Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ben doğumdan sonra oğlumu bebek arabasına koyar rampalarda yürürdüm. Neredeyse hiç kas kaybım olmadı. Artık o azmi bulamıyorum kendimde. Oy oy

Kızlar bugün diyetisyene gittim. Süper dedi. Orda 81.8 çıktım kıyafetlerle. Akşam yemeğime 6 kaşık kuralı getirdi. Çorba salata yoğurt hariç olan yemeklerden toplam 6 kaşık yicem. Ne yediğimin önemi yok. O yüzden bugün erişte pilavı yaptım oh yedim
Çok sevindim canım senin adına:KK36: Hımmm ilginçmiş.
1 takım demişin aaa
Kaçamam abim ikimizide furur
Ama takım üyesi gibi sık sık gelirim. Sizi yoldan çıkarmaya
Böylece biz birinci oluruz
moni moni kaptanım doğru yoldamıyım
2011 de 1. Takım kaptanıydım. Ama biz senle galiba 6. Takımın kaptanıyken takıldık:KK70: 7. Takım kaptanıyken de olabilir :KK70: bilemiyorum şimdi 12. Takım kaptanıyım :KK70:

Çok sevindim canım senin adına:KK36: Hımmm ilginçmiş.

2011 de 1. Takım kaptanıydım. Ama biz senle galiba 6. Takımın kaptanıyken takıldık:KK70: 7. Takım kaptanıyken de olabilir :KK70: bilemiyorum şimdi 12. Takım kaptanıyım :KK70:
6. Takım olsa gerek

moni moni bi ara 10. Takımda da takılmışım sen kaptanmışsın ama listeye girmemişim hatırlayamıyorum tam olarak :KK70:
2 sene olacak benim 10. takımda kaptanlığım, daha önce 8. takım da kaptandım. Hoppa
Benden önceki zamanlarda orada olmuşsundur büyük ihtimal.:KK64:
gezmediğin takım kalmamış karıştırman çok normal:KK70::KK70::KK70:

Hoş geldiniz valla takımımız şenlendi :KK36:
Cansın:KK200:
Bizde bekleriz:KK60:

2 sene olacak benim 10. takımda kaptanlığım, daha önce 8. takım da kaptandım. Hoppa
Benden önceki zamanlarda orada olmuşsundur büyük ihtimal.:KK64:
gezmediğin takım kalmamış karıştırman çok normal:KK70::KK70::KK70:

Cansın
:KK200:
Bizde bekleriz:KK60:
Evet evet bekleriz

X