tamam canımHedefim 74 inşallah
bende 200 gr eksik çıktımGünaydın canlarrrr
Dün nasıl yediysem hala sindirememişim mideme oturmuşlar resmen
burda olmak bu yüzden güzel. Yediklerine dikkat etmek zorunda kalıyorsun. Sohbet muhabbetle kilo veriyorsun. Daha ne olsun.Bende kendimden sıkıldım artik hep şişko olmaktan ondan motive olup biran once vermek hedefim bazen şaşırır insan yada duraklayabilir gramda versen pes etmemek lazim biz napıyoruz kendi adima konusuyorum aaa 5kilo verdim gene veririm deyip hep bozuyodum şimdi sizlerle hedefim var cok mutluyum
haşlanmış brokoliye zeytinyağı tuz nar ekşisi süper salata oluyorBunu duymaktan nefret ediyorum kendim ama Az değil mi ya
Nar ekşisi nedennn
Afiyet olsun onun dışında güzel
bende hep kilo yapıyor rüyamda veya televizyonda gördüklerimBen soğanlı yumurta ve yeşillik yiyeceğim sen ne yiyeceksin
Kilo yapmaz inşallah
Nar ekşisinde çok şeker var diyollaaahaşlanmış brokoliye zeytinyağı tuz nar ekşisi süper salata oluyor
Benimki memleketten canım. Teyzem yapıyorNar ekşisinde çok şeker var diyollaaa
Ondan sordum. Bizde hiç kullanmayınca bilmiyorum
MerhabaaaMerhaba kızlarrr
NapıyorsunMerhabaaa
İyiyim sen napiyosun canimNapıyorsun
Yemek yendi. Şimdi çocukların uyku işi başladıİyiyim sen napiyosun canim
Kaçta uyuyorlarYemek yendi. Şimdi çocukların uyku işi başladısonra da bulaşık oyuncak toplama... rutin işler
Allah yardimcin olsun canimAni Misafirim geldi , 3 çocuk onda 2 bende ortam felç oldu
Heeee valla bendede aynisiYemek yendi. Şimdi çocukların uyku işi başladısonra da bulaşık oyuncak toplama... rutin işler
Hoş geldin canım bana mı kaçtınMerhaba kızlar nasılsınız. Nasıl gidiyor hafta sonu
1 takım demişin aaaHoş geldin canım bana mı kaçtın