Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Abowww kız baya baya yakınız kaçmam lazıımm

Bugün işe başlayacağım. İlk oğlumdan sonra 6.5 aylıkken 82 kiloyla işe dönmüştüm. Bunda 4.5 aylık yine 82 kiloyum şükür

Hayırlı bir başlangıç olsun inşallah uzun aradan sonra başlayınca yeni başlıyormuş gibi heyecanlı oluyor insan

Günaydın kızlar
Cuma bildirimleri yaparken altlarına 1 Mart hedeflerimizi de yazalım. Böyle toplaması zor olacak

Sanırım benim hedefim listeye dönebilmek olacak

Tunaydin kizlar
Kahvalti yaptik evi topla makineye camasir at kuruyanlari katla yerlestir ev hanimligi zor isi bitmez bide okul tatil olunca hic bitmiyor sanki olsun bugunumuzede sukur
Malum beni taniyanlar bilir aylardir gerceklesemeyen bir tasinma isim var ara ara oraya gidiyorum evde usta var birzdan yine gidip bakicam nasil olmus diye
Hadi görüşürüz

Slm kizlarr, ortadan kayboldum.yine :) tr den annemler geldi abime geldim onlari almaya , pazardan beri burdayim , dikkat etmeye calisiyorum cok sükür hedefim olan sekeri yememeye devam ediyorum buda kendime olan inancimi arttiyor cok sükür , evime dönünce hamur isinide ekliycem hededime ins , burda cok mümkün olmuyor . Siz nasilsiniz , kabul ederseniz annemleri gönderince listeyede girnek istiyorum

Daha senin pazartesiye eksiyle başladığına hiç şahit olmadım ama cumaları hep eksi geliyorsun

Biz buradayız canım bekliyoruz seni de ama çok erteledin annenleri gönderince erteleme artık yaza az kaldı

Daha senin pazartesiye eksiyle başladığına hiç şahit olmadım ama cumaları hep eksi geliyorsun

Biz buradayız canım bekliyoruz seni de ama çok erteledin annenleri gönderince erteleme artık yaza az kaldı
Evet canım ya kaçamak yapıyorum ya da bakliyat brokoli çiğ köfteleri hafta sonu yiyorum çünkü benden en az 5 gün gitmiyor ödemi

Bilemiyorum alsam mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…