? Ben çok kötü kilo almıştım ilkinde +25 kg :işsiz: Sen az almışsın. Boğazımı tutamayıp yine aşırı kilo alırım diye korkuyorum. Bu arada çocukalrının arasıne kadar? Yakın yapmak mı uzak yapmak mı yaş farkını?

Oyy kızlar gece yazamadım.
Benim 3 numaralı oğlan illa çocuk odasında yat diye bağırıyor. Onun gönlünü yaptım bebeği uyutup gelicem diye gitti odasına abisi kapıyı kapatma diye bağırıyor bu sıpa kapat diye bi kavgaya başladılar mecburen geldim çocuk odasına. Bebek burayı yadırgıyor dalamıyor. Onun uykusu iyice açıldı derken kız uyandı onu beklerken bebek uyudu ben de yerlerde sürüne sürüne sabahladım. Bi ara tuvalete gittim 3 ü birden ağlamaya başladı sanırsın cami avlusuna bırakmışım 😩 velhasıl kelam şimdi uyuyacağım artık inşallah. Çok şükür 4 te 4 oldu.

Allah kolaylık versin gücünü arttırsın bebelere bol bol uyku versin inşallah

Kilolu hamile kalmak çok zorlamıyor mu? Ben çok kötü kilo almıştım ilkinde +25 kg :işsiz: Sen az almışsın. Boğazımı tutamayıp yine aşırı kilo alırım diye korkuyorum. Bu arada çocukalrının arasıne kadar? Yakın yapmak mı uzak yapmak mı yaş farkını?
Kizlarimda 17 kilo almistim oglumda almadim yedimde aslinda ama kilom coktu zaten daha nekadar alabilirdimki 😉
Cok rahat bir hamilelik gecirdim sadece yazin sistim o beni cok yordu temmuz dogumlu oglum sicakta şişme oluyormus onun disinda kilo beni yormadi ama dogumdan sonra kirkim çıkınca hemen dikkat etmeye basladim ve kizlarimda hamile kaldigim kiloya dustum kiloyu takma verirsin

Benim iki kizimin arasi 2 yas evet buyuyene kadar zor oluyor ama iyiki yapmisim diyorum birbirleriyle arkadas kardes herseyler hic kimseye ihtiyaclari yok
Ama oglum oldugunda kizlarim 9 -7 yaslarindaydilar ama cok ara veren arkadaslarim daha zor olduğunu soyluyorlar tam rahatladik tekrar basa sardik diye cocugun kac yasinda 3 yas aradan sonra yapilabilir bence cokta arayi uzatmamak lazim

Günaydın kızlar bugün tartıldım 106.5 geldim. 😭 Küçük sabaha kadar saat başı uyandı. Bir ara diğer odadaki beşige götürüp salladım sonra yatak odasına geçtim.
Sabah büyüğü okula yolladım. 🥳 (Oda 5 yaşında) eşim tam buğday ekmeği alamamış bende yulaf lapasi ile kahvaltıya başladım. Öğlen lorlu salata yemeyi düşünüyorum aksama da tavuk sote.

Bende fikrimi söyleyeyim canım.
1.si arada fazla yaş farkı istemiyorsan bence en uygunu 1-1.5 yaş. Daha fazla yaş farkı olduğunda daha zor oluyor (çevremde bu şekilde gözlemledim) 2 yaşından sonra çocuklarda kıskançlık ve dışlanmışlık duygusu artıyor sanırım çünkü ister istemez bebekle daha fazla ilgileniliyor zaten ilgilenmesen bile bir kere kucağımda görse işte bütün gün o hep kucağında oluyor 😅

Ama sanırım kızın 2 yaşında falandı eğer istiyorsan erteleme kilo sorununu takma. Çünkü kilo vermek yeterli değil koruma yapıp kiloyu yerleştirmek de önemli diyeti birden bırakınca hızlı kilo alınıyor. Sen o kadar beklemezsin zaten. Ben kızımdan sonra 16 kilo verdim ve 80 kiloyken tekrar hamile kaldım 3,5 ayda 7 kilo aldım. Kilom yerleşik olsa bu kadar almazdım.

Birde kilo alma şişme zorlanma falan kişinin yapısıyla alakalı bir durum. Ben kızıma 92 ile hamile kalıp 108le doğuma gittim. Ama hiiçç sıkıntı yaşamadım çok şükür. Son anıma kadar araba da kullandım her işimi de yaptım. Hatta doğumdan bigün önce abant gölüne pikniğe gittik doğum günü misafir ağarlayıp gecesinde doğuma gittim 😂

Günaydın kızlar bugün tartıldım 106.5 geldim. 😭 Küçük sabaha kadar saat başı uyandı. Bir ara diğer odadaki beşige götürüp salladım sonra yatak odasına geçtim.
Sabah büyüğü okula yolladım. 🥳 (Oda 5 yaşında) eşim tam buğday ekmeği alamamış bende yulaf lapasi ile kahvaltıya başladım. Öğlen lorlu salata yemeyi düşünüyorum aksama da tavuk sote.

Onun birazı ödemdir canım bikaç gün bozmadan devam et direk 1-2 kilo eksi görürsün inşallah. Hadi bakalım bi gayretle 1 aya şu 3lü rakamlardan kurtulalım inşallah:KK66:

Tekrar Hoşgeldin aramiza canım 😍

Inş uyurlarda sende uyursun canım gerçekten zor ben tek cocuga yetemedigimi düşünüyorum sen çok çok iyisin rabbim güç kuvvet versin miniklerede sakinlik

Tekrar Hoşgeldin canım aramiza 🤗🤗
Hoş buldum cnm nasılsın nasıl gidiyor diyet
Cnm bence bebek istiyorsan erteleme çok abartı bi kilon yok zaten. Bide ben hep 65 67 kilolar arası hamile kalıp 93 95 ile doguma gitmişyim. 4.cü bebeğinde 80 ile hamile kaldım yine 93 ile doğuma gittim. Bilseydim hiç zayıflamak için uğraşmazdım diğerlerinde demiştim. 🤣

X