Kitabı bulunca çekicem inşallahBu tam beni anlatmis merakla bekliyorum
81.9 geldim
Bugün işe başlayacağım. İlk oğlumdan sonra 6.5 aylıkken 82 kiloyla işe dönmüştüm. Bunda 4.5 aylık yine 82 kiloyum şükür
Günaydın kızlar
Cuma bildirimleri yaparken altlarına 1 Mart hedeflerimizi de yazalım. Böyle toplaması zor olacak
İnternetin yavaşsa olabilir kotası filan mi doldu herhangi bi sıkıntı yok siteyle ilgiliSiteye giremeyen bir ben miyim ya
Siteye giremeyen bir ben miyim ya
İnternetin yavaşsa olabilir kotası filan mi doldu herhangi bi sıkıntı yok siteyle ilgili
Diğer sitelere girebiliyorum buraya defalarca yenilersem girebiliyorum. O mesajımdan beri çabalıyorum şu an yazabildimSabah 6buçuklarda bakım çalışması vardı. Sonra öğlen girdim bende
Cuma ve Hafta sonu toplam 3 kase cıs yedim pazartesiye muhteşem bir artıyla başladım..
Dün de idare eder şekildeydi..
Bugün kahvaltıya 2 kivi 2 ceviz yedim
Ara da da sütlü Türk kahvesi içtim . Cuma’ya kadar eksiye geçeceğim inşallah
Slm kizlarr, ortadan kayboldum.yine :) tr den annemler geldi abime geldim onlari almaya , pazardan beri burdayim , dikkat etmeye calisiyorum cok sükür hedefim olan sekeri yememeye devam ediyorum buda kendime olan inancimi arttiyor cok sükür , evime dönünce hamur isinide ekliycem hededime ins , burda cok mümkün olmuyor . Siz nasilsiniz , kabul ederseniz annemleri gönderince listeyede girnek istiyorum
Evet canım ya kaçamak yapıyorum ya da bakliyat brokoli çiğ köfteleri hafta sonu yiyorum çünkü benden en az 5 gün gitmiyor ödemiDaha senin pazartesiye eksiyle başladığına hiç şahit olmadımama cumaları hep eksi geliyorsun
Biz buradayız canım bekliyoruz seni de ama çok erteledin annenleri gönderince erteleme artık yaza az kaldı
Süpersin canım cuma tartını merak ediyorumSporumun son 10dakikasinda kucagimda kızımla yaptım amaaa öldümmmolsun tamamladım sonunda
Harikasın canımSporumun son 10dakikasinda kucagimda kızımla yaptım amaaa öldümmmolsun tamamladım sonunda
Bilemiyorum alsam mı acabaSlm kizlarr, ortadan kayboldum.yine :) tr den annemler geldi abime geldim onlari almaya , pazardan beri burdayim , dikkat etmeye calisiyorum cok sükür hedefim olan sekeri yememeye devam ediyorum buda kendime olan inancimi arttiyor cok sükür , evime dönünce hamur isinide ekliycem hededime ins , burda cok mümkün olmuyor . Siz nasilsiniz , kabul ederseniz annemleri gönderince listeyede girnek istiyorum